- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #35100 üzenetére
Számomra március óta nem a digi eladása a kérdés, hanem a telenor: mit akarnak velük/tőlük?
Megvenni a 75% cseh tulajdonrészt?
Megvenni 26%-ot amivel meglenne a többségi tulajdon?
Csak a toronycéget megvenni?
Bérelni frekvenciát adiginek4iG-nek?
Esetleg egyik sem, mert lesz idén frekvenciapályázat...(van még szabadon 1*20MHz letöltési irányra 700MHz-en + 2*5MHz 700-on + 1*20MHz 1500-on + 2300MHz +2600MHz...szóval van frekvencia dögivel...lehet nem is kell a telenor nekik). -
Lajosnagy17
senior tag
válasz #96954208 #35101 üzenetére
100 Mrd-ot fizettek a 25% Telenorért.
300 Mrd a maradék 75%-ért.
100 Mrd a DIGI-ért.Ez nem semmi.
"Bérelni frekvenciát a
diginek4iG-nek?" Ki fog adni, ha ezzel magad alatt vágod a fát.A DIGI részvények nem szerepelnek és nem fognak túl jól szerepelni, ha áron alul eladják, elherdálják a vagyont.
"Esetleg egyik sem, mert lesz idén frekvenciapályázat...(van még szabadon 1*20MHz letöltési irányra 700MHz-en + 2*5MHz 700-on + 1*20MHz 1500-on + 2300MHz +2600MHz...szóval van frekvencia dögivel...lehet nem is kell a telenor nekik)."
Mit csinálnak a megszerzett 25%-kal?[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz #96954208 #35101 üzenetére
Amit tudunk:
- A távközlési szuperholding, a 4iG és az Antenna Hunária összebútorozásától többet jelent. Sok cég olvasztótégelye lesz ez (akár a közelebbi jövőben is).
- A magyar állam már többször akart magának szolgáltatót venni, kezdetben a telenort akarta, majd a Vodafone is a terítéken volt - akkor ezek még meghiúsultak.- Telenor tulajdonosának, Petr Kellnernek a halála csúnyán fogalmazva: a magyar állam kezére játszhatott ebben a játszmában.
Egy végeláthatatlan üzleti porfólió tornyosult egyetlen ember kezében, aki a maga nemében zseni volt (Ki volt Petr Kellner? ), de szerintem nagy az esély arra, hogy a család egy kicsit hajlik majd arra, hogy ezt az átláthatatlan porfóliót leegyszerűsítse, vagy akár a magyar Telenort is eladja.Az biztosnak tűnik, hogy a tervek erre irányulhatnak. A név beszédes, s ekkora sansz még nem volt arrra, hogy ez a terv össze is jöjjön.
[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
Két hét múlva, meg azt fogjuk látni, hogy a játék végkimenete, hogy megvették a Telenort.
-
name
csendes tag
válasz Lajosnagy17 #35104 üzenetére
Helo.
Miért tiltják hogy routert használjon valaki?
Kijelző, mikrofon nélkül stb.
Így is egy hulladék az egész digi. -
name
csendes tag
válasz MasterMark #35106 üzenetére
Értem, de miért?
Úgyse tudják hogy ki miben használja.
A stick-nek sincs kijelzője, az is modem. -
Soulfly842
addikt
Ó, dehogynem... pontosan látják, hogy az adott sim kártya milyen eszközben van. Túl naiv vagy
Hogy miért? Vegyél helyette vezetékes internetet pl. Saját magukkal nem fognak konkurálni.
Kössél vezetékes internetet, ha lehet. ha meg nem, akkor így jártál
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz m_kovacs #35090 üzenetére
Pardon, akkor a kedvedért kiegészítem: mobil sávban ENGEDÉLY NÉLKÜL a max. adásteljesítmény 0. Frekvenciaengedélye tudtommal a mobilszolgáltatónak van, a szolgáltató hagyja jóvá az üzemelő eszközöket. Tehát nyilván nem kell minden mobilhasználónak frekvenciaengedélyt kérnie. De egy repeatert, vagy egyéb rádióberendezést már nem szabad üzemeltetni. Pl. az FM rádiósávban már lehet üzemeltetni engedély nélkül eszközöket, gondoljunk a vezetéknélküli mikrofonokra, vagy a szivargyújtós MP3 lejátszókra stb. adott adóteljesítményen belül.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
A DigiNet Aktív 50-hez van hűségidő?
Plusz megrendelésnél mi kell? Ha a szüleim nevén van az otthoni előfizetés, azt Pesten el tudom intézni valamilyen papírokkal/adatokkal, vagy intéztessem el otthon?[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
"A megállapodás értelmében a közösen kialakított kiépítési terv alapján - Budapest kivételével - a Telenor a Dunántúlon, a Telekom az ország fennmaradó részén fokozatosan építi ki és üzemelteti a 800 MHz-es 4G hálózatot, így 2015 végéig 800-800, vagyis összesen 1600 bázisállomást telepítenek, illetve működtetnek.
Ezt is befolyásolhatja a tulajdonos váltás?
-
zelikocc
senior tag
válasz Lajosnagy17 #35117 üzenetére
Ez már több mint 5 éves hír nem?
Szerintem ez nem befolyásol semmit. Több más európai országokban is bevett szokás a frekvenciák közös használata. Nincs ebben semmi probléma szerintem.Ehhez hasonló megállapodás simán létrejöhet majd a DIGI Mobil új tulajdonosa és pl. a Telenor között, legalábbis sokkal több értelme lenne mint megszüntetni az 50-es szolgáltatót és lebontani a rengeteg megépített tornyot.
[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz zelikocc #35118 üzenetére
Azt tudom, hogy elég régi, de hogy ki kivel működik együtt a közeljővőben az is kérdés itt.
A DIGI-nek sok tornya van keleten és kevés nyugaton. Lehet, hogy ezt is figyelembe veszik.
Mellesleg azt is jó volna tudni, hogy hány helyre települt be a DIGI és azokat a tornyokat ki tulajdonolja. Láttam itt Vodafone és CETIN csoport által tulajdonoltakat is.
[ Szerkesztve ]
-
Renwick
őstag
válasz Lajosnagy17 #35119 üzenetére
Ez erősen spekulatív, de ha már haszonbérletről van szó, én inkább azt tippelem, hogy ha és amennyiben marad a PPF-nél a Telenor (ne feledjük, hogy náluk van a freki és az ügyfélbázis, a CETIN-nél meg az infrastruktúra) és ha és amennyiben haszonbérbe adnak frekit a Digi-nek, akkor már inkább a 900-1800 MHz környékén lehetne valami deal, így lenne egyszerre fedés és nagyobb kapacitás 2G/4G-n, és ehhez a meglévő állomásokon sem kellene helyszíni átalakításokat végezni.
[ Szerkesztve ]
I see you blaming each other -- And I love you still
-
name
csendes tag
válasz MasterMark #35112 üzenetére
Vagyis ha valaki pl egy 4g antennás routerben használja, az illegális?
Ha valaki telefonban használja a max sávszélességet, az kb ugyanaz.[ Szerkesztve ]
-
A mobil app-ot valahol aktiválni kell? Hiába írom be a a weboldalon használt fiókadatokat, nem enged be. A WEBoldalon ugyanazzal az user/pass párossal beenged. Biztos nem gépeltem el, jelszókezelő tölti ki az adatokat, de próbáltam már kézzel is beírni.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
name
csendes tag
válasz 4Grider #35123 üzenetére
Ha 1x 30gb a havi adatforgalom, akkor hogy lehet több?
Egyébként az 1ik ismerősöm már 1 éve egy 2 antennás 4g routerben használja. Így meg van neki a max sávszélesség.
Ha berakja a kijelzős, mikrofonos telefonba, még a 2g telefonás se megy.
Mert a digi hálózata egy hulladék.
Vodafone 5/4 digi 5/0. -
name
csendes tag
"A Szolgáltatást szigorúan tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőképernyős billentyűzetet), ilyen pl. az adapter, modem."
Szóval billentyűzetes telefon kell?
De akkor a 30-50gb simekre ez nem vonatkozik. -
Zeki
nagyúr
Mindenre vonatkozik a tiltás, amit nem direkt úgy adnak el, hogy az routerbe való. Más kérdés, hogy sokan a korlátlan , telefonba való netet is fő netnek használják. Amíg nem koppintanak az orrukra a túlzott adtaforgalom miatt. Csak magában mobilnet csomag meg talán már nincs is. Még a Telekom által ajánlott 4G meg 5G képes modemekhez is beszédcélú előfizuk vannak.
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
A ZTE MF833V USB stickhez neten van valahol driver? Nem raktam bele microSD kártyát, gondolom ezért nem jelent meg a meghajtók között, elég csak a telepítésig?
-
snooze
veterán
számlát nem akarnak küldeni?máskor már ilyenkor itt van..
GO Gunners!!!
-
törölt tag
Korábban nagyon sok nyitott állás volt a digi oldalán.
A call center/ügyfélszolgálat egy nagy fluktuációval bíró terület, úgyhogy ott soha nincs elég/megfelelő ember (meg persze amúgy sem egy jól megfizetett munkakör).
Ha ezzel a területtel nem számolunk, akkor jelenleg egy szabad állás van a diginél.
Hm.... -
viktorhu
veterán
Ilyet még az itthoni internet hajnalán hallottam, úgy 1999 körül
Egy közepes méretű város egyik internetszolgálatójának tulajdonosával beszélgettünk. Elmondta többek között, hogy soha nem lesz IP alapú telefonálás, mivel az internet alapból alkalmatlan erre a csomagvesztés miatt.
Elmesélte azt is, hogy indult egy kábeles internetszolgáltatás a városban, és az egyik ügyfele jelezte neki, hogy átvált ode (az ő szolgáltatása betárcsázós volt). Büszkén mesélte, hogy megfenyegette a távozó ügyfelet, hogy akkor ő meg elküldi majd a feleségének, hogy oldalakat nézegetett az ügyfél az interneten.
-
Lajosnagy17
senior tag
A DIGI lefedettségi térképe frissítve lett.
Felkerült Tinnye, Dunaföldvár és M2 ( Samsung)
-
n00n
őstag
válasz Lajosnagy17 #35143 üzenetére
Szerintetek a lefedettségi térképet valami algoritmus számolja vagy mérik is valahogy, pl kocsikkal, stb? Csak arról jutott eszembe, hogy nem rég lett egy új állomás nem messze anyáméktól és meglepő módon van egy 50-100 méteres szakasz, egy, a toronytól jóval távolabb eső autóútnál, ahova ők berajzolták a lefedettséget, és a valóságban is van ott valamekkora. Attól a ponttól más irányban viszont nincs semerre a dimbes-dombos terep miatt. Ennyire pontosan ki tudják számolni?
-
Lacccca87
addikt
Korabban linkelt valaki ehhez hasonlo terkepet ahol ado eszkozt is be tudtad allitani, plusz hely es magasag es megmutatta a lefedettseget. Szerintem hasonloan csinaljak ezt is.
-
Lajosnagy17
senior tag
A Cellmapperen egyetlen új torony árválkodik az szeptemberben , mintha augusztus 31-vel elvágták volna mindent. Lehet, hogy augusztus utolsó napja lesz az elszámolás alapja.
-
p2pp
őstag
válasz Lajosnagy17 #35147 üzenetére
Lehet.
Vki írta, h még számla sem jött.
Lehet már nem Digi felirat lesz a számlán?
1x minden kiderül.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Lajosnagy17
senior tag
A másik érdekes dolog, hogy a 4ig részvények ára 640Ft-ról 980Ft-ra emelkedett két héten belül.
Az igaz, hogy az állam teletömte őket mindenféle megrendeléssel a jővőre nézve, de ez akkor is nagyon nagy ugrás.
A DIGI árfolyama szinte változatlan.
Feltélezem páran már tudják pontosan mi fog történni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest