Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz MegalodonS #96858 üzenetére

    A remastered nem vág le semmit. Simán adhatnák a nekróval egy pakkban ajándékként (vagy kiegészítve csomag áron). Ez lényegében csak futtathatóvá teszi mai operációs rendszereken és felbontásokon is. Nem folyik ki a szemed 640*320-ban vagy pixelszámolgató módban. Az alapok ugyanazok maradnak. Retro hangulatot meglovagolósdi, meg olyanoknak akik végig akarják játszani az "egész" történetet, de az ősrégi grafika miatt eddig hagyták a fenébe. Így az alaphangulat és elemek megmaradnak. Ha remake-t csinálnának, akkor az talán megosztaná a játékosállományt. Bár csinálhatnák/csinálhatták volna D3 motorral is külön act/kieg-ként a D2-LoD-ot . Valami ilyesmire számítottam az évfordulójukon-blizzcon időszakban. Azt' kaptunk egy necrot fél-egy évvel későbbre... hát ja. Ha nem éreztették volna, hogy valami nagyot és ütőset kapunk, vagy nem számítottunk volna az eddigi kreatívabb ötleteik alapján többre, akkor talán kevesebb lenne a morgolódás.

    szerk: D3-ban sok jó dolog van, sokat is szórakoztam vele, de D2-nek is volt sok előnye. A rúnaszavak például nagyon jók lettek, meg sárga-kék itemekből és fehérekből is sok jó dolgot lehetett csinálni. Nem csak foshalmaz alapanyag-bezúzós funkciójuk volt. Meg volt egy kicsi, de lelkes réteg low-medium-ultralow lvl PvP-re is. A fülvadászat nem volt a kedvencem, de muris lehetett ha erre van valakinek hajlama.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák