Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz dchard #71390 üzenetére

    "még mindig nem akarod megérteni: a garantált sebesség nem azt jelenti, hogy azt 0-24-ben te ki is terhelheted" - írod a fórumtársnak. Ha így van, akkor kérlek, ez esetben írd le, hogy

    A, szerinted mit jelent a garantált sebesség? (illetve, milyen időkorlátja van? Egy mérés erejéig (4 mp.) garantált? Vagy mondjuk.. 17 másodpercig? vagy meddig? )

    B, azt a véleményedet, hogy a garantált sebességgel a fórumtárs nem tölthet le 0/24-ben ha épp olyan kedve van, a szolgáltató melyik hivatalos dokumentumával (linkeld be, kérlek) tudod alátámasztani, ami ezt pontosan megfogalmazza? :F

    "Ha portonként mondjuk 40 előfizetővel számolok, akkor rád (??) havi átlagban 60/30megabit folyamatos sávszélesség jut," - ezt végképp nem értem, hogy miért kellene belátással lennem a cégre: a minimum sávszélességet a szolgáltató szerződésbe foglalt és vállalt kötelezettségként jelenti ki, cserébe a havidíjért. (ez olyannyira igaz, hogy ugye kötbért is fizet, ha ezt nem tudja teljesíteni.)

    Akkor ezt a 60/30 megabitet hol kellene figyelembe vennem, ha az én szerződésemben amit a szolgáltatóval kötöttem ilyen érték(ek) sehol nem szerepel(nek)?
    Engem, mint előfizetőt nem érdekel, hogy a Szolgáltató hogyan tervezte alul a hálózatát. Hm..

    Komolyan érdekelnek a válaszok.. :F

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák