- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Pesten jár valaki úgy, hogy tudna nekem onnan szállítani?
Egy ~45kg-os számítógép várja, hogy Debrecenbe kerüljön.
Ha nincs, marad a Vatera Futár 2500-ért.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
levi1108
aktív tag
Eladó lehet Benq G2220HDA 22" full HD monitor!
-
adorjant
őstag
ÚJ 1gb Kingmax 1600mhz-es ddr3 ram érdekel valakit?
hűtőbordás,csak egy darab van.
7000ft -
ibazsb
tag
Az egyik debreceni bolt szerepel a Tékozló Homáron.
Linket azért nem raktam mert nekem nincsenek rossz tapasztalataim velük.A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.
-
fenergie84
addikt
válasz ibazsb #45804 üzenetére
Elolvastam én is, szerintem elég egyedi eset lehet, nekem garanciális dolgokat mindig korrektül végezték...
Még olyan is volt, hogy bementem, mert máshoz nem tudtam fordulni (ez még régen volt, mielőtt PH függő lettem), és megkérdeztem, hogy az aktuális problémámra tudnak-e választ adni. Rendesek voltak és segítettek.... -
krisi047
aktív tag
Sziasztok!
Van néhány eladósorba került cuccom:
- Nokia 6131 T-mobile-os, borzasztó esztétikai állapotban, de kifogástalanul működik, a nyitómechanika is. Kb. 3-4 ezerért teljes, új gyári házat kapsz hozzá. Ár: 6k
- Sony NWZ-S616F 4GB MP4 lejátszó, kifogástalanul megy, de szintén nem túl szép állapotban. Ár: 6k
- Huawei E272-es Vodafone HSDPA modem, pár apróbb karc, de nem vészes, tökéletes működik, nagyon keveset használtam. Ár: 6k
Ha legalább kettőt elviszel, egy-egy ezrest engedek. Érdeklődni privátban, üdv mindenkinek. -
drater
tag
sziasztok keresek Logitech Driving Force Pro kormányt lehetőleg a közelben.
Mobil alkatrészek, tartozékok, xbox 360/PsP cuccok rendelhetők nálam.
természetesen debrecenieknek posta nélkül.
hirdetéseim -
kungzi
veterán
sziasztok
ezeket szeretném áruba bocsátani ÍME! nekem egy 2*1GB Kingmax vagy Kingston DDR3 ram kellene SŰRGŐSEN! olyan 10-12 ezer Ft értékben
várom pm-ben az érdeklődőket
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
A Fórumban megnyitott már a Media?
-
kungzi
veterán
phenom II 4 magosítható procit is keresek! max egy 20-as van rá! vagy core 2 duo E6600 + 10ezer Ft!
-
trl_master
tag
eladó noti:
Acer Aspire 7520 17"-os notebook
TK55-ös kétmagos AMD procival, ami 1,8-on megy, 2,5GB ram, 160GB-os winchester (Sentinel szerint 100/100-as), Geforce 7000 vga, DVD-RW, akksi 1órát bír, szép állapotban!
gyári gar már nincsen rá, én vállalok 3napot! Dolby
tartozékként töltőt tudok a géphez adni!
ár: 100k, alku belefér!"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
daniking
tag
Laptopramok , memóriakártyák baráti áron nálam.FM transmitter , Kártyaolvasók is itt.
2gb Nokia MicroSD - 1500 Ft
4GB Nokia MicroSD - 2200 Ft
8GB Nokia MicroSD Class6 - 4500 Ft2GB M2 Sony Blister - 2400 Ft
Bluetooth adapter - 700 Ft
6300 , 6310 , 6610i , E51 , 3220 , 5220 , 5200 , E50 előlap nálam .
HPM70 Headset - 1700 Ft
512 , 1GB DDR2 laptopba
www.memorycard.uw.hu Nézz körül az oldalamon biztos találsz valami jót! Árak miatt érdeklődj! Nagyobb tételnél kedvezmény van! MSN: memorycard@hotmail.hu
-
mexicanraven
senior tag
Van valakinek tapasztalata/információja arról, hogy milyen a pixmania garanciális ügyintézése? Érdemes onnan vásárolni? (egy Logitech z2300-ról volna szó)
Köszönet!
when the sun shines, we'll shine together
-
csoda120
aktív tag
UTP kábel 40ft/m áron eladó...
Facebook: szerelem a négyzeten
-
bob011
aktív tag
Keresek 3dfx voodoo kártyákat, mindenféle jőhet!
Továbbiak privátban! -
mrbig25
őstag
válasz mexicanraven #45817 üzenetére
ITT olvasgass nyugodtan, de előre szólok, hogy sok jót nem fogsz találni.
[ Szerkesztve ]
...
-
Isee
senior tag
Én mindig is helyben Debrecenben, vagy a környéken vettem mindent Legyen drágább, de akkor legalább a garancia is helyben van (akár új cucc, vagy használt).
Emlékszem Gazsi00 is megjárta évekkel ezelőtt a PCX-szel a garancia miatt, még én adtam neki kölcsönbe egy alaplapot, hogy legalább használni tudja a gépét, amíg az övét intézik... De erről bővebben Ő tudna mesélni"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Sanyabá
senior tag
Ha fáj a fejed,torkod,hasad,vagy akármid,ne gyógyszert szedj ha nem használd ezt:[link] nincs semmi féle káros mellék hatás!
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Tessék vinni a hasznosabbnál hasznosabb dolgokat!
Bővítőkártyák
Socket 370-es procik
SD RAM-ok
Philips FC 583 kétkazettás deck
használt telefonok
Sony Ericsson W710iAkit érdekel valami, privátban jelezze...
═════════════════════════════════════════
-
Bikicsunáj
csendes tag
eladó:
Samsung Corby: fekete,vadiúj, vodás, garis,bontatlan dobozban. -16eFt
Acer Aspire One 150 :kék,2011.01-ig garis,alig használt,az aksi még nem volt belerakva,doboza tartozékai megvannak,jár még hozzá egy notebookegér és bőrtok --52eFt -
sNORh
addikt
Eladó Nokia N95 20k csere jáccik tápra.. kis telóra
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
zolikaDB
veterán
válasz mexicanraven #45825 üzenetére
Esetleg vki nem tudja, hogy a környéken (Debrecen, Nyíregy) hol lehetne vásárolni Logitech Z-2300 hangszórószettet, olyat, aminek normálisan lehet érvényesíteni a garanciáját is? Mmmtowerbe már nem fognak hozni
-
trl_master
tag
keresek vmi normálisabb fülhallgatót! gar nem fontos, de működjön rendesen és lehetőleg új legyen! ha tud bass reflex-et is, az kifejezetten előny! akinek van, vagy tud ilyet, semmiképpen ne tartsa magában!
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
ati012
őstag
-
Isee
senior tag
válasz diablo1984 #45830 üzenetére
jesszus atyaúristen ez de fáradt srác
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Borosz
őstag
Nokia 6230-ba keresek kijelzőt és elő/hátlapot. PM.
-
olbaidhun
őstag
PCi vga-ra cserélném Uncharted 2 játékomat. Ajánlatokat Pü-ben tehettek! Részletek az adatlapomon. Jóccaka Szoboszló..
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Daniel Alves
őstag
Samsung L700 elado.
A baránőmé volt a telefon! Amit tudna kell róla hogy Vodafone márkakereskedőnél lett vásárolva 2009.július 31-én! 1 év garancia van rá szóval dúrván van rajta még 3 hónap gari! Mivel állandóan rózsaszín puha tokban hordta így az előlapja és a kijelző teljesen karcmentes a hátlapján 1-2 mikrohajszál karcolás van van! De az állapota makulátlan! természetesen dobozzal,töltővel cd-vel szóval minden gyári cuccát adja hozzá! Első körben 15.000ft-ot szeretne érte kapni pont azért mert makulátlan a telefon. Eladas oka: Vett egy masik telefont.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
bobace
addikt
Akció a héten, vegyétek, mert nagyon kell a pénz!
SonyEricsson W910i eladó.
Vodás, barna, kijelző fóliás, az alján egy kopástól eltekintve kiváló állapotban, garis, minden tartozékkal.
16,5kFuSi Pa 2548 laptop eladó.
15.4 inch TFT WXGA BrilliantView, felbontás1280 x 800
Athlon64 X2 TL-60 2.0 GHz
Memória: 2 GB DDR2
HDD: 250 GB GB
ODD: 8x Multi-format kétrétegű DVD író
VGA: NVIDIA GeForce 8400M (játékra is jó)
4-in-1 flash card port SD/MS/MMC/MSPRO
Lan 10/100, modem, 3USB,
Wlan 802.11a/b/g, 1,3mp Webcam,
Akksi 80%-os 1-1,5 óra kb.
Windows Vista Home Premium jár hozzá.
Képernyő hibátlan, meg persze a gép is...Némi kopás az egyik oldalon a kéztámasznál.
Gyári garancia már nincs rá, de zéró probléma volt vele.Made in Germany...
Ára: 79k.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
(Bundás)
addikt
230-as 18 Voltos adaptere nincs eladó valakinek? (olyan 300 mah körül, csatlakozó mindegy)
-
Alyens
aktív tag
Sziasztok!
Jó minőségű DVD-t keresek debreceni átvétellel!
Püben jöhetnek az ajánlatok.http://shrimpland.hu
-
dew28
aktív tag
erdekelne valakit egy Toshiba Satellite A10-s128 as noti?
a billentyuzetebeol hianyoznak gombok (-> USBs bill. a jo megoldas)
2G mobile celeron
256 RAM
30GB HDD
dvd combo
par perces akku
22k[ Szerkesztve ]
-
dFactor
tag
Trust GM-4800 egeret vennék debreceni átvétellel. Lehetőleg újat. Privibe várom az ajánlatokat.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
pjoey
tag
Eladó :
- CD-DVD Tartó Alukofferek 300-as, 1000-es és 1200as
- JVC -16x Taiyo Juden 100as hengerben 65Ft/db áron
- 4db 14"-os 5x112-es Gyári Mercedes Alufelni
- HP M407-es Digitális fényképező, kis hibával
- Nokia 8800 Sapphire Arte C. független
- Nokia 5130 XpressMusic vodás
- Dlink DI-604 rouret, táp hibás
- 1db 128Mb-os Ddr333-as memó
- 1db Kingston DataTraveler 102-es 4gbos ÚJFélkonfig egyben vagy külön is vihető :
- Alaplap : Asus A8N-E
- Proc : DualCore AMD Athlon 64 X2 4200+ (939)
- Memó : 2 x 1GB DDR400-as ADATAÉrdeklődni Priviben!
Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!
-
Garold
senior tag
Eladó egy fekete Acer Aspire One Netbook:
* Processzor : Intel Atom N270 (1,6 GHz) processzor
* Operációs rendszer : Magyar nyelvű Microsoft Windows XP (most Win7 van rajta)
* Kijelző : 8,9
* RAM : 1 GB
* Merevlemez : 160 GB
* Web kamera : van
* Beépített HSDPA modem (T-mobile)
* Wlan
* Hálózati töltő
* Készülék tok (műbőr) - Igény esetén AHA (Hama) netbooktásta
Használt, nincs leharcolva, nem karcos, az aksiját is nagyon ritkán használtam.
Garancia már nincs, 3 nap PH gar van.Fujitsu Siemens Storagebid 35EV820 500 Gb külső winyó, HDD Sentinel szerint 100%-os, szintén csak a 3 napos PH gar van.
Képet, tesztet igény esetén csinálok!
A cucc helyileg Nyíregyházán van, vasárnap és hétfőn megyen Debrecen felé, átadás akkor megoldható.Ajánlatokat elsősorban privátban várom..
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
(Bundás)
addikt
Notebook, netbook, laptop akkumulátorok és töltők beszerzése kedvező áron, garanciával.
Realtek RTL-8139C hálókártya = 500 Ft
Nokia BL-5C (eredeti, használt, de jó kapacitású) aksi = 1 000 Ft
-
gps76
őstag
Eladók: Bocs,hogy ilyen hosszú a sor!
- HTPC-hez gépház,300-as tápegységgel,előlapi fordulatszámszabályzókkal,LCD kijelzővel,elöl-hátul ventillátorokkal,elöl kártyaolvasóval.MicroATX alaplap megy bele. - 5000 Ft
nagyobb kép
nagyobb kép
- Maxtor One Touch,200 GB-os USB-s külső merevlemez,hibátlanul,tápegységével. - 8000 Ft
nagyobb kép
- Nokia 3650 kártyafüggetlen telefon. - 3000 Ft
nagyobb kép
- Mini méretű bluetooth headset,újonnan tartozékaival,tiszta,érthető hangzással. - 3200 Ft
- FSP 350 W-os,PFC-s, 12 cm ventis tápegység. - 4000 Ft
nagyobb kép
- Előlapi panel,5.25" helyre való,USB-k,Kártyaolvasók,Audio csatlakozók,Firewire,stb.- 1800 Ft
nagyobb kép
- Fujitsu-Siemens lézer egér(GHY:GPL79-4),csak a vevője hiányzik - 1500 FT
nagyobb kép
- ASUS WL-520g 125 Mbps WLAN router. - 5000 Ft- Memóriahűtő DDR/DDR2 memóriára.Aluminium,öntapadós hőátadó szalag van benne. - 900 Ft
- SATA-IDE,IDE-SATA átalakító hdd-khez(vagy IDE hdd SATA vezérlőre,vagy sSATA hdd IDE vezérlőre köthető vele. - 1600 Ft
- Fordulatszámszabályzó,ventilátorhoz,1 A terhelhetőséggel(potméterrel). - 1000 Ft
- Titan 3 fokozatú fordulatszámszabályzó 100 mA körüli áramfelvételű ventilátorhoz,6 cm-es ventivel. - 1200 Ft
- Vérnyomásmérő,ami a mutatóujjon mér,állítható az ujj átmérőjéhez.Sajnos japánul nem tudok,így nem tudom mi van ráírva.- 5000 Ft
nagyobb kép
nagyobb kép- Kijelzővédő fólia 2.5" és 3.2" fényképezőgépre,kamerára(nem karcolódik,buborékmentesen rakható fel). - 900 Ft
- Kijelzővédő fólia Nokia 5800-ra,buborékmentesen rakható fel,nem karcolódik. - 1000
- Panasonic RX-DS660 rádiósmagnó,rossz cd-vel.Van aux bemenet rajta,2x20 W-os,levehető hangfalakkal.- 5000 Ft
[nagyobb kép][ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Fuvart vállalok:
Most pénteken:
Május 21. péntekDebrecen - Miskolc - Rodostyán - Miskolc - Debrecen (meg az összes többi település ami útba esik)
Autóval, akinek hozni vinni kell valamit szoljon.
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs