-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
Üdv srácok, csak egy gyors helyzetjelentés.
Miskolc, Avas lakótelep - 3-ik éve TopNet csomag. Egyetlen egyszer volt váratlan netkimaradás kb 1,5 órára ez idő alatt. Felhívtam a hibabejelentőt, megadtam az adataimat és meg is mondták, hogy valószínű lefagyott a lépcsőházi switch, mert nem válaszol. Kiküldtek soron kívül egy szerelőt, aki hamarjában rendbe is hozta a dolgot.A topnet mellett van fix ip előfizetésem is, ami kicsit drága, de még belefér... És most jön az érdekes: sima előfizetéssel tolhatod a szerverezést, nem szólnak érte, de tiltják a 25-ös portot. Namost, ez sehol nincs semmilyen szerződésben leírva, de fix ip szolgáltatásnál nyitva van a 25-ös port, megy a postfix. Aztán a porton túl olyan, mintha a kapcsolat minősége is picit jobb lenne. 5-8 ms a ping a pesti speedtest.net szerverrel és az átviteli sebesség is általában több, mint 80/25 MBit.
Egyedül ami bosszant náluk az az, hogy eszámlám van, tudják az email címem, de mégsem képesek előre szólni, hogy valamelyik éjszaka karbantartás lesz...
Én messzemenően elégedett vagyok az egész bagázzsal. A szerelők hamar reagálnak, a hálózatuk stabil és nem drága.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest