- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
Aktív témák
-
mttaas82
csendes tag
válasz ng0ofy #16341 üzenetére
Szia!
Sajnos nem jött be a win 7 kb egy 30 percel kevesebbet tud mint Vista-val!
Neten olvasva valami a Win 7-tel van amiért nem kezeli rendesen én Win 7 Ultimate raktam fel.Kérdésem lenne 3db kondi kellene: +105C,16V,100mikro F sajna tönkre ment a külső vinyóban és nem cserélik.
Go-Button!
-
_seth_
veterán
válasz Kryczek #16400 üzenetére
A hab az állítólag jobb de az sem 1900 ugyanakkor nem várhatod el, hogy ingyen akár csak 1 percig is foglalkozzanak veled
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
INMOTEP
őstag
válasz lorcsi #16389 üzenetére
Ismerős ecsetelte van egy úgynevezett Ózon generátor ! ezt a klímásnál ( akinél van ilyen ) lehet igénybe venni, nem kell bontani semmit sem ! Ez egy kis készülék amit az utastérbe kell betenni 15 illetve 30 percre,és klímát tisztit fertőtlenít .+ még visszaadja az autó új kori szagát [link]
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Új bontatlan 2GBos Kingmax DDR3 notebook ramot keresek...
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
továbbra is keresek analóg usb-s tévétuner-kártyát. vagy nagyon-nagyon olcsón pci-os is jöhet.
valamint eladó konfig:
Asrock 775i65G alaplap
2x1GB DDR
E5200 proci, gyári hűtővel
40GB HDD
hp dc7200 ház
nem túl stabil dvd-olvasó, vagy kombó meghajtó
45k[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Csináltam egy naptárat rokonok 20. házassági évfordulójára. Ezt kéne kinyomtatni és bespirálozni. Fotópapírra érdemes az ilyet vagy jó sima papíron is?
Na a lényeg: Hol csinálják meg nekem jó áron a nyomtatást és a spirálozást?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
(Bundás)
addikt
Eladó:
Thermaltake Eclipse DV6000 ATX ház = 10 000 Ft
(előlapos, beépített dvd optika, 2db Scythe 12cm venti, stb)
Samsung 711 MP 17" LCD monitor / tv + távirányító = 19 000 Ft
Samsung 930BF 19" TFT monitor = 15 000 Ft
Samsung T240 24" TFT monitor, kábelekkel = 32 000 Ft -
Borosz
őstag
Megpendítek egy húrt, ami érdekes hangokat kezd hallatni(nálam):
Egy LG Optimus 7-ről szól a muzsika. A ketyere Telenoros, februári. Jó bőrben van, fóliás.
A kérdés arra irányul, vajh megérne ez valakinek 50.000Ft-ot?
Netán csere is szóba jöhet, hasonló kaliberű Android-os készülékre. -
rambo4ésfél
senior tag
-
Big_Leslie
tag
TISSOT T671 TITANIUM!
ÉBRESZTŐ, STOPPER, RÉSZIDŐ, VISSZASZÁMLÁL, ÖRÖKNAPTÁR, 100M, RÁCSAVARHATÓS JELZETT KORONAZÁR, ZAFÍR ÜVEG, TELJES HOSSZÚSÁGU SZÍJ, BÚVÁR CSATHOSSZABÍTÓVAL KN:38MM. CHRONOGRAPH, szép állapotban eladó ár alatt!! 30eft bolti ára 225eft!!!! Esetleg csere is érdekel érd.pü-ben
üdv L. -
wwhy
veterán
válasz Big_Leslie #16414 üzenetére
ez kínai
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
levill
tag
Eladó egy Fujitsu Siemens Amilo pi2530 laptop, jó állapotban.
Intel Core2duo T5250 (kétszer 1,5 Ghz)
2Gb DDR2 667mhz
ATI radeon HD2300 VGA 128Mb
15,4” brilliantview TFT LCD 1280x800 szélesképernyő
160 Gb Sata HDD
8x multi DVD író
HD audio, sp/dif output, sztereo mikrofon, sztereo hangszóró
magyar jogtiszta Windows Vistával és lemezeivelwifi b/g, 10/100 lan, 56k fax modem, 1,3 mp webcam,
Expressz card bővitőhely, 4in1 kártyaolvasó,
VGA, DVI, 3xUSB2, infraportAjánlatokat privátban várom!
-
B-L-A-C-K
titán
Keresek micro sd átalakítót (USB-set)!
-
Big_Leslie
tag
Eladó robotocska:
PogaBot MV200 takarítórobot alig használt töltővel és infrakapuval eladó. 20eft!!!
infó: http://www.gpsstore.hu/pagaBot-Intelligens-Robot-pogaBot-mv200-takar%EDt%F3-piros-p-2979.htmlérd.pü-ben!
üdv L.
-
diablo1984
veterán
válasz dudikpal #16432 üzenetére
jah, okés, csak azt hittem példaként hoztad a webshopot!
mennyire megbízható az egyszerű microsd olvasó? mert volt nekem djtj féle egyszerű cucc, úgymeghalt, mint a pinty, ez megbízhatóbb?B-L-A-C-K: az ára nekem is feltünt, vagyis a változás! válság van!
[ Szerkesztve ]
-
dudikpal
senior tag
válasz B-L-A-C-K #16433 üzenetére
Írtam lentebb
Nekem is olcsónak tűnt mikor belinkeltem, mondom utánelesek már, és valóban, a készletprogramban nem 220 az árja
Én hibám volt, bocsi!Csak készletről árulok, tehát van.
Igaz térképet még nem tetem be, de Lándzsa utca fele ha jársz, bármikor viheted.
Hetente 2-3x az Ősz utcán is át tudm adni, ha az közelebb van neked.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz diablo1984 #16434 üzenetére
Én is nála vettem anno, kicsi piros fekete színű, nem tudom neked is olyan e. De nekem is meghalt...
dudikpal: Ára nem érdekel nem egy nagy tétel, inkább az hogy kapok e a héten egy ilyet...
[ Szerkesztve ]
-
-
dudikpal
senior tag
válasz diablo1984 #16434 üzenetére
Jó kérdés.
Mivel most fogunk nyitni, így nincs vele tapasztalatom.
Annyi h az 1iket kipróbáltam, működött. -
diablo1984
veterán
válasz B-L-A-C-K #16439 üzenetére
monostorpélyi és gizella utca közötti szakaszon van egy kis utca, így nem esik neked a lándzsa utca útba!
füredi és nádor utca közelében van az ősz utca, nem biztos, hogy olyan szerencséd lesz, hogy a 2-3xba pont most beleférsz.....pesszimizmus 4 ever
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
DDR3 memóriák eladóak!
2GB G.Skill F3-14400CL8-2GBPI DDR3
Akit érdekel valamelyik, privátban jelezze...
═════════════════════════════════════════
-
B-L-A-C-K
titán
válasz diablo1984 #16440 üzenetére
Köszi az infót...
dudikpal: Akkor majd valamikor átveszem, de nem tudom mikor, 1-et mindenképpen rakjál el...
-
Laraxior
titán
szerintem vett....észre..meg el.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Drughi
addikt
Ilyet tud valaki szerezni: Apple 8G USB software reinstall FLASH drive ?
Hasonló árban érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok.
89-03-ig gyártott Suzuki Swiftre való gyári 13"-os acélfelni szett (4db) eladó.
A felniknek nincs semmi baja, de mivel vettem alufelnit a kocsi alá, a télihez meg van már 4 felnim így ez feleslegessé vált. A felniken rajta van még 4db nyári gumi, ami elég kopottas, de 2-3 hónapot még el lehet vele simán mászkálni ha úgy adódik.
A 4db felni ára 20K (gumi nélkül is, a gumikat ajándékba adom)
Ha kell csinálok képeket is.
Átvétel Vásárosnaményban és 50km-es körzetében.
Érdeklődni priviben, illetve telefonon. (adatlap)Plusz vannak ezek is.[link] (az új termékek esetében, érdemes rákérdezni az árra, mert van hogy nincs időm frissíteni, és az árak meg eléggé ingadoznak.)
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Eladó az alábbi konfig :- Abit KD7-E alaplap
- AMD Athlon XP 2200+ proci + TITAN hűtő
- 2x128 MB DDR memória
- Maxtor 6Y120L0 (120 GB-os) vinyó
- Abit 9200SE 64MB videokari
- LG GCE-8525B CD író
- CMI 8738/C3DX hangkártya
- 8139 10/100-as hálókártya
- Kislemez meghajtó
- Codegen ház+300W-os tápegység
- 17"-os CRT monitorA gép működik, megtekinthető Debrecenben, a házhozszállításban tudok segíteni. Érdeklődni PM-ben ha kérhetek mindenkit.
Irányára: 16.000FtAz élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!
-
Laraxior
titán
nem tudjátok hol lehet olyan kicsi hűtőt venni amit lehet a nagyáruházakban is látni,HELL-es,Heineken,meg stb matricával. kellene egy
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest