Új hozzászólás Aktív témák

• cs_gaborka

tag

blg8: Készítettem én is két ''vonalzós tesztet'' Wacom Graphire4 Classic XL A5
    Egy kicsit irigyellek, nekem duplájába került, de nem hogy jobb lenne... :(
    ecsettel: http://img.tar.hu/csikosg/img/18703104.jpg#3
    ceruzával: http://img.tar.hu/csikosg/img/18703103.jpg#3

BLiNk3r: Nekem sem jutott még eszembe a vonalzó használata, igaz nem is volt még sok időm a táblát bűvölni ;-) de a Trust-tól pont az az ominózus, általa létre hozott kép riasztott el. Sajnos a Geniusról nem találtam a döntésemig képet, és egy kalap alá vettem a ''többivel'', Most már össze tudom hasonlítani... :( Nem rossz mégegyszer mondom, de hát Wacom, állítólag a legjobb, a képek meg önmagukért beszélnek.

bLaCkDoGoNe: Én természetesen nem vagyok, nem is tartom magam grafikusnak, de szeretem, ha valami úgy működik, ahogyan az tényleg elvárható lenne.

rlazol: Nekem nem volt hozzá egér, ezért fel sem merült az általad említett gond.

sszever: Amint fentebb olvashattad, nekem az általad kiszemelt készülék került a fa alá. Leírtam a tapasztalatom, nem írok véleményt, mert egyfelől kezdő vagyok, másfelől lelkes ;-) amatőr, tehát igazából, hogy mit gondolok annak itt nincs súlya, és ez így is van jó. Neked kell döntened, már csak azért is, hogy utánna ne másokat szidj ;-) Még egy dolog jutott eszembe a vonalzóval kapcsolatban, nem (is) szabad használni a táblán! Nagyon szép, nagyon esztétikus, de az átlátszó műanyag burkolat rettentően sérülékeny. Én nagy buzgalommal elkezdtem tologatni rajta a vonalzót, és mire észbe kaptam sikerült szépen összekarcolgatnom. Nem vészes, de én észreveszem, csakúgy mint mondjuk egy CD-n vagy DVD-n a legkisebb hajszálnyi karcot, és nagyon zavar. A belső ''munkafelület'' még csak hagyján, de a keret tükörsima felülete nagyon óvatos bánásmódot igényel. És most akkor egy kicsit a pozitívumokról is, a ceruzás rajzolás nekem negyon tetszik, szinte egy pillanat alatt megszoktam :) A vonalzót leszámítva szabadkézi rajznál illetve használatnál nem venni észre a hibát (vagy sajátosságot) röviden fogalmazva jó kis találmány. Na és a radír ;-)
    Mindent összevetve azt nem mondom, hogy bánom a választást, mert már mindegy és mint írtam nagyon élvezetes a ''játék'' vele, de a többlet kiadás... Én kint vettem, így (jóval) olcsóbb volt, a Genuisnak kb. a duplájába került, de még ez az árkülönbség, legalább is ami az elkészült ábrákból leszűrhető (természetesen van sok egyéb szempont is) sem biztos hogy megéri otthoni használatra. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák