- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Socket AM4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Hirdették hogy lesz készülékbeszámitás és látom facebook csoportba hogy az fold ötöt beszámitják x országban.. De a magyar webshopba nem látom ezt a lehetöséget csak a 40 ezres beszámitást bármire. Kiváncsiságbol megnéztem volna mennyi az annyi. Valakinek van erröl infoja vagy ez nálunk nem játszik? Ez ilyen samsung féle parasztvakitás volt? A csevegést szakértövel semmit se ér nem reagál semmit..
Be vagyok jeéentkezve.
-
bigmasterg
addikt
Ilyen összegért én elvárnám az aktuális S(24)Ultra kamera rendszerét és integrált stylust.
A nagyobb akksit és gyorsabb töltést nem is írom, megtették már előttem páran.
Így számomra nem is kérdés hogy Samsungon belül a klasszikus S szériát kell választani. -
prolad
addikt
válasz
janeszgol #39 üzenetére
Drága lenne és nagy eséllyel a sima Fold széria árvágásával járna. 1500 dollárra le kellene vinni a normál Foldot, aztán 2000-ért mehet egy tényleg versenyképes Ultra.
Nekem jó a Honor, Oneplus, Oppo vagy épp a Vivo megoldása is, csak legyenek elerhetőek itthon és ne fél évvel a megjelenés után (mint pl ahogy tavaly a Magic V2). -
Beantech
aktív tag
Aki előregisztrált az unpacked eseményre a samsung.com-on a kupont kiküldik vagy hogy lehet megkapni?
-
-
Jack Hunter
tag
válasz
janeszgol #40 üzenetére
Nem biztos hogy az a réteg,akiknek ez a készülék szól, igényli a nyers lóerőket. Fusson rajta minden flottul, zökkenőmentesen, és kb ennyi. Gamerek nem biztos hogy ezt a készüléket választják, arra ott vannak a Nubia telók. Nem valószínű,hogy szerkesztőprogramokat,nagy erőforrásigényű alkalmazásokat fognak futtatni rajta, ez nem erről szól. Lényeg,hogy lehessen vele villantani. A dizájn, az imizs, a státusszimbólum kifejezése a fontosabb. Ehhez pedig passzolna az egyedi megjelenés, a jó kamerák,a gyors töltés. Mindehhez persze kell vas, de talán jobb, ha tartósan hozna egy lassabb szintet, mint tíz percre hozná a maximumot, aztán drasztikusan visszaveszi a teljesítményt.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Jack Hunter #38 üzenetére
Ezek már olyan árazású termékek, ahol a fél éves, majdnem egy éves SoC is gáz. Ha nagyon kukacoskodó lennék, akkor az SD8 gen3-nál valami erősebbel, vagy ha nem erősebbel, de sokkal fejlettebbel (mondjuk jóval kevesebbet fogyasztóval, vagy jobb hűtésűvel, hogy a csúcsteljesítményt tovább tudja tartani) előállhattak volna.
De nem, 6 éves töltés, 3 éves kamera jár közel 1 millióért. A Flip külső kijelző is egy ócska valami. 120 Hz-es oled kell oda is. Csúcs teló, legyen csúcs.
-
janeszgol
félisten
Fold Ultra? Az mennyibe is kerülne majd?
Én 3-4-5 év múlva Foldot szeretnék venni, de 1% az esélye, hogy Samsung lesz, ha a mostani palettát nézem. Addigra meg még nagyobb lehet a márkaválaszték.Jobb kijelzők, ne legyen tükör a belső kijelző, sokkal jobb töltés, nagyobb akku, a kameraszett teljes(!) lecserélése az éppen aktuális évire. Ja és a szerviz 180 fokos fordulata. Ezek mindegyike teljesüljön.
-
Jack Hunter
tag
Nem, nem, nem.
Ez az ársáv már az abszolút prémium termékeknek szól, tehát nem szabadna ennyi kompromisszumot bevállalni. Legalább a fogyasztói visszajelzések alapján tolják meg a kamerás vonalat, a töltési sebességet, és adjanak egy teljes értékű,urambocsá akár prémium pakkot, amiben benne van minden földi jó, úgymint ceruza,töltő,tok, akár egy tws füles. Nagy hírnevű, bejáratott márkaként bevállalnám azt is, hogy egyedi színben gyártanám le a készüléket, a vásárló kívánsága szerint. Ezért az árért szerintem simán beleférne.
-
prolad
addikt
Gondolkodtam tavaly, hogy hogy kihúzok még egy évet és nem veszek Fold 5-öt, jó, hogy nem tettem. A szögletesebb, szélesebb dizájn jó pont, a minimális porvédelem is (bár már a Fold 2-nél se éreztem, hogy por menne a zsanérba), de a többi katasztrófa. Főleg a töltési sebesség, amikor az épp aktuális Redmi Note is 67W-ot tud, a Samsung megragadt 2019-ben 25W-on. A konkurencia meg csak tör fel.
Idén nem lesz csere, de jövőre már elvárnám a flagship kamerát, nagy akkut, gyorstöltést, esetleg nagyobb külső és belső kijelzőket. És az eddigiek alapján biztos, hogy nem a Samsungtól fogom megkapni. Még a a pletykált Fold Ultrában/Slimben bízok, de nagy remények nincsenek. -
dnelb
veterán
kamerából pl 1 inchest rakhatnának bele, a 200mp-es szenzoruk hulladék. Arról nem beszélve hogy mozgó dolog fotózására csak a samsung flagshipek alkalmatlanok, ez is több éve nincs javítva. RAW képet nem tudsz fotózni, mert 2023/02 óta egy dng-be csomagolt jpg-t kapsz. s24u-ban csíkos a kijelző srgb mód miatt, 0 fix. Kamera bajok február óta, csak ígérgetik a javítást. Az órájuk szenzora egy megbízhatatlan pontatlan szar, 4 éves lemaradásban az apple watch mögött (a watch7-et még nem tudjuk)
Gyakorlatilag bármi amit kiadtak az utóbbi 2 évben egy bugos hulladék, aranyáron, és le se szarják. Csak samsungom volt s8 óta, de olyan szinten felb*sznak a "minőséggel" amit kiadnak mostanában, hogy megyek ősszel iphonera. -
válasz
ForRedGlory #34 üzenetére
Sajnos a fizikát még a Samsung sem bírja megerőszakolni, és lehet nem is akarja.
Nem védem őket, ez ennyiért szerintem is karcsú ajánlat. Inkább vennék egy tavalyi Razr 40 Ultrát.
-
-
dnelb
veterán
fáj kimondani, de a samsung tényleg megállt a fejlesztésben... sw és hw fronton is
-
-
janeszgol
félisten
A másik kérdés, hogy a Samsung miért nem merte Exynosszal kiadni ezeket?
-
-
janeszgol
félisten
Elcseszett generáció. A 7 éves support vicces a tekintetben, hogy könyörögni kell, hogy javítsák meg normálisan a kurva telefont. 7 évet nem fognak kibírni meghibásodás nélkül, az tuti. Pláne a Flip nem, legendásan rossz minőségű.
-
paatrick
őstag
Hát a Flip nekem elég játéktelefon beütésű ezekkel a színes karikákkal. Kinyitva se nagy szám. Maga a lapos kialakítás tetszik de az várható volt az S24 után hogy öröklődik.
Nem fogott el az érzés hogy ez kéne
várom tovább a Pixel 9-et.
-
Predatorr
őstag
Hú, biztos van egy jelentős, matekból kegyelem kettessel átcsúszott vásárlóréteg, amely szerint ezek megérik arra a 3 évre, amíg használhatók.
A 6-7 év "szoftveres támogatás" a 3. évtől avultatós lassítás, bár az A szériánál már a 2. évtől elkezdték.
Ezzel mondjuk így, szerintem, erősen megtolják a Xiaomi szekerét.
-
Én ugyan a "másik oldalon" építettem ökoszisztémát magamnak jópár éve már, de nagyon követem a Samsung vonalat, az évek alatt többször átkacsintottam. Elég vegyesek az érzelmek bennem, két dolog van igazából, amitől nagyon nehezen válok/nék meg, az airpods pro 2 és az AWU. Namost előbbit már szerintem megugrották a buds 3 pro-val, viszont utóbbit... Eddig voltam vele, hogy az AWU az, ami kinézetre "so-so", erre jött a Samsung ultra-ja. Ezt nem tudná a szemem megszokni (persze, ki tudja, ha eleget nézném, lehet). Tudom, ízlésekről nem vitatkozunk, épp ezért kiemelném, hogy ez csak az én véleményem.
-
Garada
őstag
Az árak egészen elképesztőek, többet várt volna az ember ezektől a készülékektől, elég kiábrándító ez a paletta idén. Főleg egy Motorola mellett a Flip.Plusz ez a Watch Ultra ebben a rikító narancs színben számomra igazán bazári hatást kelt.
-
joey04
titán
Ennyi?!
-
Az órákról lesz teszt?
-
A Flip kávái ezen az ársávon megengedhetetlenek... Ezt miért csinálja a Samsung?
Egy
Motora öröm ránézni,de ez így totál gagyi, mintha egy félbecsapott A54 lenne..Nem, a Moto se szebb belül...
-
Lajmund
őstag
válasz
Elit3Zotya #18 üzenetére
És szánalmas.
-
-
Ricardo
titán
válasz
Elit3Zotya #13 üzenetére
Én nagyobb fejlődést vártam.
-
Lajmund
őstag
Ez tényleg nem nagy változás fold vonalon.. Amiröl nem nagyon beszélnek hogy ugyanolyan csillogos a belsö kijelzö. Én abban reménykedtem legalább ez változik kevésbé csillogo irányba. Kicsit én is elgondolkodtam hogy tényleg váltsak e vagy várjak még egy évet mert ez igy csak egy szögletesebb fold 5.
-
CarryPotter
tag
Ex Fold4 tulajként (most 24U a főtelóm) továbbra sem érzem hogy le kéne cserélnem F6ra, kb semmi nem változott érdemben
méret meg szögletesség ide vagy oda, sajnos nem sok minden reszeltek rajta
-
polo493
tag
megnéztem a cikket spec-t ,csak ezt tudom mondani rá meh ,várom a honor,xiaomi foldokat!
-
-
roli543
őstag
Évek óta csak kullog a gyártó… szerintem foldable vonalon már rég lehagyta a Honor/Vivo/Oppo/Motorola
Ez így 2024-ben lóf@sz….
-
Emericus Max
tag
Csalódást keltő az ár és a hozzáállás a Samu részéről.
Ennyi pénzért nincs töltő, de max. 25W még mindig és egy 4000-res telep.
Ennél szinte minden konkurens fold telefon többet tudott már tavaly is.
Meg a gyűrődés középen a belső kijelzőn, ez is a Samunál a leginkább látható.Flip vonalon meg az új Moto Razr 50 Ultra mindenben jobbnak tűnik. A dizájn is sokkal szebb, van tok, töltő a dobozban, nagyobb aksi, szebb kijelző. Árban meg kb. ugyanaz. Én biztos azt venném, mert bitang jól néz ki. A Samu flip meg nem hozza a WOW faktort.
Lehet, hogy a 7 év szoftver támogatás sokaknak az egyetlen érv, de szerintem senki se használ 7 évig egy mobilt, vagy addigra már pont mindegy hogy jön-e rá frissítés vagy nem...
Egyszóval a Samu lemaradásban van és egyre inkább abban is lesz a hajlítható kijelzős telók piacán.
-
sipeti2
tag
Én örülök annak hogy ilyen kevés fejlesztést hozott a fold 6 vonal... Legalább nem érzek késztetést hogy lecseréljem az 5-öst
Amúgy tényleg nagyon gáz, konkurensek modelljei komolyabb feljlődéseket hoznak... -
MrSealRD
veterán
Nem követtem eddig a Fold termékvonalat...egyszer S24 Ultrám után gondoltam megnézem. Valóban nem az amiért rohanni kell a boltba. Mintha a kamera és akksi vonalat szándékosan meghagyták volna gyenge pontnak... Mégse csinálhatnak túl jó készüléket, mert akkor mit tudnának felmutatni jövőre...ugye?!
Ár/érték arányt nézve, jól tettem, hogy maradtam az Ultrával... A szoftveres részben szerintem nem lesz jelentős különbség, ez idővel kisimul majd.
Én azt látom, a nagy kijelzőt keresők számára lehet érdekes, hogy ne egy mobil+tablet kombót kelljen fenntartani, hanem egy eszközben megkapják azt. -
Ricardo
titán
Teljesen el vannak térítve? Mire gondoltak az árak meghatározásánál?
-
klaya86
senior tag
Az ár az egy dolog. Oké, kérjenek el 8-9 kilót érte. De basszus, akkor toljanak bele egy 5000mah aksit, legalább 45w töltéssel, illetve a kamerákat is bőven upgradelni kellett volna. Ennyi pénzért simán S23U vagy S24U kamera rendszer elvárható lenne. A külső kijelző még mindig nem elég széles, kinyitva középen továbbra is ott a törés.. Biztosan remek telefon,ezt nem vitatom. De kurva kevés az újítás és már már kínos egyes területeken a több éves elmaradás a konkurenciához képest. Az ára meg...
-
HardRic
addikt
Fold5 tulajként nem mozgatott meg. A szögletesség tetszik, a képarány nem. Ezt az évet kihagyhatták volna, nem sok újat sikerült belepakolni.
-
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Brutális..
Tetszik nagyon, de ez az ár vicc. -
ShadowX
őstag
Biztos nem túl kényelmes ez a szögletes dizájn, de nagyon jól néz ki a Fold 6-on. Ezer éve nem láttam sarkosított kijelzőt, de vadállatul néz ki.
-
ForRedGlory
félisten
Hát izé… ezek az árak ennyi fejlődés után érdekesek. A legdrágább Fold 6 majdnem kerek 1 milla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest