- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok,
Mielőtt elvesznék az ügyfélszolgálat bugyraiban, gondoltam megkérdezem:
Még nagyon friss nálam a Digi annyira, hogy ma délelőtt telefonos egyeztetéssel lett párosítva a Smart kártya a CI+ modulban.
Ma este jött elő, hogy elkezdett PIN kódot kérni, de csak az HBO-nál, a többi prémium csatornánál nem. Utána és azóta is azzal szórakozik, hogy feldobja az üzenetet, hogy a csatornát kódolták stb ezt viszont már az összes prémium csatornánál. Ilyenkor ha kiveszem az egész CI modult megjavul, de ha elkapcsolok a csatornáról és vissza, akkor megint jön ez az üzenet. Megint kártya ki/be megint helyreáll utána egy ideig béke nyugalom, majd ha az HBO-ra kapcsolok, jön a PIN kód kérés.
Hát persze, hogy a CI modulban volt bekapcsolva a gyerekzár, de azt kurvára nem értem, hogy miért csak az HBO-nál kezdte el a PIN kérést.Ez a csatornát kódolták üzenet megjelenés vajon Smart kártya, vagy CI modul hiba lehet?
-
Flashget
félisten
a modulban és a tv opcióiban is kapcsold ki a gyerekzár funkciót, ha nem akarod használni.
a digi köteles így kiadni a CI+CAM-ot gyerekzárral, hogy utána a felnőtt ember mit csinál vele az már az ő felelőssége ha vannak kiskorúak.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Clemi
veterán
válasz Flashget #30805 üzenetére
A TV-ben ki volt kapcsolva a gyerekzár, a CAM modulon én kapcsoltam ki. Mondjuk csak halkan megjegyzem, hogy megint az van, hogy én egyrészt rögtön beírtam ide a "PIN" keresőszót és már meg is lett válasz, hogy miért kér PIN kódot a TV és vajon mi lehet az az alap kód, na és elővettem a kis dobozban megbúvó leírást, amin szintén megtaláltam. Na de mi van Jolika nénivel? Az tuti nem fórumozik, meg szerintem úgy vágja ki a CAM modul dobozát ahogy van, aztán az első PIN kód kéréskor meg ott fog üvölteni a szerencsétlen ügyfélszolgálatossal.
Csak annyi kellene ilyenkor, hogy a modul telepítésekor felhivják az ügyfél figyelmét, hogy gyárilag gyerekzár van a SMART kártyán, aminek 0000 a kódja, és a TV menüjében megtalálom a lehetőséget a ki/be kapcsolására módosítására.Amúgy érdekes módon a modul gyerekzárának kikpacsolása óta nem nyüsszög, hogy kódolva van a csatorna és nem lehet dekódolni. Hogy a kettő hogy függ össze nem tudom, de azóta nincs az a hibaüzenet.
-
Watt25
veterán
Csak annyi kellene ilyenkor, hogy a modul telepítésekor felhivják az ügyfél figyelmét, hogy gyárilag gyerekzár van a SMART kártyán, aminek 0000 a kódja, és a TV menüjében megtalálom a lehetőséget a ki/be kapcsolására módosítására.
És komolyan gondolod, hogy ez Jolika nénin segít? Semmit nem ért belőle. Neki semmi sem segít, ez van.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
törölt tag
"... szerintem úgy vágja ki a CAM modul dobozát ahogy van ..."
A CAM modul és kártya nem az előfizető tulajdona, bérelt eszköz.
Így az összes tartozékával együtt (doboz, leírás) kell majd visszaszolgáltatni, ha megszűnik a bérleti jog/idő.Ezért nem célszerű kidobni, mert könnyen kötbér lehet belőle. (Amit ugyanis visszaad az egyik előfizető azt egy másik kapja meg, úgy mint a bérelt STB-ok esetén.)
-
törölt tag
... és Joli néni - legyen az bárki is - a DIGI hivatalos honlapján még itt is tájékozódhat:
-
veterán
-
veterán
UPC reklám a F&H-on.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #30811 üzenetére
a 8K amúgy sem jön ki..lehet 10K-t mondtak?
Kártérítési díjak
DIGI Smart CAM 8.000 Ft
DIGI Smart CAM smart kártya 2.000 Ft
[link]a lényeg ami a digi tulajdona és az ahhoz tartozó dobozt meg kell őrizni, különben kifizettetik.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #30812 üzenetére
a Film+2-n a Tanú c. film a "Tarr Kft jóvoltából jöhetett létre."
Realme GT Master Edition
-
oba
addikt
Hi!
Fater régi plazma tvjében nincs dvb tuner így kellene szereznem egy boxot neki, ami lehetőleg felvevős. UPCnél anno megszokta a dolgot. Tudtok ajánlani valami olcsó és jó set top boxot? És helyet is hogy hol érdemes beszerezni. Köszönöm előre is.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
badhead
csendes tag
válasz digikábeles #30817 üzenetére
Viszont sok közülük okosítható (pl. az Alma), ami kiváltja ci+ -t. Ez a BD felvevőkre nem mondható el.
-
zsolt501
nagyúr
válasz digikábeles #30817 üzenetére
Technisat TV-i és BOX-a CI+ os.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
-
Multibit
nagyúr
Na persze, BD-felvevők. Melyikről lehet szabadon másolni a - mem kódolt - felvételt USB-n? Melyiken választható meg, hogy milyen külső tárolóra fegyek fel? Ja és az áruk...
-
RAiN91
őstag
RTL és RTL HD csak 576p-ben jön be már napok óta, az mitől lehet? Összes többi adó jó.
-
bmik
újonc
Sziasztok !
Nemrégiben vettem egy Philips LED TV-ét. Kinlódtam is a beállításokkal mire végre sikerült minden. ( itt a fórumon a Philips Tv részlegnél szerencsére segítettek)
Mára már csak egy problémám maradt: DIGI + csomagom van és minden digitális csatornám bejön szépen a HD csatornák is. Kivéve az utolsó 794 MHz-re (Miskolc) megadott 7 vagy 8 csatorna : SPORT 1, SPORT 2 AXN, SPORT Klub stb...
Ezek képe rendkívül szagatottan szétesve jön be, mint amikor valami le van kódolva.....
Írtam a DIGI-nek és azt mondták, hogy a szimbólum sebességet 6900-ról állítsam át 6000-re.
Na ezt a funkciót hiába keresem a menűben, hogy szimbólum sebesség még véletlenül sem találom.....A DVB C be van kapcsolva és amikor a MHz értéket beírom és csatornákat talál akkor kiírja fent a TV, hogy DIGI Miskolc minőség....szimbólumsebesség : 6900 stb..... adatok, de hol a francba lehet ezen állítani, és még ha rá is jönnék tényleg segítene e ? Nem e romlana le a többi 100 akármennyi hibátlan minőségű adás ?
Nem azért mintha az említett 7-8 csatornát annyira nézném, de roppant mód idegesít, hogy a legnagyobb csomagban vagyok akkor jöjjön már az összes adás hibátlanul ! Ez a minimum !
Válaszotokat előre is köszönöm ! Remélem lesz megoldás !
Sziasztok !
-
zsolt501
nagyúr
válasz Watt25 #30825 üzenetére
Ha azt írja hogy az összes többi adó jó, az szerinted azt jelenti, hogy az összes többi adó is SD-ben jön, most én értelmezem rosszul a szöveget, vagy te nem olvastad el?
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
dokee78
félisten
Van valami hír,hogy vesznek-e fel új csatornákat a kínálatba?
FOX,Cinemax? -
Multibit
nagyúr
válasz digikábeles #30828 üzenetére
Látom, nem érted. Az a bajom a BD-felvevőkkel, ami már korábban a DVD-felvevőkkel is volt. Ne akarjon semelyik gyártó rám tukmálni egy szerkezetet, ami:
- tartalmaz egy optikai meghajtót (írót) - nincs rá szükségem
- esetleg tartalmaz plusz egy HDD-t a már otthon levő több darab mellé - nincs rá szükségem
- a rögzített műsort, csak optikai lemezre írva lehet róla kinyerni
Nagy fiú vagyok, el tudom dönteni, hogy mi jó nekem. Egy olcsó, rugalmas készülékre volt szükségem, amit meg is kaptam egy rögzítős DVB-C set top box személyében.
Nincs azzal semmi gond, ha valakinek a multik árukapcsolt megoldásai jönnek be, csak ne akarja ezeket tuti megoldásnak, esetleg best buy-nak beállítani! -
Watt25
veterán
válasz zsolt501 #30826 üzenetére
De azért azt te sem gondolod komolyan, hogy a HD-s RTL napok óta mindenkinek SD-ben jön, de csak te van az egyetlen, akinek ez feltűnt...
Vagyis: nálad van valami probléma, amiben nem fogunk tudni segíteni ennyi infó alapján.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
zsolt501
nagyúr
válasz Watt25 #30831 üzenetére
Most ugye megint nem olvastad el, mert a probléma nem nálam van, már ne is haragudj, de nem is értem te mit olvasol ezek után...
Amúgy meg ő is azt kérdezte, hogy másnál is SD felbontással jön e az RTL HD, vagyis nem a megoldást kereste, hanem azt hogy egyedi e (területi) a probléma, vagy mindenkit érint.Megjegyzem nálam az összes HD-s adó rendesen jön, engem nem érint a probléma.
-
allfinanz
senior tag
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
digikábeles
aktív tag
válasz Multibit #30830 üzenetére
Szó sincs arról hogy bárkit bármire rá akarjak beszélni. Én a felvevőt hosszú időre, 15- 20 évre vásároltam. Nem hiszem, hogy a felvevős tévék megérnek ennyi időt. Ez viszont ritkán van bekapcsolva, a töredéke annak, mint a tévé. A felvétel megmarad rajta, és lejátszható bármelyik tévén, nincs szükség, hogy pc-n szerkesszem. Nem bántam meg hogy megvettem, amit megbántam, az a dvd felvevő volt.
-
dethroner
veterán
válasz digikábeles #30836 üzenetére
15-20 évre vásároltál? Nagyon lebecsülöd a technika fejlődését. Ennyi idő múlva már nem hiszem hogy a mai ismert módon rögzíthető lesz a tévé adás. VHS se nagyon ért meg ennyi időt.
Tényleg, milyen lesz a tv adás 20 év múlva?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
törölt tag
válasz dethroner #30837 üzenetére
"Tényleg, milyen lesz a tv adás 20 év múlva?"
A jóslás akkor különösen nehéz, ha a jövőre vonatkozik.
... de, a 2016-os nyári olimpiát Rióból 4K-ban (is) közvetítik.
... és 2020-ra kb. 200 db 4K-s műsorcsatornát terveznek Európában.A 4K-ban sugárzott dolgokat pedig sajnos a jelenlegi cuccok nem veszik fel.
[ Szerkesztve ]
-
konrada
tag
válasz digikábeles #30836 üzenetére
Nem semmi! Gondolom a mostani mobilodat is így vetted anno 199x'-ben.
-
-
törölt tag
válasz Flashget #30840 üzenetére
"Tényleg, milyen lesz a tv adás 20 év múlva?"
... vagy ilyen (20:40-től):
TV by MZ/X[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Bocsi, hogy megint nyüzsizek, de előjön nálam időről időre egy hibaüzenet, mikor valamelyik prémium váltanék. Ilyenkor ezekre a csatornák bármelyikére, csak a TV teljes áramtalanítása majd bekapcsolása után tudok átkapcsolni. Semmilyen más piszkálás, kártya ki/be, egész modul ki/be nem segít.
Olyan mintha ott azonnal akarna lefutni egy ellenőrzés, hogy jogosult vagyok-e nézni azt a csatornát és nem sikerül az ellenőrzés. Megnéztem, ha olyan csatornára váltok, amire nem vagyok előfizetve, akkor az előfizetési lehetőségről szóló információ az üzenet a képernyőn, és nem az amit ilyenkor én látok.
Másnál szokott ilyen lenni? Vagy nálam a TV-vel van valami gond?
-
blevi
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat az újabb segélykérésért.
Lenne megint egy kérdésem. A minap igényeltem még a kora reggeli órákban egy Digi Smart Cam-et. LG-LB731V készülékünk van, minden adott ahhoz, hogy felismerje a kártyaolvasót és benne a kártyát. Már kétszer is aktiválva lett a kártya. A tv megtalálja a csatornákat, RTL Klub, TV2 stb. De rákattintva nem ad képet, és azt írja ki, ha eltüntetem a menüt, hogy kódolt. Csatorna váltásakor pedig felbukkan alul a 26. A Smartkartya egy másik modulhoz van párosítva. Értelmes választ eddig a telefonos ügyfélszolgálaton sem tudtak adni. Annyit tudott mondani utáljára a nő, hogy nem kompatibilis az eszköz, amit nagyon kétlek. -
Zlin50
senior tag
Van másnál is olyan hogy SD M1-en nincs kép csak hang? Nálam (XIX ker) ez a helyzet, viszont M2 , Duna egyebek rendben van. Mindez persze akkor jön elő amikor megnézne az ember egy műsort.
"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
goop
őstag
Az EPG nektek is ilyen hulladék, hogy nem lát előre 2 napot, de van, hogy egyet se?
Vagy csak a szolgáltatói humax miatt ilyen trágya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest