- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz mukibuci #33500 üzenetére
Pizza debrecen. Debrecen pizza. Pizza Vespa, díjtalan pizza házhozszállítás Debrecen egész területén. Pizzát rendelhetsz vezetékes és mobil telefonon illetve weboldalunkon. Rendelés után a pizza házhozszállítása 1 órán belül megtörténik, de ha tudunk, 50 percen belül ott vagyunk a pizzáddal Debrecen bármelyik címén.
Itt ugye megígérik, hogy 1 óra, de azt már nem írják, hogy akkor ingyen lenne -
Kryczek
aktív tag
Keresek külső USB noti winchestert, hibátlant, 320-as vagy 500-as kéne, jelige óccsóér
Eladó mobilok:
És van egy azonnal használható robogó is:
és a végére:
olcsó számítógépasztalprivátban kék jelezni ha igény van Picit mindenből lehet alkudni
[ Szerkesztve ]
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
arpeen2
senior tag
Turbo SIM van itt vkinek olcsón ? Egy Galaxy S Advance-ba kellene. Privát pls, ha van valakinek ilyen.
-
Teejay83
tag
IBM T60 eladó
Kijelző: 14,1" matt
CPU: C2D T2500 2x2Ghz
Ram:1Gb
Wifi
DVD rom
64Gb-os SSD-velBill.világítás szép állapot,erős zsanérok
Kijelző alsó részén van egy halvány folt,volt aki észre sem vette, ha valakit érdekel küldök képet rólaVicc áron: 34K
Nyíregyháza
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
-
7Sony7
addikt
Helló! Debrecenben tudtok egy jó és olcsó android gsm szervízt?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
lorcsi
veterán
válasz lorcsi #33463 üzenetére
kezdem már nagyon unni a bohóckodást...
milyen telefon az ami tudja a következőket:
- stabil rendszer (!!!)
- navigáció [MODERÁLVA]-bocs, nem akartam warezolni
- előzőből adódik hogy gps
- wifi
- edomondo vagy sports trackert használható legyen veleár: 20-30k
teljesen mindegy droid vagy más..de ezt már nagyon unom
valami nagyon nem kóser
még jó hogy a jó öreg samu 3310s-t nem dobtam ki[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Laraxior
titán
válasz lorcsi #33513 üzenetére
Gondolom valami custom romot használsz, azért vannak gondjaid. Én is szoktam cserélgetni az enyémen a rendszert, de azért mindig megpróbálok valami stabilt feltenni, vagy ha nem is az akkor tisztában vagyok a következményekkel.
Mert azért a gyári romok stabilak, és 4-500 óránként újraindítani a telefont nem olyan megerőltető szerintem. Már ha Androidnál akarsz maradni."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
válasz sto1911 #33481 üzenetére
Engem majdnem pont 10-kor hívtak. Mondja a csávó, hogy "Nyilván ön is tudja, hogy ez irreális ár." Erre mondtam neki, hogy 128GB tárhelyért kb ennyi a reális ár.
Aki mondta, hogy ha vibrálni látom a TN-t, akkor egy PWM-es IPS is ugyan úgy zavarni fog. Nos, ezt konkrétan nem csak én látom, hanem bárki, aki eddig látta a monitort. Szóval maga a monitor a gyér.
-
lorcsi
veterán
válasz Laraxior #33515 üzenetére
az újraindítással nincs gond, ha ennyin múlik a stabil működés akkor nem érdekel az a 2 perc
de azért az több a soknál, hogy nem nyomatom a play-ből agyba-főbe a progikat és mégis ez az eredménye
volt már stabil jól kipróbált rom is..most valami más van ..de azért na..nagyon nem ehhez vagyok szokva
herótom van a rendszer telepítéstől meg beállítástól
xpt sem félévente pakolom...7-8 éve megy gond nélküljól mondta chester tiszta barkácsaszakkor
a nokiák elég szimpatikusak..
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Zola007
veterán
Még mindig keresnék használt, 26" kerekeken guruló férfi kerékpárt
Kizárólag használatra kész, karbantartott, jó állapotú bringa érdekel 40k-ig bezárólag, amin nem kell rögtön a vázon kívül mindent lecserélni.Nem kell semmi úri huncutság (teleszkóp, stb), illetve kiegészítő aprócikkek sem fontosak
V-fék, egészséges csapágyak, egy ideig elfutó gumik és nem felütött felnik alap és NE markolatváltó legyen rajta.Bringaboltokban már néztem, van ahol olyan darabok eladók, amiket szerintem a méh-telepről kukáztak. Megmondom őszintén, ha az enyém lenne a bolt, nem lenne pofám kirakni csak elrettentő példának. De úgy látszik ebben az országban még a kutyasz.r is eladó.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
Kártyás vásárlás után mióta kell tranzakciós díjat fizetni? Mert pár napja még nem kellett, mikor bérletet vettem. De még ma sem, amikor bakancsvásárlást rendeztem. Vagy ez a MobilX baromsága?
[ Szerkesztve ]
-
Teejay83
tag
Komplett netezős konfig fillérekért
Gép:
Fujitsu Siemens P300
Celeron 2,6Ghz
512 Ram
Alaplapi VGAMonitor:
IBM ThinkVision 17" TFT
1280x1024
Tűéles kép,minden oldalról szuperül látható
forgatható minden irányba,állítható magasságaFujitsu Corporation XP home matrica
+bill,egér
Maga a gép nagyon kis pörgős,tökéletesen alkalmas irodai munkára,netezésre.
Teljesen hangtalan,masszív jól összeszerelt masina!
Tuti nem fogsz csalódniÉs az ára? kompletten a héten 14K
Nyíregyháza
PÜ[ Szerkesztve ]
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
mghltm
addikt
válasz #65675776 #33522 üzenetére
ossze-vissza valtoztatnak a bankok, a sajatod honlapjan nezz szet. az index irasa a temarol
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
válasz ati012 #33523 üzenetére
Azt tudom, de az is csak 300HUF + 0,91% (957,93HUF), nem pedig lendületesen 2.169HUF.
A kormány által kitalált tranzakciós díj miatt emelkedett 0,2%-ról 0,91%-ra a sarc, de a kártyás vásárlás ugyan úgy díjmentes, hitelkártya esetén meg minden tranzakciós díjat átvállal a bank (legalábbis az OTP). Ezeknek semmi köze nincs ehhez, mert ezt eleve a bank számolná, nem a kereskedő. Vag ymár monitort is csak külföldről érdemes venni, mert postával együtt is olcsóbb, mint az itthoni hiénák hülyeségei miatt helyben?
mukibuci: Nem húzott le, de nem is fog ha így folytatják. Még nem erősítettem meg a vásárlást. Komolytalan az egész. Alapból gyanús, hogy még PP fizetés esetén is próbálkoznak ilyesmivel.
tiborandras: A 0,3%-os tranzakciós adó nem 2169HUF lenne, hanem 216,9HUF. Ez lett most 0,6%-ra emelve, ergo 433,8HUF lenne. OK, a Hardverker is eltolta a tizedesvesszőt, de nem úgy, hogy szopassa a vásárlót! Ez szimplán átszabásnak néz ki. És mint írtam, ezt nem a bolt kellene, hogy számolja, hanem a bank. Emellett bele lettek ezek építve a bank saját tranzakciós díjaiba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez egy baromi jó kérdés. A legdurvább tétel az lenne ha hitelkártyáról ATM-ben vennék ki ennyi pénzt, akkor 2156,7HUF lenne a teljes tranzakciós díj. Gondolom nem véletlen, hogy pont a korábbi adótétel 10x-ese, amit le akarnak gombolni csak úgy. Főleg a PP-os dolgot nem értem hogy gondolják.
Minden esetre írtam a DebilX-nek egy kellemes kis levelet ezzel kapcsolatban.
Úgyhogy újra él a kérdés: hol lehet kártyával vagy PP-lal fizetni számtech termékekért? Lehetőleg korrekt hely kellene.
-
ati012
őstag
El kell felejteni a bankokat, csak tönkre teszik az embert.
1.000 Ft-t utaltam a múltkor 270 Ft-ért.
Ezzel szemben a Rózsaszín csekk szerintem olcsóbb, bár nem tudom mennyiért vesztegetik most ezt a szolgáltatást... -
ati012
őstag
Keresek kölcsönbe LG KP502-höz adatkábelt!
-
törölt tag
Odáig nem jutottam, hogy bármi ilyesmit válasszak. PP esetén eleve nem is tudják mi a pénz tényleges forrása.
A PP és a webshopos online fizetésről van szó egyébként. Ezekre akarják ezt felszámolni.
Előreutalásnál nincs ilyen, de az meg még el is megy egy HA-s üzletnél, de egy "normális" bolt esetén kissé nevetséges megoldás.
A PickPack pontos listájuk meg mindenféle rendezettséget mellőz. Ember legyen a talpán, aki abban megtalálja hova is érdemes kérnie.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Chesterfield #33534 üzenetére
520 lesz a jobb. Családban van 610, 800, 620, htc8S és az htc a legjobb, de az 520-at megnéztem T boltban és majdnem olyan jó! A 620 kicsit fura és a képernyője gyenge!
-
tib-bee
tag
Ha már feljött a bankos téma. K&H-nál vagyok és igényeltem a folyószámla hitelt. Ez most az lenne nem, hogy engedi mínuszba menni az egyenlegem x összegig? Mivel azóta kb 50.000 forinttal több van a számlámon (ennyit engedélyeztettem). Ez így normális? SMS-t nem kaptam, hogy valaki utalt volna, e-bankban se mutat semmit. Ilyenkor az egyenlegnek nem változatlannak kéne lennie? Megköszönném, ha valaki válaszolna
-
mghltm
addikt
válasz ati012 #33533 üzenetére
alig van ceg, amelyik kp-ban fizet, a legtobb folyoszamlara utalja a bert. ha hozza akarsz ferni a penzedhez ( penzfelvetel ), akkor fizess erte. ha bankkartyaval vasarolsz, akkor fizess erte. ha a rezsit akarod fizetni minden honapban, akkor fizess erte. en ezt csinalom, nincs mas lehetosegem...
(#33540) daa-raa a kisebb cegek bevett szokasa, hogy minimalberre jelentik be az alkamazottakat, fizetik a kotelezo jarulekokat, de zsebbe mar tobbet adnak a munkavallalonak
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Laraxior
titán
válasz #65675776 #33540 üzenetére
Biztos, mert mi KPban kapjuk.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Chesterfield
őstag
válasz #65675776 #33540 üzenetére
Az Mt. 158. § (1) bek. szerint a munkabért készpénzben vagy a munkavállaló által meghatározott fizetési számlára utalással kell kifizetni. Ennek megfelelően a felek megállapodásától függ, hogy a munkabér készpénzben vagy bankszámlára utalással kerül kifizetésre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Chesterfield #33542 üzenetére
Jók ezek a stabil szabályok.
-
ati012
őstag
Egyik ismerősöm felét kp-ba, felét utalással kapja.
-
Laraxior
titán
válasz ng0ofy #33545 üzenetére
Gondolom a KP része nincsen bejelentve, adómentes
-
cekkk
veterán
válasz #65675776 #33536 üzenetére
Nem lehet, hogy a PP 4%-os díját veled akarják kifizettetni és azért ennyi ez a plusz költség?
Gondolom nem nagyon nagy már az árrés a hardvereken és azért választják az átutalást, mert így nem kell jutalékot fizetni, ,míg az olyan termékeknél ahol 50-100-200% a haszon elbírja a cég az online fizetést.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz tib-bee #33538 üzenetére
Igen, normális. A hitelkereted pozitiv egyenlegként jelentkezik, szoval ne engedj a kisertesnek hogy "van még rajta pénz"... NINCS.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest