Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz AtHoS #31044 üzenetére

    "ki is fizetnéd rá 1 nap miatt a teljes havi díjat?"
    Ha a teljes 30GB-ot megkapod, akkor akkor azt hiszem nincs miről beszélni.

    "Vernéd az asztalt van egy olyan érzésem"

    Nagyon rossz az érzésed :P :DDD Ha igazam lenne akkor persze hogy reklamálnék azért érte, de nem asztalveréssel. Ma újraolvasva amit írtam, szerintem ezt a részt nagyon félreérthetően fogalmaztam meg:
    "Gondolom időarányos lehet akkor, bár ez meg szerintem akár perelhető is lehetne,"

    Arra gondoltam valójában, hogy ha a teljes összeget fizetem valamiért (most tökmindegy, hogy ez éppen mobiladat, vagy más), akkor jogosan elvárható, hogy a teljes kiszolgálást is kapjam meg érte, függetlenül attól, hogy harminc nap van még hátra vagy csak egy, és ha ez nem teljesül, akkor jogosan lehet felelősségre vonást kérni. Tehát ha ebben a példában nekem 1000Ft-ot fognak levonni, de csak 20GB-ot kapok, akkor jogosan reklamálhatok érte. Kivéve, ha ez külön ki van kötve szerződésben. Igaz akkor viszont nem kötök így szerződést.

    Gondoltam egyébként, hogy részarányos, vagy időarányos lehet a dolog, csak egyrészt lejárt a szerkesztési idő, másrészt bealudtam írás közben :DDD és már nem tudtam módosítani. Valóban pont 11-én kötöttem, csak ugye semmi tájékoztatást nem kaptam semmiről azon kívül, hogy tájékoztattak hol kell aláírni :P

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák