Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz icons #5130 üzenetére

    Hoto-nak bármilyen eth, non eth 4 sock flail megfelel. Eth annyiból jobb hogy kevesebb a dex igénye de igazábol nincs jelentősége torch+anni+egyebek miatt

    AP az medium páncél és 103 az erő igénye. Mivel nem heavy így a futási sebesség is nagyobb benne:
    "Armor can also affect your ability to run. Heavier armor depletes your stamina more quickly. This can be offset to some extent by increasing your character's vitality."

    Védelem tekintetében viszont eléggé a jobbak között vannak belőle egyes darabok. Mercnél persze mehet eth sacredbe a forti ha tud az ember olyat szerezni.

    "Enigmára még gyűjtök, pedig az elég fontos lenne.... tényleg azt mire érdemes kirakni? Ugyanúgy a legnehezebb páncélba, amit elbírok. Az mi szokott lenni?)"

    Ha belekalkulálod, hogy az eni ad majd 70+ erőt, akkor nagyon fogod sokallani ha a páncél miatt még arra is tettél volna. Sokkal jobban kijön, ha minimális mennyiséget tesz az ember erőre és amit az enivel megspórol mehet vitára. Tehát karakterbuildonként változóan a sűrűn használt eni alapok: dusk shroud, mage plate, light plate, breast plate. Ebből a dusk az ami a legnagyobb erő igényű a maga 77str-jével.

    "hammernak nem lesz túl kevés a manája, ha A3as mercet választok?"

    Én hammerrel merc nélkül nyomulok, így nem kell rá figyelni folyamatosan. Igaz eni nincs rajta. Viszont mana poti vehető az árusoknál bár azt sem kell túl sűrűn a redemption aura használatával folyamatosan tölthető. Igaz figyelni kell rá, hogy töltse is az ember. Manaburn-os csapatnál lehetnek pici nehézségek, de szerencsére mana poti folyamatosan töltöget, így picit szaladgálva abszolválható a probléma.

    mongoose123
    CV nem a legerősebb insight alap, mindössze valamivel könnyebben kialakítható belőle, mivel max 4 likas lehet.
    CA ideálisabb, mivel nagyobb az ütési távolsága, éppencsak de nagyobb az átlagsebzése, a kisebb str és dex igénye miatt hamarabb a merc kezébe tehető anélkül, hogy a páncél+sapi-nál kompromisszumokra kényszerüljünk. insight, infy tekintetében sajnálatos, de CA 5 likas így problémásabb megfelelőt "találni"

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák