Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz wukodlak #35558 üzenetére

    Hi, ránéztem a monkodra. -nem akarok az a fajta lenni aki leirja hogy mindent cserélj le ilyenre meg olyanra, miközben tudom hogy gold többszázmilliókba kerül amiket felsorolok. Ezért inkább csak irányt mondok, nem konkrétumot.

    - a main hand fegyód gyenge. A sorai jók, de sok dps-t az hozna ha ott idővel lenne egy kard ami 1100 koröli dps, socketes, es lenne benne továbbra is LS meg CHD
    - A 4 craftolt itemed (amu, bracer, kesztyű, vállas) mind idővel lehetne jobb, tehát csak craftolj szorgalmasan.. a main stat (dex) mindben lehetne 300 körüli. A kesztyűbe mákolj be egy attack speedet egyszer :)
    - az amuban a 9.5 chance jó, de konkrétan még lehetne benne 100% CHD, vagy hát ahhoz közelítő..
    - a natalya gyűrűd sajnos iszony gyenge.. avg damage, vagy 4-5 chc vagy 30-43 chd kellene majd bele..
    - átmenetileg amig jobbat nem craftolsz relative olcsón lehet kapni egész jó Vile Ward vállasokat, amivel nem buknál hp-t meg resistet de hozna dps-t..

    Hát röviden ezeken a pontokon fogsz tudni majd látványosan dps-t hozni, de mondom, könnyen pofázok.. :) Én is imádom mikor bedobják nekem hogy craftolj jobbat vagy vegyél ezt + azt és mikor rákeresek egyetlen javasolt item is 450M-ba kerül :) ez sajna ilyen..

    Nagyon jó kis monk ez, megkockáztatom hogy az első monkommal plvl 11-en nekem nem volt ennyi dps-em eleinte.. tankos karit raktam össze, 1200 allresistel meg 60k HP-val mentem és volt hozzá kemény 25k dps-em :C közös megegyezéssel nem ütöttök le egymást a mobokkal.. :N

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák