Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coccolino_O

    őstag

    válasz Slystyle #5795 üzenetére

    Kérdezek akkor, még hozzá célkereszt témában. Milyet "érdemes" használni? Próbálkoztam már pár beállítással, de még mindig nem az igazi. Túl vastag, túl kicsi vagy éppen az ellenkezője.

    Más: Keresnék még 3 embert, aki szeretne competitive meccseket játszani. Inkább esténként játszanánk, mert mindenkinek vannak egyéb kötelezettségei is az életben. Nagyon keveset játszottam még ezzel a játékkal, de mivel már közel 10 éve játszok fps játékokkal, tudom, hogy egy normális csapat nélkül a játék ezen része csak szenvedés, nem pedig szórakozás. Nem fog történni semmi, ha kikapunk, hiszen mindenki kezdte valahol. Feltételeim:
    -ne legyél idióta, nem összetévesztendő a kezdő játékossal
    -ne legyél arrogáns, én mindent jobban tudok, mert baromi irritáló, és rövid távon megválunk egymástól
    -lehetőleg legyen mikrofonod, de ha később beszerzed, az is remek, hiszen pl. nekem sincsen még
    -az eredményesebb játékhoz muszáj kommunikálni, tehát a mikin kívül infózni kell, az hogy egyes pályarészeknek mi a neve, majd megtanuljuk együtt. :)

    Így dióhéjban ennyi. Ha bárkit is érdekel, akkor írjon privit, vagy vegyen fel steamen, és csinálunk pár próba meccset, hogy hogyan mennek a fentebb említett dolgok. Ezt kizárólag csak azért szeretném, mert nekem a sima meccsek nem jelentenek kihívást, a komolyabb játékhoz meg egy összeszokott, normális csapat dukál.

Új hozzászólás Aktív témák