Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Blaze_ #59890 üzenetére

    Nem igazán érdemes erre tartalékolni. Sok sarkított kocka user minimális raktárkészlettel dolgozik. Abba meg nem fér bele X drab második legjobb item. Ha jó a kavics, akkor majd vagy átrollol, vagy keres socketeset. Nem biztos hogy megéri ennyire előre tartalékolni olyan itemet ami csak hetek vagy hónapok múlva lesz talán használható (vagy úg yis szar).
    Annyiban érinthet ez minket, hogy ha esik olyan amin socket van és egy átrollolással ha a socketet pazar affixnak vesszük jó lenne, akkor azt mostantól inkább megtartom. 1--2 ilyet régebben már bezúztam, de van raktáron "majdnem jó" is ami túlélte a rendrakásokat. Mondjuk én nem vagyok úgy tűnik olyan racionális és sarkított kocka, mint a "profik". Gyűjtögetek, azt' a pakolgatás is elszed pár nap/hét után egy rakat időt. Átlapátolom a szart az egyik sarokból a másikba. :C

    edit: hm... ez nem a 2.1-re vonatkozik amúgy? Akkor semmi értelme tartalékolni. Azzal jön majd a ladder. Az az a patch, aminek valamikor nyáron lesz talán PTR-je is. Azaz ősz előtt nem jön, de inkább Karácsony. Ennyire előre nem érdemes lomot pakolgatni.

    (#59884) Edge
    A bracinak irtózatos nagy belső cd-je van a legendary affixre. Talán 30 sec, vagy egy perc. Szerintem nem éri meg ilyet tartani. Fél-egy percenként rövid védelem és irányíthatatlan mikor procoljon? Kösz nem.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák