Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz mghltm #52801 üzenetére
Nálunk is van, a gyártó üzemekben, de ebben az adott készáru raktárba valahogy nem jutott. Igaz, általában nem nagyon van olyan, amit érdemes lenne ellopni, illetve nehézkes is lenne a mérete miatt.
(#52800) Laza...
Úgyse teszi meg, azért ez már durva lenne. Max azt tudom elképzelni, hogy a 106k-t vonja le a dolgozók közt elosztva, bár így is 4-5k jutna fejenként. De, ez meg nem elrettentő, mert aki ellopta, annak így megérte a dolog, és épp ezért "akarják" mindenkitől levonni a teljes összeget, hogy aki ellopta az ne járjon jól, a többiek meg így jártak. A cégnek meg bejön 2-2,5M, nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
jlali83
csendes tag
Sziasztok! Micro-normálsim adapter-t keresek. Ajánlatokat PÜ-be várom...
Tel.szám az adataimnál
-
lappy
őstag
BRINGÁSOK!
nálunk mikor lesz ilyen
de sejtem a választBámulatos hol tart már a tudomány!
-
Zola007
veterán
válasz SOAD19 #52803 üzenetére
a gond az, hogy nincs jogcím ami alapján ilyet nem tehet, hogy levonja mindenkitől.
Múltkor mondta egy srác, aki itt dolgozik az egyik debreceni Sparban, hogy az egyik pénztárosuk 450 rugóval a zokniban akart lelépni. Már majdnem kint volt az épületből mikor megfogták, de ha nem csípték volna meg, akkor is tudják hogy ki az
Azonban utóbbi esetben a cégnek be kellett volna nyelni a veszteséget, mivel nem gyanúsíthatnak meg senkit, mert olyan pert akaszt a nyakukba, hogy nem érte volna meg.egyébként gondolom egyedi alkatrészek voltak, szóval nem tudom hogy mit kezd vele
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
SOAD19
addikt
válasz Laza... #52809 üzenetére
Úgy hallottam, hogy az erőszak nem old meg semmit! Úgyse teszi meg, abból azért nem kis felháborodás lenne, részemről is persze. Mindegy, jövő héten kiderül (vagy beborul ). Olyan jó lenne egy olyan munkahely, ahol nyugodt lehet az ember, ahol dolgozva, mernék vásárolni magamnak ezt-azt, és nem kellene őrülten gyűjteni a vésztartalékom, mert nem tudni, hogy meddig van állása az embernek. Na, majd egyszer elérjük ezt is.
Ja és még mesélték, hogy kedvezményes árak alapján jött ki a 106k, úgyhogy még legyünk hálásak is.
Na, jó, hagyjuk inkább. Ne offoljuk tovább a topikot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Laza... #52809 üzenetére
munkahelyi fegyelmezési lehetőségek
Lehet megvonni munkabért, de nem így...
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz #33253120 #52730 üzenetére
Köszi szépen
Már "meg van" potom 30ezerért(#52737) sirály69 Köszi, de nem Minden rádióban bemondattam, csak a BestFM-en nem..mert egy ilyen bemondás reklámként kezelik és 1500 Ft-ért mondják be
(#52774) kungzi Amíg a hivatalos műszaki átadás nem történik meg, addig kinn kell hagyni a forgalomkorlátozó táblát
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #52812 üzenetére
?
újracsináltattad vagy a "becsületes megtaláló" kért ennyitMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Zola007 #52813 üzenetére
Újracsináltattam...most intézem a lakásbiztosítással, hogy mindet visszakapjam. De most tudtam meg, hogy mivel prémium ügyfél vagyok, beszólhattam volna és küldenek házhoz egy kulcsmásolót és akkor nem kellett volna pénzt kiadnom érte..így ki tudja, hogy mikor kapom vissza ezt a pénzt :/
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
kungzi
veterán
ilyen galaxy s3 dokkolót keresek
-
-
mezis
félisten
válasz PindurAnna #52814 üzenetére
Ha az elveszett kulcsnak nincs becsületes megtalálója és már a fél város tudja kb merre van a lakás, én inkább az összes zárbetét cseréjét javaslom kulcsmásolás helyett....
mezis
-
bogarfx
aktív tag
-
-
-
PindurAnna
Közösségépítő
Megtörtént
(#52824) kungzi Ha sürgős neked, akkor átadom az enyém, aksi még úgy se jött meg.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz Gercsa #52775 üzenetére
A felújított szakaszon a Kölcsey Központ előtt. Na, ott is úgy kezdődik a Bartók irányából a Fórum felé haladva, h 60, 60, 30, 30, majd végig 60 az EON-ig, meg talán utána is.
Na, a gond, h azért múlt héten kb tiszta volt a pálya, jött mögöttem valaki, én olyan 35-40km/h-val mentem, dudál, kiindexel és elhúz. Majd a pirosnál együtt várunk... -
Zola007
veterán
Rendelek kristályos C-vitamint 250g-os kiszerelésben
szállítással 850 ft-ra jön ki a 250 g-os zacskó
ha kell valakinek, írjon rám[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sNORh
addikt
Galaxy S4 Szálcsiszolt alu, fehér keretes tokot vkinek? 1500píz
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
dwelablack
tag
Vennék 32"-os lcd tv-t. Használt érdekel elsősorban, szép állapotban. Ha esetleg valaki pont ilyet szertne eladni...
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
(Bundás)
addikt
Gamer féle gép vki?
Asus M5A97 R2.0 gar
AMD FX-6100 6x3.3 GHz +ALpenföhn Stella 012-es hűtő, gar 2015-06-02
Geil Enchance 4GB DDR3 gar 2022-06-01
HD7850 2GB
FSP Hexa 500W gar 2015.10.25
DVDRW, hdd megoldható, fekete házvga és a lap is garis még elvileg, de a pontos dátumnak utána kell járni
Valamint van egy full hd AOC IPS paneles i2352vh monitor is, gar 2015-09-20
-
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Citroen C5-höz keresnék a hátsó ajtó 'alá' vagy 'mellé' ragasztható matricát ami a felverődésektől véd.
2002-es évjárat. Érdekes, hogy a hivatalos szervízben nem tudnak ilyet szerezni, pedig alvázszám alapján kikeresték az autót...és tudomásom szerint gyárilag, átvételkor rajta volt.Erről lenne szó.
Ha esetleg valakinek van ötlete hol találnék ilyet, kérem írjon!
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz hdanesz #52834 üzenetére
Ha használtan vettétek az autót, akkor annyit tesz, hogy az az elem cserélve vagy fényezve volt
Olyankor nincs az utángyártott elemen vagy a fényező szedi le
Ha újonnan, akkor is inkább egy karosszériásnál kellene érdeklődnöd, az egy vastag fólia csupán és vlétezik átlátszóban is[ Szerkesztve ]
-
E1even
senior tag
Keresek ASUS R9 280X DC2T VGA-t kisker garanciával,
személyes átvétellel. Készpénzzel fizetnék.Nem érdekel sokadik gazdás, és javított kártya sem.
Csakis kifogástalan állapotban lévő kártya érdekelne.PÜ-ben várom az ajánlatokat.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Laptoptöltők szinte minden típushoz (12V 15V 18.5V 19V 20V , 2A 3,2A 3,25A 3,42A 4,1A 5A 6A 6,3A) - 4000 Ft-tól.
- Intel LGA775 Barebone gép (álló fekete ház,kártyaolvasó , 2 Gb DDR2,2x2,8 Ghz proci,80 Gb SATA HDD , DVD-ROM,PCI-e+INT VGA) - 27000 Ft
- 1 Gb DDR1 400 Mhz Kingston RAM-ok (újak,1 év gar) - 4000 Ft / db
- 512 Mb 133 Mhz-es SD RAM - 2800 Ft /db
- asztali 2 Gb DDR2-800 RAM - 5500 Ft/db
- új 2,5" 80 Gb IDE notivinyó - 9000 Ft
- új 478-as gyári hűtés (leszorító-kerettel) - 1000 Ft
- Netgear WPN824 Wfi router - 3500 Ft
- Netgear WNR2000 Wfi router - 4500 Ft
- Netgear WPN111 USB WIFI adapter - 2500 Ft
- új SATA3 3,5" Medion külső USB ház - 4500 Ft
- új SATA3 2,5" Tevion külső USB ház - 3500 Ft
- 40 GB IDE laptopwinchester - 5000 FtNagyon szép állapotban lévő , halk működésű Fujitsu-Siemens 5615 gépek akciós áron eladók !
- AMD AM2 Sempron processzor (bővíthető/cserélhető akár négymagos AM3 Phenomra is)
- 2 Gb DDR2 RAM (bővíthető)
- 80 Gb SATA winchester (bővíthető)
- nVidia 6150 256 Mb videokártya (bővíthető/cserélhető PCI-e videokártyával)
- álló gépház , front USB + Hang kimenettel
- hátlapi hangkimenet + hagyományos D-Sub monitorkimenet + DVI + LANÁr: 20000 Ft
Az alkatrészek átvehetők Nyíregyházán , Budapesten és Debrecenben.
Érdeklődni priviben !
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
-
werszomjas
addikt
Penteken megyek Pestre,fuvart vallalok.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
copass
veterán
sziasztok!
segíccsetek! sd memóriakártya tartó tokot hol lehet venni debiben iziben? nem kell csicsa, a legegyszerűbb műanyag is jó lenne."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
kungzi
veterán
Unokahugomnak vennek egy Barney pluss figurat. Valaki nem tudja hol lehet kapni? Neten en is lattam, de 10k-t nem adok erte.
-
hdanesz
őstag
válasz Zola007 #52835 üzenetére
Használtan vettem és mindkét oldalon volt ilyen fólia. Anno mielőtt megvettem körbe lett mérve és a gyáritól való eltérés csak a motorháztetőn volt..de ott sem sokkal.
Kb. egy hónapja a szomszédunk tolatott neki a kocsinak a garázsok előtt, ezért kellene most ilyen fólia...pótolni a gyárit a fényezés után.
A karosszériás aki javította/fényezte kereste a Citroen szalon/szervízben is...de állítólag nincs ilyenük és rendelni sem tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest