- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz zsotesz81 #100749 üzenetére
Áh, így is egyre halottabb az egész játék.
Ráadásul a Normal-HC-n kívül a Season-NS és ezek mellé a 13db T fokozat is szépen szétosztja a játékosokat.A HC meg akkor lenne igazi HC, ha a városban a ládád tartalmát is buknád a goldoddal, Paragonoddal kari halálkor.
Rendes vagyok, az Account maradhat.[ Szerkesztve ]
-
Rakamaz
tag
válasz solyomb #100750 üzenetére
Saját hibámból HC-ben mindig úgy halok meg, hogy a Q-t sincs időm lenyomni, ergó a többi halál lag, fagyás vagy kapcsolatvesztés miatt következett be.
Elvileg ha huzamosabb ideig nincs meg a kliens-szerver kapcsolat, illetve nagy válaszidők esetén nyugodtan vehetnék az elhalálozást semmisnek.
Ezt nem a support-ra kéne hárítani, hanem le kéne programozni.
Persze extrém módon a net kábel kirántásával, stb. csalni is lehetne, de mire kirántok egy kábelt addig régen vége a karimnak. Persze játszatnék úgy is, hogy a csuklómra tekerem, és amikor veszély van kirántom...
A halál pillanatában meglévő / vagy meg nem lévő kapcsolat és az 1-2 másodperccel korábbi válaszidők alapján szerintem eldönthető, hogy a játékos élve vagy halva lássa viszont a kariját. -
reelc
veterán
válasz Delávégá #100753 üzenetére
Néha szoktam nézni a publik partyk számát, most így péntek este ez van:
Szezon
T13 Bounty 67
T8 Bounty 4T13 rift 89
T9 rift 17NS
T13 Bounty 12
T13 rift 62+ még néhány szinten max 4 party.
Nyilván több és szétszórtabb számok lennének szezon kezdés után 1 héttel.
Kinek mennyi ideje van játszani, ki milyen taktikát követ, milyen karit indított és mikor. Ezek függvénye.
Amikor még élénkebb a szezon sokan pl. T7-9 riftre mennek publikban. Lehet bírnának többet is, de hamarabb lesz GR kulcs. Mert a GR ad jobb Paragont + garantált leget + BS-t. Meg lehet húzni a követ (persze előbb essen ki).Sokaknak számít, hogy egy rift max.4-5 perc körül legyen. Ha önállóan nem tudnak ilyet, akkor úgy tudják elérni, hogy legalább 1 wiz legyen a partyban. Ezt akár olyan áron is, hogy nem T13-on. Függ attól persze ki milyen erős és gyors.
A kapott szet sokszor nem sokat ér, ha játszik az ember igen hamar kifarmolhat jobbat, ha éppen nem egy jobbféle az ajándék, vagy nem farmolásra való.
Pl. következő szezonban a DH-nak a Natalya lesz. Conquestre és Set Dungeonra jó lesz, de már a szezon kezdetétől a Shadowra fogok törekedni, mert pl. azzal szépen lehet haladni kevesebb szet darabbal is.Amúgy igazad van, már elég könnyű összeszedni akár tescós szinten egy szettet, és hamar végig lehet verni az egész Journeyt. Rendszeresen játszóknak nincs már benne semmi kihívás, maximum az, hogy hamarabb teljesíteni mint legutóbb, vagy az LB, vagy X Paragon - de ezek inkább célok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vistaboy
veterán
Ez várható volt, hiszen sikeres lett a Necromancer Pack, mostantól fogva minden olyan tartalmat, ami ér is valamit, DLC-ként fognak eladni. Szezonban pedig maximum csak pár kozmetikai cuccot lehet összevakarni.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Delávégá
tag
válasz reelc #100754 üzenetére
Én nem szoktam így nézni a számokat. Szezonozni nem szezonozok ment nincs értelme. NS-ben mindig van party public-kal bounty-ra és riftre is egyből, várni se kell (t13). Mondjuk az is tény hogy én csak este játszok, még hétvégén is.
Btw a natalya patch után nem lesz ütőképesebb legalább farmolni?
-
reelc
veterán
válasz Delávégá #100758 üzenetére
Néha ránézek kíváncsiságból, ha már a Blizz nem tesz közzé adatokat.
Igen, mostanában próbálkoztam publikkal. Nem jött be. Amikor rendszeresen olyan társaságokba dob be, akiktől kb. 300-600 Paragonnal magasabb vagyok. Nem akarom én, hogy nálam magasabb után futkossak, csak kb. hasonlókat pakolna össze a gép, de nem. Rendszeres volt, hogy egyedül kb. 1,5 Actot lenyomtam, utána még mentem segíteni, mert hiába voltak T13-om képes karik (ugye beengedte publikra őket a rendszer erre a szintre), ha lassúak voltak, vagy nem elég erősek. Én nem vagyok gyors játékos, de sokan alulmúltak.
Lehet sok oka, pl. nem váltanak GR és rift/bounty felszerelés között, nem szeretnek melózni, stb.
De ami a legrosszabb: a goblintól (rainbow vagy pylon) megőrül mindenki, akár lvl2 legvégén is abbahagyja a feladatát, és gob után nem oda megy vissza, befejezhetem a kifejezetten hosszú menetidős más által félbehagyott bountyt.
Lecsaptam egy Rainbow gobot, 10mp-en belül már jött valaki hogy hol van.
Beírtam, hogy előbb fejezzük be a bountyt, majd utána. Ezt kicsit nehezen emésztette meg, ment megkeresni a portált. De bounty után letoltuk.Ami a riftet illeti azt nem szeretek közösen menni. Ha elmész más irányba loottól esel el, ha mindenki egyfelé mint a birkák, abban nincs semmi izgalmas. Ráadásul ha felbukkan egy komoly wiz vagy monk, akkor kb. labdaszedő státuszba kerül a party többi része.
GR: 75-nél meg ment a sírás hogy nincs supp monk. Impaléval voltam, 3 nekro reklamált, hogy sok a 75, legyen 70. Kösz nem. Akár ekkorát megyek egyedül, elfogadható sebességgel akkor meg minek a 70?
Természetesen mindegyik játékmódban összefutottam normális emberekkel is.(#100757) Vistaboy: Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy már nagyon régóta nem erőltetik meg magukat a rewardokat illetően sem.
Most őszintén, volt bármi értelmes, mióta kivezették a Season exkluzív cuccokat, és mióta mindenki megszerezte a + Stash Tabokat? Nem volt semmi értelmes. Minden kozmetika. Vagy tetszik valakinek és megszerzi, vagy nem igazán tetszik, csak legyen meg, mert eddig is megvolt, vagy tojik az egész szezonra. Kb. ezek a kategóriák vannak, konkrétan a rewardok tekintetében.[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
válasz reelc #100759 üzenetére
üdv..
érdekes volt amit írtál a publikkal kapcsoltban én nem régen nyomtam le az 50 millás evettet és ezt szerintem publicban érdemes bounty-n nagyon hamar lement a 10*50 kör..T13 szinten..eleve úgy számoltam hogy jut 1 ACT és még ha olyan a csapat akkor 2 feladat max! az idő nagyából olyan félóra volt majd minden esetben vagy kevesebb ! csak 1x nem volt szerencsém csak.. arányában nem volt rossz! viszont ha ezt privatban csinálom baromira unalmas lenne meg hosszú idő is..kettővel ezelőtti szezonban így csináltam amit nekem az első szezon volt..
Rift is olyan mint a tárgyak amiket találsz random a fő gond nekem legalább is 1 wiz vagy Barb akik szó szerint végig szaladnak nem tudom minek vagy miért először arra gondoltam hogy boss vadászok hát nagyon nem azok mert nem vernek nagyon le senkit..ketten loholunk utána mint a hülye és aprítunk akkor ennek így sok értelme nincs ilyenkor inkább új party..aki elkezdte a szezont azok most olyan 800-1000 között vannak vagy magasabban általában körülbelül egyformák vagyunk de a nagy számok törvénye alapját mindig akad egy hülye..mint tegnap előtt..örök életre megjegyeztem és megtapasztaltam hála istennek hogy ha goblin erdőt találsz akkor van esély arra hogy még egyszer találsz
persze jött a rift boss a goblin erdő kellős közepén és annyit írtam ki gyorsan hogy ne csukd a kaput..ne csukd de csukta..de úgy hogy nem is szedet fel semmit..
random itt minden a talált tárgyak és az emberek is
50% esélyed van hogy jó a csapat ha jó akkor elővesz valaki egy valut gyűrűt..akkor lenyomjuk majd a következő is akkor én is..és már mentél is 4 kört a valuton.D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
reelc
veterán
Nem olyan régen tárgyaltuk ki a topikban, hogy mióta 1 bounty láda van a 2 helyett, mennyit kell összeszedni.
Nem baj hogy annyid volt, lett sok nyersanyagod.Ha már Conquestek, Season 12-ben eléggé könnyű lesz összeszedni a 3-at akár egyedül is.
[ Szerkesztve ]
-
Delávégá
tag
válasz reelc #100759 üzenetére
Public bounty-n nálam csak nagyobbakat dob be és mégis képesek tőlem elmaradni 900 paragonommal. 1 act amit egyedül letolok meg marad itt-ott 1-2 küldetés aztán már csak a besegítés van. De még mindig jobb mintha egyedül kéne 5 actot végigtolni. Public griftnek nem igazán látom értelmét max a sima riftnek. Ha nagyon csapatban akarom tolni a griftet akkor maradok a friend list-nél. Most érdekes lesz mert lassan elkészül a LoN wd-m és meglássuk nekróval mire jutunk.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Delávégá #100767 üzenetére
En a publik bountynal csodat nem varok, foleg, ha a masik harom ember paragonja egyutt adja ki az enyemet (p2360)
Szerencsere a bonusz act megszunt, szoval nagyon elcseszni semmit sem tudnak, max ha dog lassuak, akkor ket Act-ot kell megcsinalnom, de igy is gyorsabb, mint egyedul.
Riftnel, utalom, ha leveszik Nemesis nelkul a shrine-t/pylont, meg ha nem akarjak becsukni Guardian utan...
GR-t publikban nem is probalnek, vagy klan/friendlist vagy community.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Thrawn
félisten
válasz reelc #100760 üzenetére
Ez nem sima Natalya hanem Mara+Nata. A Marauder setet meg nerfelték, gondolom pont azért, hogy ezt a két setet ne lehessen összerakni.
Embodiment of the Marauder
- (4) Set:
- Sentries deal400%100% increased damage and cast Elemental Arrow, Chakram, Impale, Multishot, and Cluster Arrow when you do[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
SQX_Barto
addikt
válasz Thrawn #100769 üzenetére
Majdnem mondtam, hogy csak a vallas Mara, de latom csak a kepen van rosszul megoldva.
Egyebkent emlekeim szerint a Nati-hoz a Channeling vallast szoktak hasznalni.
en megint felhuzatok majd egy DH-t. Mindig ossze akartam rakni egy Natalya-t, de valahogy sose jutottam el odaig. t13-ra bohockodni biztos jo lesz, meg esetleg megnezem vele a Sage buildet. (van egy flash wizardom, meg most mar egy necrom is DB farmra, de valahogy egyiket sem erzem az igazinak.)[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
reelc
veterán
Ezt most találtam, összefoglaló a szezonokról.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #100769 üzenetére
jaja. teljesen sz*rránerfelték a setet (set 6 buff):
"Your primary skills, Elemental Arrow, Chakram, Impale, Multishot, Cluster Arrow, Companions, and Vengeance deal1200%, 2100%2400% increased damage for every active Sentry"[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #100773 üzenetére
Ennek hol van jelentősége a Nat+Mara kombónál?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #100774 üzenetére
Itt a nerfelték a marát kijeklentésnél van jelentősége. Az mosolyogtató nerf ahol a "fő" skillek dupla annyit sebeznek
De ha keveredtél mással, akkor ez nem segít. Ez igaz.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #100775 üzenetére
Mellesleg 6Nat+2Mara így is működik, tekintve hogy nincs benne 4 mara ami gyengült ésösszejön patch után is, mert csak 1 átfedés van, a nata meg hetes set.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz mikromanus #100776 üzenetére
De a Mara 2-es szet nem erősít támadást.
Annak a hibridnek meg épp az lett volna a lényege, hogy 2 szet támadási bónuszait használta.[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz reelc #100777 üzenetére
Rossz példa - rossz reakció. Ez ilyen.
4+4 vagy 6+4 is összejöhet, de akkor kell kockában a setcsökkentő RRoG...Gondolom emiatt is bukik némi sebzés. Mondjuk így tényleg nerf". De ez életszerű? Volt aki nem full mara setben nyomul? Mondjuk ez ránézésre is girnyóság a 6mara bonus. Az 1200% az legalább névben elérhető volt LoN-nal ha nem akarsz sentryzni. 2400 az messze nem ugyanaz már. Faékesedik a D3.[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz solyomb #100750 üzenetére
Például onnan, hogy kliens szinten is logol és szimatol a játék köszönhetően a wardennek (most meg pláne! olvastad mit okéztál le nemrég?) és ha nálad stabil a net, mert a warden "látta"... akkor jogos lehet a reklamáció...
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
shotika
őstag
-
SQX_Barto
addikt
válasz shotika #100780 üzenetére
En kulcsot farmolok fokent, szoval Rift Guardian utan mar nincs ertelme tovabb szarakodni. Death Breathet is farmolok, de az meg mindegy, hogy az aktualis riftben esik vagy a kovetkezoben. Max ha valami tok jo, nyitott palya van sok elittel, akkor az adott szintet vegigviszem, de legtobbszor RG utan zaras.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Zeratul
addikt
Az bug vagy feature hogy az eternal battlefielden az event mikor is védeni kell az ostromgépet (ballista) javító angyalokat, akkor támadó csapat megérkezésekor átmegy képregény lagware-be, (100+ FPSről 4-5 re)?
-
need
addikt
Köszönet Rachnarnak a szezonért..
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Delávégá
tag
Valaki érti hogy működik a LoN wd spirit barrage build? Nézegetem a videókat de a sok villanástól alig látszik valami.
-
_ocsisajt
őstag
válasz Delávégá #100786 üzenetére
őőő ... akartam funolni sweep-el szezonban... már csak 1 hiányzik a hatos szethez... persze mindenből van 2 legalább... mondom addig pörgetem ameddig nem adja be a kezes rolandot... aha 29 pörgetés=0... ok, köszi... kilép, határozatlan időre játék felfüggeszt
(rorg sincs, azt sem adja )
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Delávégá
tag
válasz _ocsisajt #100787 üzenetére
Nekem se a legtökéletesebb 3-4 itemről hiányzik 1-1 stat amivel strapabíróbb lenne meg több dmg-e lenne de gondoltam 13 farm simán mehetne vele meg addig is fejlődök, de nem tudom mit hogy kell nyomkodni, valahogy nem akar úgy működni mint a videókban.
Az arachry set meg kész vicc, amilyen jó sebzése van olyan törékeny, zuni meg helltooth egykaptafa. Nem ártana valami nagyobb rework ennek a wd-nek. De lehet ez a LoN build nem is fog működni 1500 para alatt..
Soul harvest módosítást meg várom mint egy falat kenyeret csak az is szezon után jön..
-
-
SQX_Barto
addikt
PTR-en kicsit teszteltem a Natalya Sage buildet, hat t13-ra keves, maximum kovezessel talan el lehetne vele bohockodni, de annyit nekem nem er az egesz. (p2300+ reszben anci cuccok, nehol meg volt 90es kovezes is 3.7 millio profil dps)
A portre meg a szarny is pocsek kovetkezo szezonban, szoval reszemrol azt a ket napnyi boostot is kihagyom. Bar azon meg filozok, hogy elvinni Chapter 4-ig es elrakni a Haedrig giftet, majd egyszer jo lesz alapon.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Wizard szakértőkhöz fordulnék az alábbi kérdésemmel, különösen, akik már próbálták a Firebird-Archon buildet. Nemrég kezdtem egy karit, amihez előbb a Vyr setet akartam összeszedni, de a játék rendre nem akarta őket beadni, ellenben a Firebird setből kiesett négy viszonylag hamar. Ezért átálltam rá. Még nem teljes a build, hiányzik pár cucc belőle, de a nagyja már kezd összeállni.
A probléma a következő: Kevés a CDR. Pedig szinte minden cuccra feltekertem már, amire csak tudtam, de egyszerűen még mindig túl sokat kell várnom, míg újra Archon formába tudok menni. A Chantodo sethez szükséges 20 stacket viszonylag hamar össze tudom szedni, de még így is, hogy 30-ra felmegy a Spectral Blade tűzsebzés-növelése, alig ér valamit magasabb szinten, arról nem is beszélve, hogy közben folyton menekülni kell, mert eléggé papír ilyenkor a kari.
Amíg Archonban vagyok, pusztul minden, szerintem bőven tudnék feljebb menni (jelenleg T10-en vagyok), viszont ha elmúlik, akkor már nagyon rossz, mindig menekülni, egy-két bekapott találat és el is fogy a HP-m. Ok, a Wizard ilyen kari, de a DH sem sokkal acélosabb, mégis gond nélkül megy vele a GR75... itt meg a 45 is alig akar sikerülni, gyakorlatilag rift függvénye, hogy milyet fogok ki.
Szóval a kérdésem: Van még lehetőség valahogy növelni a CDR értékét jelentősebb mértékben? Az In-Geom pontosan hogy működik? Mert néha észre lehet venni, ahogy elit-pakk ölés után szinte csak pár másodperc kell és már újra elérhető az Archon, míg máskor nem nagyon veszem észre a hatását, pedig ott van az ikonja, hogy elméletileg aktiválódott a 10 másodperces cooldown-csökkentés...
Köszi előre is.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
sandor906
tag
válasz Vistaboy #100792 üzenetére
Amíg nem teljes a build, addig kár erőltetni, mert rosszul szokod meg a kezelését. Ha nem vagy archonban, akkor nem menekülni kell, hanem a legnagyobb tömeg közepébe ugrani, itt megvéd a brac+haloring és a fiebird 2-es setbonuszmeteor. Traveler+Compas is fontos. Nekem ezzel sikerült már 88 körüli szólót menni[link], aki profi, mehet magasabbat is biztos. a rollok közül a legfontosabb a cdr, mindenbe amibe csak lehet, el kell érni a 62%-ot, hogy működjön. Nekem nem in-geom van, hanem a funace az elitekhez, a sok cdr-rel hatékonyabb szerintem.
GhostDragon#24437
-
Edge
veterán
válasz Vistaboy #100792 üzenetére
Amíg nincs kész a build addig nem működik, gondolom a dhddal se úgy mentél hogy hiányos volt a build.
Én firebird archonnal gr98at hoztam le még vmelyik ERA-ban(azóta nem változott), sz'al jó az.
JA és teleport safe passage nem wormhole, 25% damredet ad. kopasz rózsival 50% damred is lenne ha futkosol.De a firebird archon az csak solo push, ill. régen 4player push is volt. speed, bounty egyéb arra ez a build nem jó, lassú. (van egy variánsa amivel meglehet oldani ingeom, firebird offhand, de még az amun is kell cdr elég nehéz összerakni.)
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
persil
nagyúr
Srácok, miért nem tudok vajon belépni? Azt az üzenetet kapom, hogy jelenleg nem megy az autentikálás, próbáljam később.
Oldalt látom a karbantartási notice-t, de abban szerda van, ma meg csütörtök.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest