Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz KubanitoS #101133 üzenetére

    Sosem szerettem a publikot.
    Utálom amikor goblin miatt mindenki abbahagyja a dolgát, és nem egyszer a 2-ik szinten lévő feladatból fordult vissza, talán 1 perccel a teljesítés előtt. Utána persze keresett rövidebb bountyt, és én fejeztem be. Ez nem egyszer lejátszódott.
    Volt hogy leöltem a Rainbow gobot, gondoltam majd bounty után bejárjuk a portált. Ahogy kinyírtam, a 3 ember már oda is teleportált, és kérdezték hol van? Elzavartam mindenkit, hogy fejezzük be a bountyt, és utána. Kettő ebbe belement, a 3-ik meg ment megkeresni a portált. Rászóltam mégegyszer hogy utána, így visszament.
    Persze a gob horda nem marad csak úgy ott, tudom. De a Rainbow, és a Shrine megoldható azután is, hogy legalább mindenki befejezte a feladatát.
    Bountyban szinte mindig én csináltam 1,5 Actot, és utána még besegítettem, ha kellett.

    GR, igen esélytelen, főleg ha nem meta karid van. Van hogy senkinek nem volt az, 4-en voltunk Nekrok, és ment a 70. Egy kört csaptam így, utána mentem inkább szólóban 75-öt, mert nem akartak fentebb menni.
    Ami még nem tetszik az, hogy bárkit besorol a gép a partyba. Akár egy P400-ast is P1200-asok közé. Ide kellene valami limit, mondjuk P100-200-anként. Így a partytagok kiegyensúlyozottabbak lehetnek, nem lenne nagy szintkülönbség.
    Rift: vagy mindenki egy irányba, mint a birka, semmi élvezet benne, vagy nem, de akkor loottól esel el. Kollega mindig mondja, riftre nem kellenek társak.

Új hozzászólás Aktív témák