Hirdetés

Aktív témák

  • New_Hero

    tag

    válasz hakos1987 #11834 üzenetére

    a correctable nem okoz "nagy" gondot, de hibatlan kapcsolat eseten meg az sincs, az uncorrectable az ami a gond.

    az elso kep eleg erdekes, ami hiba, annak iszonyat kis szazalekat tudja javítani,

    aranyaiban igy szokott kinezni kb: 5000 100 10 - ez egy "atlagos" rossz kapcsolat. ez azt jelenti, hogy vannak kissebb atviteli problemak, de nagy reszet javitja, es elenyeszo a javithatatlan. ez altalaban "alacsonyabb" sebesseget esetleg picit magasabb pinget eredmenyezhet, de nem ugral osszevissza.
    a hibatlan meg ilyen: 5000 10 0 - ez teljesen normalis.

    mindenkepp kiprobaltatnam masik modemmel.

    hiaba mondjak, hogy bentrol minden rendben, mert ok csak a feltuntetett celerteket figyelik, meg amik komoly problemat okozhatnak. tx,rx,snr. ha ezeknek megfelel a kapcsolatod, es meg a garantaltban is bennevagy, leszarnak.

    Az olyan dolgok, amikre mi nem is latunk ra innen, es nem is publikusak, azok a dolgok amik nem is leteznek, es ilyenkor jon be, h naluk minden rendben, nalad is minden rendben, es megis szar...

    egyebkent annyi, h kerd meg szepen a szerelot, hogy ha van ra lehetoseg egy masik modemmel is teszteljetek le. ha azzal is ilyen, akkor barmit csinalsz ilyen marad, mert ahhoz ami okozza, a kedvedert nem fognak hozzanyulni.

    de persze ez csak az o oldalukrol van, ezek melle szamtalanszor bejon a user error, tapasztalatbol mondom.

    Itt rengetegen szidjak a szolgaltatokat, de nem tudjatok elhinni hany felhasznalo oldali problema van. 10 bejelentett hibabol 4 legalabb felhasznalo oldali problemara vezetheto vissza.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák