- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
Ezt találtam még ami olcsóbb,bár a hozzászólás nem valami biztató...
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
lamiki
senior tag
válasz Dan-szan #122938 üzenetére
Ha a másik monitoron van DVI csatlakozó (aminek a kábelét fotóztad) akkor vagy szerzel Display portról DVI átalakítót, mivel van a videó kártyán 3db DP csatlakozód 1 2 3, vagy amit könnyebben találsz debreceni boltokban is HDMI-ről DVI átalakítót.
[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
bul07
nagyúr
válasz Peti78 #122935 üzenetére
Hát én ami női kocsikat ismerek nem ilyen tiszták és akkor finoman fogalmaztam
Bent a házban takarít mint robot a kocsija meg2002-ben volt egy Astra F Kombi szolgálati kocsim 2003-ba adtam le, a főnök csajáé lett mert pottyantott egy zabit (felesége mellet)
Én nagyon vigyáztam rá, kitakarítva mindig, vaníliás ambi pur volt mindig használva benne
Erre mikkor beletette a seggét az volt az első szava hogy mi ez a büdös vaníliás szag
Rá egy hónapra láttam a kocsit, hát nem volt jó érzés olyan koszos belső térrel látni, szemét hátán szemét, az üléseken két kiló homokDe most öcsém éle társa is olyan, törődik az azzal hogy a kislányuk szétlocsolja az ivólevet, akkor is adja neki a kocsiban , miközben 15-30perces távra mennek (ebben a hozzászólásomba láthatod hogy milyen állapotban olt öcséméktől vett autó)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Papaj x
senior tag
válasz Cs1csó #122957 üzenetére
Akkor lehet nő vagyok, mert ekkora mennyiségű szerszám, alkatrész, szemét ritka a kocsikban, mint az enyémben..
Motorcsere, szigetelés, s begyújtáshoz szükséges cuccokkal is rendelkezem..
Bár nem szégyen a butaság, csak ne dicsekedjünk vele, vagy hogy szokták mondani..[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz Cs1csó #122961 üzenetére
Ugyanakkor ha valahol lerobbanok a világ végén, a chilisbab és pacal konzervből tudok válogatni.
Vicces, de h ennyire irreális mennyiségű cucc van a kocsiban, sokszor kihúzott már.. De tegnap nem volt féktisztító, ugyh most már azt is pakoltam..
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Drughi
addikt
Eladó:
Huawei P9 lite / TELENOR / 11hó garancia
25eXiaomi MI 8 lite ( Független, dual, 4/64, 3 hett használt)
Fix 65e -
Peti78
őstag
válasz bul07 #122955 üzenetére
A nagy átlagot tekintve én is ugyanezt tapasztalom. A nők nagy többségének az a lényeg, hogy menjen, benzin legyen benne. Az olajcsere már nem fontos, a hűtővíz is csak azért, mert elég nyilvánvaló tünetei vannak a hiányának. Bár az öcsém kocsija is olyan mint a szemétdomb. Ő úgy vélekedik, hogy dolgozni jár vele, nem az élvezkedés a célja.
MI ezzel szemben máshogy állunk az autóinkhoz. Nevük van, waxoljuk őket, belső-és külső műanyag ápolót használunk. Kapjuk is az ívet a családtól, hogy "de miéééért?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Papaj x
senior tag
-
7Sony7
addikt
Hívogatnak két tel számról.Nem ismerős valakinek:
+445454514893
+332425403598
+492725403525Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Papaj x
senior tag
válasz 7Sony7 #122971 üzenetére
Gyanúsan de, főleg ha egymást követte.. Bár nekem még sose szedett le pénzt, mindig 20 ezer a telefonszámlám..
-
7Sony7
addikt
Kösz mindenkinek. Akkor törlöm a híváslistát...
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Zola007
veterán
Ha láttok valamelyik boltban mintázat nélküli világos/közepes KÉK színű kerámia bögrét, ami igényesebb kivitelű, egy privit dobjon az illető legyen szíves.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz Peti78 #122964 üzenetére
Hát én a külsejére azért annyira nem adok
Most megígértem neki hogyha csütörtökön átmegy a műszakin kap egy gépi mosást
Itt falun télen hiába mossa le az ember elmegy valahova és biztos lesz olyan rész ahol a traktorok felhordták a sarat és egyből mocskos lesz
Nekem a belső a fontos én azt érzem érzékelem, a külsejét meg mások nézik és én meg rájuk toszok
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peti78
őstag
válasz bul07 #122979 üzenetére
Nem is mások miatt tartjuk rendben a külsejét Jó odamenni úgy hozzá, hogy a lehető legtisztább. SAjnos ebben a fos időben elég gányul néz ki az enyém, de egyszerűen nincs 2 órám, hogy emberi időben le tudjam ganajozni.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
nagyúr
válasz Zola007 #122978 üzenetére
Hogy kék van-e azt nem tudom, de sima egyszínű fehér, igényes kinézetű cappuccino-s bögrét vettem nemrég a parasztboltban, mert épp olyat kerestem és fura mód pont ott találtam ilyet, ahol nem is gondoltam volna. Nézz be oda esetleg. Meg mellette a Csapó utcán a százas boltba (bár ott csupa csicsás bögre volt akkor épp, mikor néztem).
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Aryes #122981 üzenetére
Én a kék és fekete színt szeretem
Az a baj, hogy mindenhol csiricsáré bögrék vannak
Vagy éppen olyanok, ami funkcionálisan alkalmatlan mindennapi használatra (mikró, gépi mosás, vagy kicsi/nagy/fémdíszítésű, stb)
Tescoban most nincs, amit tavaly vettem, a pepcos és társai bögrék pedig úgy törnek mint a ropi
4-5 helyen megnéztem már, Sparban találtam. Nem kék, de szép, viszont 1300 forintot nem adok 1 bögréért, mert kellene 8-10db, hogy legyen tartalék, ha törik.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
Eladó dolgok:
TP-Link gigabites PoE adapter - TL-POE150S (új, ki lett bontva, de nem lett felhasználva)
4 000 Ft3 000 Ft---
ASUS AT5NM10T-I mini itx alaplap (használt, rendben müködik, hátlap nincs meg hozzá) ilyen
benne 1 db Kingmax 2 Gbyte DD3-1333 SO-DIMM memória10 000 Ft8 000 Ft (az alaplap és a memória együtt)----
CSX 2 Gbyte DDR2 800 Mhz memória 1 000 Ft
CSX 1 Gbyte DDR2 800 Mhz memória 500 Ft
Kingmax 2 Gbyte DDR2 800 Mhz memória 1 000 Ft -
nagyúr
Üdv!
Valakinek egy 5.1-es házimozi rendszer?Főleg egyben,de külön is vihető.
-
atike
nagyúr
Van 2 db bontatlan KVM switchem eladó ( ilyen ). VGA/PS2... 1 000 Ft / db (kábel nem jár hozzá)
-
Papaj x
senior tag
válasz adi mester #122901 üzenetére
Közben ezen segítséget nektek ( és dewil666 kollegának) elfeledtem megköszönni, ne haragudjatok. Köszönöm.
-
kungzi
veterán
Üdv
Nincs valakinek eladó cat6 UTP kábele? Egy 2m-es és egy 0,5 m-es kellene. Fekete!!! színű kell csak, köszönöm
-
-
Zsoleszhun
addikt
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #122992 üzenetére
Múltkor ibolyakéket kellett fűzni, mindenki megcsodálta. Bár a Schrack féle kék sem olyan mindenbe beleolvadós szín....
-
func93
senior tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani kis városunkba jó masszőrt?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
bul07
nagyúr
válasz func93 #122994 üzenetére
Én nála voltam, igaz 1x, most tervezek másodjára [link]
Nem egy hú de képzett, de tisztaság volt, nekem ennyi pénzért megérte
Egy próbát tehetsz végül is nem egy olyan drága mulatság[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz bul07 #122995 üzenetére
Köszönöm nem tűnik rossznak!
Asszonyt benevezem egy ilyenreKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
bul07
nagyúr
válasz GIJoe #122998 üzenetére
Ahhoz egyetemista csajokat kell megkérdezni, elég hamar igent kapnál, és elég lenne egy két Mátyás nekik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest