- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz Kronos3000 #35946 üzenetére
Ez azért nem ennyire fehér és fekete. Milyen éves zárást? A pénzügyit? Az otthon március 31, de a világon szinte mindenhol máskor van. Én angol cégnél dolgozom, ott október 31. Addig tart az év.
-
sifarr
senior tag
4iG-vel kapcsolatban Versenyhivatali aggály legfeljebb a választások után lenne, ha vesztenek
Ebben igazad van, de ebben az esetben még sem.
A Voda (mobil) és a Telenor egy tulajdonosi körben nemcsak túl sok, hanem felesleges is.
Másrész vigyázni kell a látszatra is.
Harmadrészt ez erősen sértené a Telekom érdekeit. Nem lenne jó üzenete a németek felé, hogy Mo-n nincsenek tekintettel a német érdekekre. Vannak nálunk más német érdekeltségek is, nem csak a Telekom. Nem szabad őket ingerelni, mert a végén még elmennek. .[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz sifarr #35954 üzenetére
Nem a konkrét eshetőségre írtam, hanem a magyar valóságra. Ha úgy gondolják, bárkit lexarnak és neki is mennek. Csak egy valami tarthatja vissza őket, ha csökkenne a zsebük tartalma.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
nagyúr
Na Digis lettem skacok.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ates2
senior tag
"A felek 43 milliárd forintos vételárban állapodtak meg. A tranzakció kulcseleme egy hosszútávú együttműködési megállapodás, amely szerint az Invitech Solutions hálózati és IT szolgáltatásokat nyújt a Digi számára, minimum éves 2,8 milliárd forintért, legalább 10 évig."
Szóval vicces lenne ha 4IG az Invitel-be lenne Lehet kevered az Invitech-el.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
üdv
ha Digi előfizetést akarok venni akkor ha besétálok a legközelebbi Digi pontra akkor ott tudok venni ? Mi kell hozzá ,stb ?
-
gulyasa
őstag
Helló!
Egy TP-Link M7000-es hordozható eszközben szeretném használni a kártyát (eddig a mobilomban használtam sim2-nek csak adatforgalomra), de nem igazán sikerül beállítani az APN-t, nem úgy néz ki, hogy minden megadandó paraméternek lenne helye... A fw az elérhető legfrissebb: 1.08
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Watson25
tag
Sziasztok! Digimobil max előfizetésem van. Szeretném átváltani Digimobil pluszra. Online lehetséges az átváltás vagy csak személyesen?
-
leslieke
Jómunkásember
A T-Sytems felvásárlásának sikertelenségét én is előbb tudtam, mint ahogy megírták az újságok. Nekem is belsős infó alapján mondta ismerős. Szóval nem lehetetlen és hihetetlen ez az infó sem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
alexw801
senior tag
válasz gulyasa #35966 üzenetére
Érdekelne, hogy sikerült-e végül beállítani a TP-Link M7000 routert a DIGI SIM-mel való működésre? Ez mobil telefon SIM vagy DIGI stick-be való SIM?
Szükségem lenne egy lehetőleg olcsó routerre, ami megy DIGI SIM-mel és van 2.4 GHz wifi képessége is a hálózati kábel kimenet mellett.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
gulyasa
őstag
válasz alexw801 #35971 üzenetére
Láthatod az utolsó hozzászólásomból, hogy nem sikerült.
Mobilhoz kaptam a SIM-et. Még a próbaüzem legelején igényeltem.
Egyébként ez az M7000 nem "router", valójában mobil hotspot. Nincs vezetékes része.[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
fornettisuti
veterán
Van arról valami info, hogy 22. 01. 1-től lesz-e változás Digi mobil Max/Plusz terén vagy marad úgy, ahogy most (elérhetőség-díj)?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
veterán
válasz fornettisuti #35974 üzenetére
Nincs info. Ha lesz, a Digi oldalán meg fogod találni... Vagy a januári ÁSZF-ben, ami még nem elérhető.
-
gulyasa
őstag
válasz 4Grider #35973 üzenetére
Most ez felvet bennem egy kérdést - nem tudom, volt-e már szó róla...
Azt a SIM-et, amit csak mobilnetre adnak, azt csak a ZTE stickben lehet használni, vagy telefonban is működik?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
alexw801
senior tag
válasz Marengo #30798 üzenetére
A mai napon ZTE833U1-et adott, működik.
Sajnos itt Fóton az öreghegyen 3,0 / 2,8 Mbs volt a max., épületen kívül.
Ugyancsak DIGI SIM-mel mobil telefonban hotspot-tal azonos helyen kétszer akkora a sávszélesség.
Tehát olyan router szükséges, amelyik befogadja a SIM-et, ZTE stick nélkül.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
dzf007
senior tag
Telefonban nem lehet használni.
-
alexw801
senior tag
válasz gulyasa #35972 üzenetére
Kösz. Én is a meghirdetés legelején vettem 4 SIM-et, most kettőt tartottam mag azokból.
Szóval keresek egy routert, amelyikbe SIM-et lehet rakni, van min.1 vezetékes LAN aljzata (kamera gateway kerül oda) és van 2,4 GHz wifi képessége, hogy laptop is menjen róla, ha ott tartózkodom.
A ZTE stick megy a fiók aljába.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
félisten
-
törölt tag
Kis OFF: romániai digi.
A román hírközlési hatóság 2021.11.15-én lezárta a "mini-licitre" való jelentkezést.
Ezúttal rövidebb időre adnak spektrumhasználati engedélyt, hogy a jelenlegi kisebb frekvenciakészletet harmonizálják a jövőben lejáró spektrumokkal.1db 2*5MHz 800-on (2029.04)
8db 2*5MHz 2600-on (2029.04)
1db 1*5MHz 2600-on (2029.04)
18db 1*5MHz 3400-on (2025.12)A licitre nem nem adta be a jelentkezést: telekom, orange, vodafone
A licitre jelentkezők: digi és egy Invite Systems nevű társaság. -
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #35981 üzenetére
Egy ideje már így van. Viszont egy csomó eszköz nincs feketelistán a modemek/routerek közül. Szóval simán lehet, hogy ami a te eszközödben működik, az egy másik - akár azonos modellszámú, de más imei sorozatú - eszközben nem fog.
-
félisten
-
cablemodem
csendes tag
A német vodafone megint lerugdosta a digi kártyát 4g-ről kb egy hete, csak 2g-n óhajt szolgáltani.
A többi szolgáltatónál nem is óhajtott eddig sem 4g-n működni.
Jó jó, hogy tesztüzem , de ennyire.
Még szerencse, hogy van nálam egy telenoros kártya, azzal megy rendesen a net O2 hálózaton.
Hogy mi lesz így a digivel külföldön nem tudom de nem jósolok nagy jövőt nekik ha igy folytatják.
Olvastam valahol, hogy az eu jövőre megregulázza a szolgáltatókat, nem tehetnek külömbséget a saját és a roaming felhasználók között, természetesen a roamingolók hátrányára.
Azért agyrém a mai világban 2g-n netet szolgáltatni.
Gondolom nem sok felhasználót érint a téma mert legtöbben otthon használják a szolgáltatást. -
alexw801
senior tag
válasz alexw801 #35979 üzenetére
Megtaláltam a routert, csüt. 9 órakor veszem meg:
https://www.aliexpress.com/item/33053649924.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.1f6b2e0elXy1Zi
Jó lehet, oroszok veszik Szibériába, télen is működik kültéren.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Lajosnagy17
senior tag
Telki, Páty és Budajenő is kapott részleges lefedettséget.
-
domper2015
senior tag
válasz cablemodem #35987 üzenetére
Németországban régen voltam, de idén terítékre került Erdély(Románia), Ausztria, Szlovákia és Lengyelország. Nem tapasztaltam semmilyen problémát.
A céges Telekom kártya Romániában és Lengyelországban többet erőlködött -
veterán
válasz domper2015 #35990 üzenetére
németország már nyáron is problémás volt, mert 4g-re nem volt szerződésük, a 3g-t viszont leállították.
hanyas vagy, te disznó?
-
Lajosnagy17
senior tag
Valaki említette, hogy Hatvanban is szereltek új állomást, mintha már ez is látszana a lefedettségi térképen.
-
fornettisuti
veterán
válasz Lajosnagy17 #35992 üzenetére
Én voltam, mintha kevesebb lenne a fehér folt is.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
zelikocc
senior tag
válasz cablemodem #35987 üzenetére
Faterom németben van 1 hete, semmi probléma nincs, megy a 4G.
Nálad lehet a probléma, ellenőrizd a beállításokat.
Szlovákia, Csehország, Németország útvonalon végig jól működött."Hogy mi lesz így a digivel külföldön nem tudom de nem jósolok nagy jövőt nekik ha igy folytatják."
- Ezzel kapcsolatban semmilyen problémával nem találkoztam még, így nem igazán értem miről írsz. Sőt, roamingban még jobb is, mivel jobb lefedettség és nagyobb sebesség társul a külföldi hálózathoz.A nyáron valóban voltak problémák Németországban a 3G lekapcsolást illetően, de felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és már akkor is azt mondták hogy már folyamatban vannak az egyeztetések és rá pár napra már kész is volt a szeződés a Vodafone-nal 4G-re.
-
csifkin
csendes tag
válasz Lajosnagy17 #35992 üzenetére
Majd mindjárt meglátogatom a helyet.
-
törölt tag
Próbáltam rákeresni, hogyan áll a Digi ügye az Európai Bíróságon, de szinte semmit nem találtam. Egy oldalon annyit írnak, hogy a panaszukat okt. 29-én továbbították írásban....
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz fornettisuti #35993 üzenetére
-
bzolika10
aktív tag
válasz GRatta #32047 üzenetére
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de Pécsváradon jelenleg 3 torony van:
Zengővárkony: itt van két torony, mind a 3 szolgáltató jelen van, ez a torony van a legjobb helyen, itt van mind a 3 szolgáltatónak B20, 3g és 2g.
Templomtorony: Itt jelenleg csak telenor/telekom B20 van és telenor B3, de nincs összefogva a B3 a B20-al telenor esetén(ezt mondjuk nem értem, hogy miért), tehát a maximum olyan 120-150 körül van. Ezenkívül van még telenor 3g is. Ez a torony viszonylag jól lefedi az egész várost, viszont kelet felé annyira nem jó, mint a várkonyi.
Dombay tó: Itt csak telenor/telekom B20 van, főleg azért, mert a tó egy völgyben fekszik.
Jó kérdés, hogy mikor jön a digi ide, mert nyár eleje óta Hosszúhetényben is van már. (Mondjuk ott már Telekom optika is van egy hónapja a voda koax mellett, de jó lesz nekünk az a drága tarr, úgyis szívesen fizetek havi 12k-t a 18 mbites feltöltésért )
Kíváncsi leszek, hogy hova jön a három helyszín közül. De még az is benne van, hogy találnak egy negyedik helyszínt. -
gulyasa
őstag
Jól sejtem, hogy a Digi nem csak lefedettségben marad el a régebbi riválisoktól, hanem a sugárzott jel erősségében is?
Az a gondom, már több helyen is jártam úgy az országban, hogy előtte megnéztem a helyi lefedettséget és "full kék" volt minden. Mondom, f@x@.
Odautazáskor is teljes térerő a szabadban. Aztán épületen belül elfogy a térerő, akár nullára ott, ahol ugyanott a T-nek vagy a V-nek (e kettőre van rálátásom, T...n-es nincs a családban) még rendesen van térerő...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest