- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz zichie #30539 üzenetére
Akkor nem csak nálam csinálja. Csütörtökön jelentettem a hibát, még nem jelentkezett szerelő. Viszont tegnap este felvettem a műsort és most visszanézve egyszer sem vettem észre. Majd megnézem a mai meccseket is és reménykedem hogy valamit bentről mégis csináltak és véglegesen megszűnt.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
ngabor2
nagyúr
Van 2 tévé, egy Sony meg egy Samsung. Mindkettő ugyan azon a kábelen lóg. A Samsungon végigkeresve minden csatornát megtalál, ami a Digi kiosztásában szerepel hivatalosan. A Sony esetén is, de ott jön még pár extra csatorna is (RTL +, RTL II). Elő lehet ezt valahogy a Samsungon is csalogatni? Vagy ez túl tv-specifikus? Mitől lehet, hogy az egyik tévé megtalálja, a másik nem?
-
ngabor2
nagyúr
-
br.rak
őstag
válasz ngabor2 #30559 üzenetére
Már hogy ne lenne, egyből kettő is ( német és magyar)
http://digi.hu/tv/csatornalista
szerk: viszont csatornalistában én se látom.
Az RTL II adatai
freki 738 Mhz,
symbol Rate 6900
QAM: 256,
próbáld meg ezekkel.[ Szerkesztve ]
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz Flashget #30564 üzenetére
Kézzel nem adtam hozzá, mert nem találtam rá lehetőséget. Első beüzemeléskor kábelen teljes keresést választottam, szolgáltatónál csak az UPC-t lehetett volna kiválasztani. Azóta nem állítottam be új csatornát. Ja, és igen, digi kábeles vagyok, azért itt kérdeztem
Az, hogy a csatornák sorrendjét megvariáltam, más kérdés, azt külső progival egyszerűbb, mint a tévén. Gépen is volt vagy fél óra, mire a szükséges sorrendet beállítottam. Úgyhogy hálózati keresést most nem fogok 1-2 csatorna miatt indítani, csak ha hivatalosan is bekerül.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz ngabor2 #30565 üzenetére
szolgáltatónál csak az UPC-t lehetett volna kiválasztani.
ha Digi nem szerepelt akkor Egyébnek kellet ott lenni.
Úgyhogy hálózati keresést most nem fogok 1-2 csatorna miatt indítani,
az még meg van miért is írtál be a topicba?
Elő lehet ezt valahogy a Samsungon is csalogatni? Vagy ez túl tv-specifikus? Mitől lehet, hogy az egyik tévé megtalálja, a másik nem?
elfogadom, hogy bennem a hiba, de ha segítséget kérsz, valaki próbál segíteni, majd nem úgy teszel...akkor keresd ki egyesével a digi honlapon megadott értékek alapján.
Úgyhogy hálózati keresést most nem fogok 1-2 csatorna miatt indítani, csak ha hivatalosan is bekerül.
RTL Klub HD, RTL II, Film+2, Sorozat+ Muzsika TV már mind hivatalosan bekerült.
Realme GT Master Edition
-
unravel
őstag
"Mitől lehet, hogy az egyik tévé megtalálja, a másik nem?"
oda kell hangolni a tunert ahol a csatorna van. úgy a leggyorsabb megtalálni.¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Flashget #30566 üzenetére
az még meg van miért is írtál be a topicba?
Az megvan, hogy baszogatás helyett pontosan leírod neki hogyan tud úgy csatornákat hozzáadni, hogy a az addig behangolt adók és azok sorrendje nem változik? Mert a kérése erre irányult! Hozzászólásából látszik, lövése nincs róla melyik menüpont mit csinál. A segítség kérésére kioktatást kap. Nagy segítség voltál.
Annyi erővel amennyit a kicikizésére szántál, akár hasznos írány mutatást is adhattál volna...Gézengúz
Az, hogy "féisten", nem azt jelenti hogy ért hozzá, hanem hogy sokat pofázott róla.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Flashget
félisten
Valóban egyszerűbb lett volna leszarni...mert utána összevissza írt mindent és ami tanácsolva volt mi a különbség a samsung és sony között magasról tett. Írhattam volna azt is olvassa el a téma összefoglalót.
Na de sebaj majd te megmutatod, hogy itt aztán csak te "pofázhatsz."Realme GT Master Edition
-
veterán
-
válasz sityupityu #30576 üzenetére
Pontosan hol is? Az hogy " automata és hálózati" keresést csináljon, a probléma megoldásának összefoglalója. Láthatóan nem érti, kevés ez az infó. Ha már a TV modellszámát is bekértétek, miért nem azt írjátok le, hogy ide-oda belép a menübe, ezt mag azt beírja, lenyomja az ok-t erre ez meg az történik. Ez az összefoglalóban sincs leírva (pláne készülékspecifikusan).
Nem mellesleg az összefoglaló annyira uptodate, hogy pl. a NatGeoHD, és az AnimalHD is magyar hangsávval jön egy ideje.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ngabor2
nagyúr
válasz Flashget #30566 üzenetére
Akkor hogy tiszta legyen, leírom az elejétől.
Vettünk egy lentebb említett Samsung tévét. Első bekapcsolás után kábelen kerestettem vele a csatornákat, csak a digitálisakat, és mivel a szolgáltatók között csak UPC és Egyéb volt, ezért az egyebet választottam. Utána a hálózati és teljes keresési lehetőség közül a teljeset választottam. Meg is talált asszem 117 tévé és 3 rádiócsatornát. Utána a korábban megszokott sorrendbe bepakoltam a ChanSort nevezetű programmal, ami nem 2 mozdulat volt, gyakorlatilag minden program új helyre került. A logikám szerint a teljes keresésnek nem kevesebb, hanem több találatot kellett volna adni, mint az "egyéb" szolgáltató hálózati keresése.
Kerestem lehetőséget, hogy hol lehetne 1 csatorna beállítását megváltoztatni arra, amit korábban br.rak beírt, de nem találtam rá lehetőséget. Erre irányult volna a túl tévé-specifikus kérdésem, amit utána a Samsung LCD-tévé topikba be is írtam, mert oda jobban illik.
A 2-3 hsz utáni kioktatás helyett egy fél mondattal le lehetett volna zárni, hogy tévé-specifikus a beállítás módja. Egy Szakértőtől azért joggal elvárná az ide tévedt kérdező.
-
veterán
-
szili.tamas1
senior tag
Vazz, a samu tvken nincsen kedvenc csatornalista? Jobb is akkor hogy anno a panasonicot valasztottam...
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
Gézengúz
addikt
válasz ngabor2 #30578 üzenetére
Sosem értettem miért jó babrálni a csatornák sorrendjét, ahogy megtalálta az úgy pont jó, megjegyzem mi hol van törlöm a feleslegeseket (amiből hd és nem hd is van) és kész! 2-3 hónap múlva úgy is változik valami, akkor rátolok egy másik keresést és szevasz....
szili.tamas1 van rajta, ez miatt tényleg megérte nem Samut választani
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz szili.tamas1 #30580 üzenetére
A pana frissítés funkciója még csak nem is cseszi el a sorrendet: a megszünőket ott hagyja, az újakat a lista végére teszi.
De hát mégis mindenki a samukért van oda...Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
ngabor2
nagyúr
válasz sityupityu #30579 üzenetére
Megoldódott, de nem úgy, ahogy javasolva lett. Szerencsére vannak érdemben segítőkész emberek is.
Van kedvenc lista, de nem szeretjük. Ráadásul csak 5 csatorna mehet oda, mi meg kb. 10 közül válogatunk, ráadásul ez is dinamikusan változik. Épp emiatt fontos a sorrend, hogy az első jópár közül válogassunk.
De a lényeg, hogy megoldódott, köszönöm mindenkinek, aki segített.
[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
értitek már miért csak a set top boxosoknak jár támogatás?
¯\_(ツ)_/¯
-
M_AND_Ms
veterán
válasz ngabor2 #30583 üzenetére
Kedvencekbe csak 5 csatorna? Röhej!
Mikor anyósom kér, hogy a Samsungján állítsam be az új csatornákat, akkor hosszasan halogatom a dolgot. Majd amikor elég erősnek érzem magam nekiállok, de előtte mindig bekapok két nyugtatót.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
veterán
-
petyametyo
aktív tag
Hello !
Ha a digi setup boxot rákötöm HDMI-vel a tévére akkor pendriveal tudok filmet lejátszani rajta ?
-
Gyufaaa
veterán
válasz petyametyo #30589 üzenetére
Igen. DivX-et.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz sityupityu #30587 üzenetére
Nem bizony!
A marketing hatása alapján.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
veterán
-
ngabor2
nagyúr
válasz sityupityu #30593 üzenetére
Ezzel egyet kell, hogy értsek. LG és Sony után váltottunk Samsungra. Nekünk ez jobban megfelel minőségben és támogatásban is. Persze mindegyikből jó volna pár dolgot áthozni ebbe, de nem lehet minden tökéletes
-
Bogyi007
veterán
válasz M_AND_Ms #30585 üzenetére
Ha Samsungos vagy akkor miért nem szólsz egy kollegának hogy küldje el a csatilistát neked s onnantól csak egy pendrivera lesz szükséged....
Itthon ezt tesszük ismerőseimmel. Én megszerkesztem mindig az új listákat aztán továbbküldöm nekik....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
MunezXBK
nagyúr
válasz petyametyo #30589 üzenetére
Set top box.
-
Pityu89
senior tag
válasz szili.tamas1 #30580 üzenetére
Én is panát választottam, ráadásul plazmát. Szeretem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest