Hirdetés

Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    van valami hivatalos megoldás arra, hogy az ember eladhassa a játékot ? komolyan kérdem, nálam ennyi volt, blizzard elmehet a p_csába. Eddig türelmes voltam, de most már elfogyott az utolsó cseppig.

    Több ticketet nyitottam, nagyon jól tudok angolul, szerintem elég szépen elmagyaráztam, leírtam, hogy jó lenne megnézni a grafikai oldalát a dolognak, mert 1.02b óta csak egyre szarabb a játék, logokat is küldtem nekik, az előtt meg tökéletesen futott. Erre jött 1.02c, ami megint odavert, most meg az 1.03 szintén nagyot alkotott.

    1.02 előtt - kb stabil 50-60 fps notin, fHD ban, közepes shadows, vsync off, minden más high
    1.02-vel - stabil 30 fps + hdd swap issue nálam is

    1.03 - megint "nerfeltek"egyet a vgamon, most már csak stabil 19-20 fps 1600x900 mediumon, mindemellett a kép olyan mintha egy esőverte ablaklapon keresztül nézné az ember - homályos, elmosódott, mintha egy blur szűrőt eresztett volna rá valaki, és 1600 ms-es ping. És még a HDD swap is bejátszik. Bementem megnézni milyen lett act II, 3 perc alatt vesztettem 50K aranyat, mert ez a szerencsétlenség town portal után fél percig swappel, és ugrál a ping is összevissza, bemész, meghalsz, kb ezt látod 3-4 percen keresztül. Addigra betölti a pálya azon részét, csak aztán ha tovább mennél kezdi előlről.

    Nekem ebből elegem van, a franc fog szenvedni a driverekkel, ticketekkel, frissítésre várással.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák