Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacccca87

    addikt

    Srácok, én most tiltanám be meg le az összes kozmetikai cuccot a Cs:Go-ról. Addig míg ki nem javítják rendesen a játékot.
    Ne értsetek félre nem vagyok ellenük, mert jópofák meg legalább adnak valamit a játékhoz, de amikor azt látom hogy csak a kib@sz0Tt skin meg mapp parádé megy updatek óta semi lényeges fontos és érdemleges javítás helyett az nagyon elszomorít.

    Szerverek teljesítménye olyan mértékben romlott az elmúlt 3/4 évben hogy az szörnyű. Míg nem votlak skinek tükörsimán futottak a 128tic-es szerverek akár 32 player-el is (persze kellő HW-n) manapság ott tartunk hogy ha 128 tic kell akkor nincs stabil máködés, úgy ugrál az SV és a Var érték mintha egyszerrre lenne depressziós és hiperaktív is. Nemrég (kb ünnepek előtt) még simán tudtunk játszani a 24 es pub 128 as szerón nagyobb laggok nélkül ha full votl a szerver, még körkezdéskor se volt probléma, ma ez kb ugy né ki hogy kör elején vagy vagy 60-70% choke és mindenki laggol mint a dög az első fél percben, habár ezt enyhíti valamennyire a 150K-s rate de ne b@sszák már fel az agyam hogy ekkora sávszél kellene neki...3-4x anniy mint a CSS-nek vagy 1.6-nak pedig nem hsizem hogy annyival több lenne ezekhez képest a küldendő információ.

    Kliens oldali teljesítményről ne is beszéljük, már a kezdetekor a beta is sokkal jobban futott mint most, és akkor még nem ebszéltem az 1 éve tartó memória telítődéses problémáról amit azóta nem tudtak kijavítani de az ember nemtud normálisan végigjátszani 2 mappot (habár van hogy kegyes és enged 3-at is, de van hogy 1 se megy) mert betolja magát 2.6-3Gb-ig aztán csak néz az ember hogy hova tünt el hirtelen 70-80FPS-e a semmibe.

    ááá mind1, ez a játék már nem CS ez már egy nem rajzos TF-lett. De még az se mert ott legalább ezek a hibák nincsennek. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák