Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Rayner #60934 üzenetére

    Az azure coldos, a májtí seismices. Minek keverni? A seismices nem rollol elemi ág bónuszt, viszont van rajta 41% rcr seismicre, ami így azért annyira már nem drága (ha meg van cinder, akkor kb ócsómajdnemgenerator. Pride sisakkal még inkább az, de az nem is kell így). Azurehoz van egy rakat coldos skillrúna is. MAjd' minden komolyabb skillnél lehet választani. Ha meg nem coldost akar, akkor a helyében más fegyvert használnék. Felesleges elcseszni egy normális fegyvert ilyen ötletroham miatt. 2300 körüli dam elemi sebzés nélküli fegyveren tökátlag. Meg barbár nem nagyon használ ilyet. Akkor már inkább később silaria. Az 2600 körül van max rolloknál kb.
    Seismic és avalancha nem opcionális csere skill. Egyik cd-s, azaz ritkán használható (fél percenként alapból), a másik fury spender aktív támadóskill. Amíg van fury, addig nagy területre nagyot sebez. A ww-hammer-spear kategóriába esik a seismic slam. (sisakon és csizmán rollolhat skilles affixként). Az avalancha chest és vállason rollolhat a cd-s sebző skillekkkel és a renddel. (úgy látszik a rendet support skillnek szánják és nem direkt sebző fő sebzőnek)

    Belinkelnéd az armorydat? Kiváncsi vagyok a barbárodra. Biztos hatékony és szórakoztató. ;)

    (#60942) Blaze_
    Tegnap egy riftben esett T3-on 6 legendary. Gyorsan abba is hagytam. Olyan kiábrándító... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák