Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • killerjohn

    addikt

    válasz persil #23427 üzenetére

    naná hogy csalás, olyan dolgot tesz számodra lehetővé amit a kliens nem. A funckiói három részre oszthatók:
    1) a blizzard dögöljön meg hogy nekem kellett megcsinálni helyettük, mint pl a buff ikonok tisztességes mutatása
    2) én dögöljek meg, mert ha már HUD-ot csinálok, akkor adok a usernek némi extra előnyt, pl a közeli területek mutatásával, vagy a képernyőn kívüli elite pakkok előre jelzésével
    3) tisztességes, nem-csalás, kényelmi funkciók, mint pl a statisztikák, item figyelmeztetések, radius kör rajzolások, stb.

    Egy valami viszont tény: semmi olyan előnyt nem adok a usernek, amit más user ellen használhatna. Pl direkt védelem van benne, hogy PvP arena-ban kikapcsol a HUD. Mert ha nem kapcsolnám ki, na akkor lenne anyázás nem kicsit, nekem meg jönne a levél a Blizzardtól :)

    Dehogy veszem támadásnak :) Valahogy úgy kezdődik a topic, hogy a HUD nem legit, detektálható (ez nem igaz, de nem akarok kockáztatni), és ha banolnak érte, akkor a user saját felelőssége. Aztán leírom még egyszer, és a manual is ezzel nyit. Gondolom nagy zölden villogó neonfénnyel már csak nem kell kiírnom a jobb felső sarokba :)

    Lézerparaszt: az ismerősöd kamuzik, de nem kicsit. Mai napig senki sem tudott felmutatni semmilyen emailt, amiben blizzard leírta volna hogy miért banoltak. Ezt így csinálják az ősidők óta. Majd akkor hiszem el, ha látom azt az emailt, persze nem notepad-es copypaste verzióban... Biztos a te ismerősöd az egyetlen akit valaha banoltak lootalert miatt, VAGY még az lehet hogy a többi 10000 user csak beletörődött és nem volt kedve beírni az official topicba ;]

    G^zC^mp€r: mi az a ptv?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák