Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    válasz szili.tamas1 #23061 üzenetére

    Mondjuk azt nem értem, hogy azért, mert resetelted a ZTE routert, attól közvetlenül bármilyen más eszközzel miért ne tudnál csatlakozni a meglévő adatokkal.

    De ha már így sikerült gyári beállításokra visszaállítanod a ZTE-t, akkor megpróbálhatnál belépni az alapértelmezett admin hozzáféréssel, hogy megnézd milyen beállítási lehetőségek lennének elérhetőek, ha a DIGI-s beállítás után tudnánk a hozzáférés jelszavát.

    Ezt követően, ha segíteni akarod a többi fórumozót, akkor esetleg felrakhatnál a gépedre valamilyen programot, ami tárolja a leütött billentyűket, még mielőtt kimegy egy szerelő, hogy esetleg utána megtudjuk a módosított admin hozzáféréshez szükséges bejelentkezési adatokat, hogy majd ezt követően ki tudjuk nyerni a telefonhoz szükséges beállításokat is, így utána, aki nem akarná, nem lenne neki kötelező, hogy a biztosított ZTE routert használja, mert meglenne minden, ami szükséges.

    Esetleg azt is megpróbálhatod, hogy a ZTE eszközre belépve az alapértelmezett admin hozzáféréssel, beállítod a PPPoE kapcsolatot és ha sikerülne csatlakozni, akkor lehet, hogy automatikusan letöltődne a telefonhoz szükséges beállítás, bár erre igen kis esély van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák