- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
Az fasza, akkor az lesz hogy el kell szöknöm melóból, elvinni a gépet muterhoz, hogy tölcse le és másolja rá, mire végzek a melóban. Lets go
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Peace
nagyúr
Jah....fújj! Bocs! Én is ott kezdtem mondjuk a pályafutásom. Meg is csináltam ezt a cross save dolgot, de hiába volt pár exotic-ja meg sok legendary shard-ja a 30-as Titánomnak, de sok küldetés nem volt kész ugye meg Hunter tetszik amúgy is most. Így inkább leválasztottam a PC-s Titan-t és maradt a PS-es új Hunter. Nem tudom, hogy mennyire leszek ütőképes, mert nem vagyok már ilyen kocka farmer, mint régen voltam, 99%-ban single player játékokkal játszom. Itt meg nem tudom mennyire szívesen vesznek majd be csapatba, ha nincs megfelelő felszerelésem. De azért casual szinten lövöldözgetek majd meg csinálom a heti feladatokat. Meglátjuk meddig köt majd le. The Division 2-t is megvettem, mert rábeszéltek ismerősök, hogy "gyere, fasza lesz!!!". Felhúzták magukat maxra, ráuntak. Én mire végigvittem a story-t, mindenki lelépett. Most árulom a lemezt.
-
sting2
addikt
Pontosan ugyanebben a cipőben vagyok úgy 1,5 éve.
De azt vettem észre, hogy ha akkor kezdek el komolyabban lövöldözni amikor már a "többiek" rég a Raid szettért mennek csak, akkor is vannak páran akik segítenek, jönnek velem.
Minden csak a profin szűrt/összerakott barátlistán, illetve a kellően aktív klánon múlik..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
bunfi
őstag
Season Passes will be applied to the first set of characters that signs in. If you plan to Cross Save but will use other characters later, it's recommended to set up Cross Save before logging in. For more information visit https://bungie.net/CrossSave
Nem vagyok érintett, de lehet hogy hasznos tudni.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Peace
nagyúr
PS-en nem tudom mennyire könnyű klánt találni. Majd meglessük. Most az új kieg miatt többen is visszatérnek, akik rég letetették. Én is csak az első kettő kiegészítőt vettem meg PC-re és 2018 júniusában abba is hagytam teljesen. Én is csak Shadowkeep miatt telepítettem, hogy akkor végigviszem a Forsaken-t és meglesem ezt az újat is. Meglátjuk meddig tart majd a lendület. De ezerszer inkább egy jó single kampány, mint a végeláthatatlan online farm. De néha jó lövöldözni, agykikapcsnak tökéletes. Gambit-et még élveztem is a 7végén. Csodálkoztam, hogy egy meccset úgy nyertünk meg szombaton, hogy ráadásul én voltam az első helyen a csapatban. Csak pislogtam, mert ritka bénának tartom magam.
-
bunfi
őstag
Launch előtt kis hibalista. Questeket nem célszerű abandonolni:
https://dm.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/dbk46t/go_to_bungies_twitter/f22l78m/János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
sting2
addikt
-
VirDan
aktív tag
-
Ribi
nagyúr
Új embereknek kell csinálni bándzsi accountot? Vagy steames elegendő?
Várhatóan mikortól élnek majd a szerverek? -
Peace
nagyúr
Zsírkirály!
-
Snike
aktív tag
PS4-re vonatkozóan:
- ha jól sejtem akkor ma 19-től lehet már tolni az új kampányt?
- ha jól tudom akkor a befejezetlen Forsaken kampányom előről kezdődik egy Glitch miatt?
PS5, mert az jó! :)
-
pulffy
őstag
válasz Batawanga #6538 üzenetére
Szevasz Bata. Nyáron én is otthagytam HAFt, osszeáltunk páran raidelgetni, de aztán annak is vége lett, meg se vettég az uj dlc, úgy hogy én is visszamennék a HAFhoz, ha most így páran aktívak leszünk. Majd jelenkezek amint tudok és ha még mindíg Admin vagy( mikor elmentem meg az voltál) akkor majd elfogadhatnád. Köszi
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
ldave
félisten
Én még nem léptem ki a HAF-ból, ha lenne valami folytonos szervezkedés, akkor lehet megjönne a kedvem a játékhoz
A Slime draws near! Command?
-
sztiviii
tag
Sziasztok! Én pc-n toltam, de szerintem egy jó 6 hónapja el sem indítottam. Raid kimaradt teljesen, nem nagyon találtam olyan klánt vagy csapatot akikkel tudtam volna menni. 32 éves vagyok meló mellett nem sokszor tudok leülni éjjelbe nyúlóan játszani vagy inkább egyáltalán nem, inkább hétvégén lenne erre időm. Most az új kiegészítőt tervezem megvenni és visszatérni, főleg ha lenne kivel játszani. Ha van olyan aki hasonló cipőben van írjon nyugodtan aztán kitalálunk valamit. Forsaken volt az utolsó amúgy amit megvettem. Ha a mostani shadowkeep dlc-t megveszem, az előzőeket is megkapom amik kimaradtak?
-
Batawanga
tag
Van akinek megy már? Engem sorban állít, igaz nem írja, hányan vannak előttem. Ilyet se láttam még konzolon.
HAF klán ügyben AngolLord és Pulkogyerek_HUN-t keresetek, ők az adminok.[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
A tanulság HDD-re gyorsabb megjelenéskor letölteni a játékot mint a preload decryptionre várni
/s
-
Ribi
nagyúr
Nekem aszondja unpacking...
Meg jo hogy SSD-n van. De hogy ki a tokom csinál ilyet, hogy ki kell csomagolniLehet akinek nem maradt sok helye, az megszívja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest