- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Nekem sem áll szándékomban vitatkozni.
A hivatalos álláspontot nem tudjuk.Köszi a leírást, így már világosabb a dolog.
Azért bemásolnám ugyanonnan az utolsó 3 sort is:
"Hasonló hiba már volt a játékban, mikor a Sever-rel ölték meg a Rift Guardian-t egy csapásra a környező addok és a DH segítségével a játékosok Season 2-ben, így valószínűleg hamarosan ez a hiba is javításra fog kerülni."A Severes esetkor volt valami következmény? Rollback, stb?
Ebből simán lehet nerf, meglátjuk mit lép a Blizz.
Elég ha a DH rúnáján módosítanak, és ki is eshet megint a metából?(#99506) Cathfaern: mert még folyik a teszt, csak élesben, ne tévesszen meg hogy vége a PTRnek. Szerintem szezonkezdéskor lesz egy hotfix, máskor is volt már rá példa, hogy akkor javítottak.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Ha tényleg csak ennyiről van szó, akkor ebben szerintem semmi exploit nincs (mindenki csak használja a skilljeit olyan módon ahogy azok meg lettek tervezve), egyszerűen fejlesztők figyelmetlenek voltak és nem gondoltak erre a kombóra. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem hotfixelték már rég (nem mint ha engem bármiben is érintene, csak furcsa).
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Ribi
nagyúr
Amitől ez még mindig egy nyilvánvalóan nem kalkulált mechanizmus. És ennek folytonos kihasználása pont ugyan azt az eredményt hozza mintha beállnál a sarokba és megnyomnád az 1+2+ctrl+x gombot és mindenki meghal a térképen. Lehet szépíteni, hogy ki és mit cseszett el, de ennek kihasználása már saját döntés.
-
emmm
őstag
Ezek szerint a nekró ezen képessége nem úgy működik, hogy a maradék 15 %-ot azt szimplán kukázza? Hanem e helyett egy sokkal nagyobb sebzést ad le, ami ezek szerint az ellenség maradék ~15 % life többszöröse is lehet? Mert akkor értem a leírást, de nem hinném, hogy annyira bonyolult lenne javítani. Simán csak venni ki kell ilyen esetben az aktuális szörny életének 15%-át, és az kéne legyen a nekró utolsó sebzése rajta.
Jól értettem, vagy itt más a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest