Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petya XT

    aktív tag

    válasz KiberFox #1500 üzenetére

    Szia,

    A DELL-re (illetve a brand gépekre) jellemzően ezeken is látszik az erős túlárazás, ráadásul ezeknél az újabb gépeknél már néhány szériánál gyengébb az anyaghasználat, ami hosszútávon, erős igénybevétel esetén problémát okozhat, bár ez jellemzően ipari környezetben fordul elő.

    Jó gépek, de ettől régebbi szériák is mennek többeknél is, nálam majdnem 10+-os gépek vannak, a világból kimennek. Jobb opció lenne, használtan ennek az árnak a töredékéért beszerezni őket. Természetesen, ha fontos a W11 miatt, akkor nagy mozgástered nem lesz, mindenképpen újabb gép kell, amennyiben nem, az általad említett felhasználási célra bármelyik régebbi széria is megfelel.

    cidalain

    A keret, amenyiben támogatott a 3,5 HDD, biztos benne lesz. Ami jobban zavar, hogy végigbogarásztam a datasheet-et, de nem találtam bennük egy normális képet, és úgy általában sem. A leírások alapján igen, de jó lett volna látni képen a kis piszok belsejét. Várjuk meg Balut, hátha tud erre mit mondani. Esetleg a kereskedőt megpingelni ezzel a kérdéssel, vagy a Dell supportot. De kizártnak tartom, hogy utólag kellene megvenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák