- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMIIKE1998
őstag
Miért veszik sokan olyan kicsire a felbontást? Nekem a jelenlegi configgal minden lowon, kivéve az élsimítást+1440x900 (16:10) és megvan 120+FPS.
-
oliwwer
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #42503 üzenetére
-
Vanir
veterán
válasz IMIIKE1998 #42503 üzenetére
Full HD-n meglenne a 200 nekem, de inkább 1280x1024en vagyok a 75 Hz miatt.
-
Arkennys
addikt
válasz vzsryl #42502 üzenetére
Nem tudom, példának mondtam, én nyitni nem szoktam, kaparósozni sem jó ideje. Egyikkel sem nyertem, szóval nekem egálnak tűnt. Trader és a mezei Miska felhasználó közt persze értem hogy vannak különbségek, pl semmitérő nyitásnál mennyire érzi meg a kulcs elpazarlását.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Bonkheads
tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne egy HD 7870es kártya mellett, hogy ha alacsony grafikai beállításokkal játszok akkor a videokártyám 27% os teljesítményen működik (ezért kevesebb fps), míg ha felveszem magasra a beállításokat akkor 80%osan. Mi lehet a probléma hogy alacsony grafika mellett alacsony teljesítménnyel működik a vga? Laptop power saving természtesen kikapcsolva. Valami AMD vagy CSGO beállításra gondoljatok.
-
GabN73
addikt
ha csak 1 mapon játszok, az számít hogy milyen groupba rak?
Infernon játszható a játék, többi mapon már nagyon nagyon érezhető a a 30 fps... -
-
Zimmi91
addikt
5 db kulcsot vennék( 2chroma 2break és 1falchion), akinek van eladó kérem írjon! Ma érzem a szerencsenapot!
" Just remember Manchester is RED! "
-
őstag
VP durván alázza Envyt.
"Less but better" - Dieter Rams
-
shaddy1027
tag
válasz _-ORANGE-_ #42496 üzenetére
BananaGaming tippjeit szoktam nézni. Pár dolog elég hasznos és sokat könnyít a játékon.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
MarioAna
senior tag
Inaktivitás miatt eltűnt a skillgroupom, tegnap volt egy abandoned meccsem, ma meg bedobott 3 orosz mellé akik anyanyelvükön kommunikáltak. Volt még rajtam kívül egy másik srác de őt addig votekickelték,míg végül inkább kilépett. Én sem frageltem topba magam, de vagy 3-4 kört hoztam nekik egyedül, de így is kikaptunk 16-9-re.
Legutoljára sima csirke voltam, most lehet így ezek után alacsonyabb szintre fog dobni (ahova való vagyok ), vagy az LE-hez viszonyít? -
rumos XIII
aktív tag
-
Nxn908xxx
őstag
Flusha vacation?
-
szebe
addikt
válasz #97716736 #42530 üzenetére
*Dubaiban
Páran nemtetszésüket fejezték ki, hogy devinek magára van varratva a nickje. Azthiszem ma olyat láttam a fb csopiban, ami még ezen is túltesz. [link]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
lemusz
addikt
Holnapi esl nightcup -ra keresek embereket. 18:00-tól kezdődik, addig tart amíg jutunk. Állítólag most sok újdonság lesz, faceit-hez hasonló weboldalas mapveto és automatikus szervercsatlakozás, stb. Olyan embereket keresek, akik már járatosak esl-en és nem most játszanának rajta először. Tehát csgo reg megvan és tudod hogyan kell a wire-t használni. Jó lenne ha mm rangod legalább sas lenne.
steamem: http://steamcommunity.com/id/lemusz/
[ Szerkesztve ]
-
Ch0b
tag
Ilyen nincs... Úgy éreztem, hogy kb. 1-2 win és meg lett volna a dmg, erre jön infernora két szarházi, akik úgy indítanak, hogy t oldalon blokkolják az ajtót. Utána meg végig húzták az időt, és ha náluk volt a bomba akkor a vége felé visszamentek t-re. Nagyszerű.
-
expander
senior tag
meg mindig keresnek DMG-LE-LEM kornyeki jatszopajtasokat, vagy csatlakoznek emberekhez, mert kezdem lassan felvenni a jatek ritmusat, de mar nagyon elegem van a solo MM-ekbol es kezdek kiegni
-
SRII
őstag
Win 10-ről vissza win8.1 pro
Win 10 65-80 fps
Win 8.1 pro 110-125 fsp
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
perecKING
senior tag
megoldva
[ Szerkesztve ]
-
Gentlelelele
aktív tag
-
Zimmi91
addikt
Talán visszatért a NIP?
" Just remember Manchester is RED! "
-
rumos XIII
aktív tag
NIP szíjjel verte EnVyUst
-
szebe
addikt
válasz Zimmi91 #42545 üzenetére
Kib*szták natut, meg is van az eredmény
Közben a G2.Kinguin hírre meredeken megindult felfelé a pingvines matricák ára
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
shaddy1027
tag
Egyébként az update sokat számít az adott heti FPS-re. Nálam múlthéten 60-85 között ugrált. Most 100+ stabilan megvan, ilyen még ezzel a géppel sose volt, pedig minden ugyanolyan mint az update előtt.
Valamit nagyon tudnak, csak az a baj nem állandó a hatás."Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest