Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hszilard666

    veterán

    válasz Cthulhu Dawn #15944 üzenetére

    Nálam beszippantja a 16 giga ramot és a 11 giga vramot is. :(

    Bah, 79 óra játékidőnél tartok, és mindjárt vége van :O Nekem nagyon bejött a játék, bugoktól függetlenül. textúra és hang problémáim voltak a legtöbbször, de egy mentés/betöltés mindig megoldotta a problémát. Kivéve a vodoo boys os találkás missionnél, ott megoldódott a hangprobléma amikor elvégeztem a feladatot. :D

    Nálam instant klasszikus lesz a játék, egy dolog miatt haragszom a fejlesztőkre, az pedig az hogy szerintem kevés benne a kontent. 2-3x ennyi mellékküldetéssel lennék boldog. Viszont ami szerintem hibátlan, az az írói munka. Egyes karakterek történetei, konkrétan könnyet tudtak csalni a szemembe, valamint amit imádok a witcher 3 ban és a CP2077 ben az a világ, és a benne lévő karakterek reális gonoszsága. Egyszerűen el tudom képzelni hogy ide fog kifutni a világunk. Ami nagyon megérintett az szegény Evelyn története. Amit végig kellett szenvednie szegény lánynak azért elég gyomorforgató. Hozzám az átlagnál közelebb áll ez a téma, elég sok olyan lányt ismerek akik hasonlóan tesznek ételt az asztalra, és sajnos tényleg vannak hasonló történetek ahol tényleg aranyosabbnál aranyosabb fiatal lányok mennek tönkre.

    Imádtam benne a reklámokat. Annyira reálisak voltak hogy konkrétan néhányat el tudok képzelni hogy találkozok velük itthon. A kedvencem a gyorskölcsönös reklám volt a 60% THM mel, aminek az volt a csattanója hogy "a szomszédod már hívott!" :DDD Ebben az elbaszott fogyasztói társadalomban tuti működne. :W Foglalkoztam hitelügyintézéssel egy időben, hát tényleg van akinek ennyi motiváció kell a fogyasztáshoz.

    Vártam ezt a játékot. Konkrétan annyira hogy a megjelenés óta még állást sem kerestem, hogy legyen időm megtapasztalni a címet. Nem azt mondom hogy megbántam hogy megvettem, bejön a játék ahogy fent említettem, de reméltem hogy nagyobb katarzist vált ki belőlem. Holnap fogom befejezni, 1-2 mellékes meló van már csak hátra. :O Remélem itt is akkorák lesznek a DLC-k mint a witcher 3 ban! :D

    Amit még kiemelnék azok a női karakterek megformálása. Viccen kívül itt láttam a legszebb karaktereket amik valaha digitális médiában elém kerültek. Mikor első alkalommal látjuk Judy-t a tekintete magához láncol. (Szomorú is voltam hogy nem lehet csávóként ráhajtani :D) Evelyn is elég dekoratív volt amikor találkozunk vele a MOX-nál, de a kedvencem egy mellékkarakter. Mégpedig a Clouds recepciósa. Kiváló arcszerkezet, környezethez illő smink és ruha, és reális bőrhibák. Meghaltam. 20mp ig csak néztem hogy hogyan lehet ilyen tökéleteset alkotni. Na jó lehet rosszul vagyok bedrótozva, de hát nem gyönyörű?!

    (Nagyítsd ki!)

    [ Szerkesztve ]

    AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

Új hozzászólás Aktív témák