Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dewil666

    őstag

    válasz Fagyi #123122 üzenetére

    Teljes mértékben igazad van!
    Amit korabban a videóban is teszteltek 3 gumit (minőségi teli, olcsó teli es 4 evszakos gumit) az azért mindent elárul. A 4 évszakosnak 2x akkora a féktáv mint a téli guminak. (21-25m a téli és 42m a 4 évszakos).
    Lehet itt spórolni és csak nagyon keveset menni de elég csak 100 métert menni vagy még annyit sem hogy össze törnöd az autódat és máset arról nem is beszélve ha bármelyik autóba megsérül valaki netán a gyerekeid. Akkor mindjárt nagyon sokba került a spórolás. Én csak akkor megyek gumishoz ha gumit cserélek a felnin! Ezen pl lehet spórolni.
    Meg ha már olyan autót vesz az ember ami nem a spórolásról szól pl nagyobb kategóriás, nagyobb motor minden + nem létfontosságú akkor ne azon spóroljon ami esetenként életet menthet.
    Itt arra gondolok hogy egy jobb hifi vagy elektromos ablak, +400ccm nem ment életet aminek az árából kijön a +4 felni téli gumival.
    Téli, nyári szettem külön felnin van így otthon megoldom a kerék cserét. (Kollegamnak nincs külön felni csak gumi, megis mindíg cserelteti).

    Na szóval biztosan nagyon mérges lennek ha valaki e miatt jönne nekem, mert nem tud megállni mögöttem és ha a gyerekeim is megsérülnek az autóban akkor valszeg agyon is verném a kerekkulccsal azonnal ha elborul az agyam.

    [ Szerkesztve ]

    KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

Új hozzászólás Aktív témák