Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
válasz petymeg #13171 üzenetére
Nem fogsz vele mellé, az tuti. Nagyon jó kis gépek az XPS szériák. Én a kistestvérét használom, de nagyon meg vagyok vele elégedve.
Angol tesztÉld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Rocko007
aktív tag
válasz petymeg #13171 üzenetére
Szia!
Az XPS mellett a dv6, a satelite meg a többi bohóchal. Nekem is XPS-em van 1640-es... mindent tud, amire csak szükséged lehet. Jól összerakott vas, nem melegszik ,hosszú akkus készenléttel bír. A HP elitebook az meg üzleti gép, nem multimédiára van fejlesztve, habár erős hardverrel bír. Ám ha visszaolvasol egy kicsit, akkor elég sokat írtam a gépről.A t6600as cpuval nem a legerősebb, minimum P8600-al ajánlott, vagy i7, ha teljesítményt is akarsz.
-
asadasad22
őstag
válasz petymeg #13178 üzenetére
az ujjlenyomat engem eleinte kicsit zavart es torolgettem neha a fedelet, de aztan rajottem h ez hosszutavon ugysem fog mukodni, ugyhogy mar joideje nem foglalkozok vele. amikor tukrozodik rajta valami akkor szepen latszanak az ujjlenyomatok, de emiatt nem lesz azert csunya gep igy sem. legfeljebb amiatt aggodnek hogyha valaki ujjlenyomatot akarna szerezni tolem, nem lenne nehez dolga
a kihajtott fedel valoban pont a szellozok ele megy be, de van koztuk nehany mm res, igy a levego azert ki tud jonni onnan rendesen, csak (attol fuggoen h mennyire van lehajtva a fedel) a levego egy resze igy a kijelzo fele aramlik.
normal hasznalat soran egyebkent gyakorlatilag minimalis (vagy semmi) levego jon csak onnan. sztem abszolut nem veszes a dolog, ha nem mondtak volna talan eszre sem veszem.[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz petymeg #13178 üzenetére
Az első vostro széria teteje matt. Ugyanúgy gyűjti az ujjlenyomatot, sőt...! Nehezebb róla letörölni, mint a fényesről.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
asadasad22
őstag
válasz petymeg #13286 üzenetére
van kb 1 honapja 1645, de az lenyegeben ugyanaz mint az 1640, csak i7-es procivel aruljak (720qm/820qm/920xm), ennek megfeleloen a belso szerkezete is nemileg mas: a memoriavezerlest is kozvetlenul a proci vegzi, igy a memoja gyorsabb (es 1333 mhz-en megy 1066 helyett).
en nem hiszem hogy teljesen uj utodmodellt kiadnanak a kozeljovoben, nem szoktak surun frissiteni. en legalabb egy evet saccolok meg a valtasig, utana is joideig kaphato maradhat. -
gfefe
őstag
válasz petymeg #13378 üzenetére
Na látod ezért vettem én egy t8300 al szerelt "régi" procis gépet....
everest cpu queenben 10E pont velett hoz... bár ebben a gépem is bejátszik mert teljesítménycentrikus állapotban nem 2400 on hajtja hanem 2600 on....
bár nekem a vga sebessége annyira nem számít mert az én régi starcraftomhoz és heroes 3 hoz nem kellene még ez a ddr rammal szerelt 8600m gt sem.
De sajna ez az ár amire ide kerül sokkal több lesz...
sajna az ottani dollár 1v1 ben váltják euróvá és ahogy néztem ma 272 be váltják az eurot....DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
gfefe
őstag
válasz petymeg #13380 üzenetére
Szerintem emeld fentebb azt a sac per kb összeget
(lehet, hogy régiek ezek a gamek, de nekem bőven jó.... én a gépembben az erős procit használom és a sok tárhelyet... de ahány felhasználó annyi féle gép jó a népnek...
t8300 2600mhz... 2x 320gb wd... 8600m gt 256 ddr... wifi... blutyu... nagy és éles kijelző... nekem ez bőven elég )DOWNLOAD ██████████████ 105%
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest