-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Eurosport 2 alatt másnál is van pattogó hang? Bp, 14. ker.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ronson
őstag
válasz hattrickuser #19102 üzenetére
Hát persze, hogy pattogás meg minden van, mikor 9-et gurít a Bayern.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz hattrickuser #19102 üzenetére
Kösz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Flashget
félisten
Kinn van a május 1-től érvényes ÁSZF és módósításai.
13. Az ÁSZF „E” Mellékletében feltüntetett csatornakiosztás módosul.
már kezdett unalmas lenni, hogy kb. 1 hónapja nem buzerálták :p
Realme GT Master Edition
-
AnneWhite
csendes tag
válasz Flashget #19105 üzenetére
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mivel most vettünk egy Lg 32cs460-as TV-t. Tegnap megpróbáltuk beállítani a csatornákat, ami működött is kb. 10 percig, utána megszakadt a kép és azóta nem tudjuk beállítani a csatornákat. Hiába indítjuk el az automata hangolást vagy akármelyiket, nem talál egy csatornát sem és a képernyőn azt írja ki, hogy nincs programozva. Egyébként minden funkciója működik a tévének, valamint DIGI kábelünk van.
Remélem tud valaki segíteni, köszönöm
-
AnneWhite
csendes tag
Ja igen, és próbáltam az előző oldalakon leírt beállításokat is, de továbbra is fennáll a probléma
-
allfinanz
senior tag
Viasat 3 már ma átállt 16:9-re, csak a digi nem adja tovább a kapcsolójelet.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Ahab77
tag
válasz allfinanz #19108 üzenetére
Most jó a Viasat3-on az adás, rendesen jön a 16:9-es film
Tesztel a Viasat[ Szerkesztve ]
-
F11999
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy ha van egy analóg tv-s szolgáltatásom a digitől és digitálisra szeretnék váltani, akkor a http://digi.hu/lakossagi/tv/kabeltv oldalon kell megrendelni a digitális szolgáltatást, mint már meglévő ügyfél, ugye?
Köszönöm előre is.
-
allfinanz
senior tag
Euronews magyar hangsav digin is lesz v csak a mindigtv-n? :/
-
allfinanz
senior tag
Juj, mit találtam!
MindigTV/Digikábel közösítő, de:
- USB betáppal (vagyis a TV USB-tápjáról is megy)
- infraszem, amit bárhova tehetsz, akár a TV-re is ragaszthatod
- 3 másodpercig nyomsz vmit a távirányítón és átvált a másikraAz analóg lekapcsolás után, ha a DVB-T bővítésben lesz valami jó, vagy a Digin központi hiba van, akkor csak egy gombnyomás és jön a MindigTV.
-
VGYke
addikt
Bocsánat, elvesztettem a fonalat... Akkkor mikor fogják újrrakavarni a csatornákat (ÁFSZ szerin)
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Flashget
félisten
Mától négy héten át regisztráció nélkül, díjmentesen elérhető a Trónok harca új évadának első epizódja! Az HBO GO regisztrált felhasználói többek között Ingmar Bergman Personája, a Kémes hármas, az új Spartacus-epizód és számos további újdonság közül is válogathatnak.
Realme GT Master Edition
-
hidroponi
aktív tag
mi torpent? a diginel maradt egy kis fekete keret tavalyrol raktaron es gyorsan hasznositjak a viasat3-on, nehogy lejarjon a szavatossagi ideje?
-
adise
őstag
másfél hete rendeltem, meg a szolgáltatást még mindig nem hivtak, hogy mikor jonnenek bekotni...
kábelezni se kéne, mivel albérlők laktak és lemondtak és uj néven lett ugyanaz ujra kotve. Egy hétig ment a szolgáltatás kb, amint megrendeltem még aznap kikötötték azota semmi, pedig ki sem kellett volna szerintem, mivel az adott honap végig ki lett fizetve. de felajanlották hogy vmekkora osszegért 72 orán belul bekötik.. a szomszédba két nap alatt megcsinalták par honapja. eddig nem szimpi a digi -
club1
veterán
Tavaly nyáron nekünk 1.5 hónappal később kötötték be az FTTH-t, mint az az előtt 2 hónappal megkötött szerződésen szerepelt (tehát a szerződéskötés nyár elején történt azzal, hogy augusztus 1-től kötnek be, ehhez képest pedig szeptember közepén jelentek meg a szerelők).
-
adise
őstag
válasz digikábeles #19134 üzenetére
alig elérhető pár helyen a szolgáltatás nemhiszem, hogy tömegesen rendelnék az uj elofizetok vagypedig meghibásodás lenne
-
menthor
tag
üdv!
a minap bementem a digi ügyfélszolgálatára, mondván durva jól megy nekem és van 300 pénzem a digifilm-re a kábelTV mellé (én kis naív). aztán ugye az arcomba vágták, hogy az ugye nekem SD/HD helyen + 300/1000huf lesz a box miatt. mondtam, hogy lópikulát.
kérdés: milyen eszközök megfelelőek a vételre, hogy ne nekik kelljen fizetnem a box havi díját? valószínüleg lenne össz egy HD és egy SD vevőhely két címen.
köszi, üdvthe truth is out there
-
exact6
tag
válasz menthor #19136 üzenetére
Nem tudom megvan-e még ez az akció, de ha 1 éves hűséget kötsz a kábeltévére, akkor 300ft-os havidíjért kapod azidő alatt a HD boxot, vagy ingyen az SD boxot. Nekünk így lett megcsinálva tavaly októberben 2 box. 300ft a HD (akciósan) meg 300ft a sima SD (mellesleg 3 hónap ingyen HBO is jár mellé). Idén még kértünk Digifilmet is, de azt hűség nélkül, szóval nem tudom, hogy az arra vonatkozó hűséges akció mennyire "kombinálható". Szóval jelenleg összesen 900at fizetünk a 2 boxért meg a Digifilmért.
-
Flashget
félisten
válasz menthor #19141 üzenetére
Azért jó lenne ha nem csak a csóka meg hallottam, hogy a húgom bátyjának a nővérének az öccsének a tesója mondta történeteknek hinnél, hanem a saját szemednek!
hanem rámennél a szolgáltató honlapjára ahol világosan ott vannak a digifilmmel kapcsolatban az akciók!
DIGI Film csatorna az első 3 hónapig díjmentes, majd a 4. hónaptól az előfizetési díja: 300 Ft/hó, ha:
Ön rendelkezik már bármelyik televíziós csomagunkkal (kivéve Közszolgálati), és mellé igényli a DIGI Film csatornát!Az első SD boxot pedig ingyen kapod:
Előfizető ha rendelkezik az alábbi televíziós csomagokkal (DIGI MINI, DIGI, DIGI+), nem rendelkezik SD típusú berendezéssel, és előfizet a DIGI Film csatornára a 12 hónapra szóló határozott időtartamra vonatkozó feltétel vállalása mellett az első SD típusú berendezést 12 hónapon keresztül Szolgáltató díjmentesen biztosítja Előfizető részére.Tömören bemész, hogy régi kábeles vagy de kell a digifilm. Kötsz rá 1 év hűséget akkor az SD box ingyen lesz és csak 9 hónapot kell majd kifizetni.
1 év letelte után meg fizetsz a boxért vagy sem.Realme GT Master Edition
-
menthor
tag
válasz Flashget #19143 üzenetére
a csóka az ügyfélszolgálatos volt az irodában, a többi sztori pedig saját tapasztalat! az oldalon én is jártam már, de így jobban átolvasva meglepő, hogy a kedvezményekről nem sokat szólt.
bár nem említettem, de a HD vételi helyen lett volna a hangsúly. illetve hosszabb távon (2-3év) a kezdeti 3hó ingyen digifilm nem nagy kunszt. inkább a 1000/hó-t a HD box-ért tartom kicsit soknak. (jó persze pl a HBO-nál így is kedvezőbb).
the truth is out there
-
spetya72
tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni. Vásároltam egy Technisat CableStar Combo HD CI USB-s tunert, amivel a PC-n szeretném a DigiTV adását nézni. A problémám a következő. Telepítés után, ha elindítom a DVBViewer progit és szeretném a csatornákat beprogramozni, akkor valamiért nem érzékel antenna jelet a tuner. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond? Ez már a második ilyen tuner, az elsőnél is ez volt a gond, kicserélték egy újra, de nem hinném hogy mind a kettő hibás lett volna. -
trec12
addikt
válasz spetya72 #19147 üzenetére
A Transporder listánál a keresés vége helyett válaszd a legördülő menűnél: Kabel (QAM 256) majd Scan Range aztán türelem...
Ha ez megvan akkor a 121,5 és128,5 -re pedig a keresés vége opció maradjon mint a linkelt képen, de a Symbolrates-hez kézzel írd oda 6000 és csak ez legyen ott. Írd be a frekiket 121,5 end-nek a 128,5-öt, majd Scan Range. Előtte felül a legördülő Target Root menűnél válaszd ki a dátumot, hogy oda tegye az új frekiket ahova előzőleg az összes többit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- E-roller topik
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest