- Kötelező a legfejlettebb node-ját otthon tartania a TSMC-nek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Összejött egy érdekes public GR, volt vmi pala, 2 rékoros barbi (én is), és egy monk.
40-es keyt hoztunk össze úgy, hogy én p-200 voltam, a többiek max 350-400.
Viszont a "single target", egy sima rare/champion is percekig tartott... (egyik csávó írta is, hogy meg se kéne próbálnunk a GR-t a boss miatt - de micsináljak egyedül egy 40-es kulccsal??)...
Lenyomtuk a riftet, amiből kb. 10 perc volt a boss. persze kifutottunk, 130% MF-el dobott lidless wallt + burning axe sankist, + vmi nataliás páncélt a barbimnak... ez szvsz nem sok.DE, hogy lehet, hogy egyedi célra ilyen romon volt a dps, miközben a tömeget csak úgy olvasztottuk?
A 2 raekor miatt??u.i.:
az is sokadjára kiderülni látszik, hogy ekkora MF-el, ha bemegyek akár egy nap pihi után bármely sima riftre, kb. az első 2-3 champion KOMOLY legeket dobál, másik 2-3-at a boss, aztán akár kadalázhatok 20(!) hulladékot is egymás után, és a GR-ben sem jön túl sok cucc.jah. szezon-2 volt ez, még az új barbi öv sem esett!!
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező a legfejlettebb node-ját otthon tartania a TSMC-nek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kupon kunyeráló
- Sorozatok
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ - Aktiválatlan iPhone 16 Pro 128Gb - Desert Titán
- iPhone 14 Pro 256GB gyári független 100% hibátlan,2025.09.29 Apple jótállás névre szóló számlával!
- Asus ROG Crosshair X670E Hero
- Gondolkozol bankváltáson? A Raiffeisennel akár 60.000 Ft-tal is gazdagabb lehetsz! Írj, és segítek!
- Asus TUF Gaming A15 (2024)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest