- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
roadside
csendes tag
De a stabilizátor enyhén lágyított kontúrokat okoz, így érdemesebb az éles képek miatt kikapcsolni, akkor meg minek ugye.
Nekem is egy ilyen kamerám van és meglepően jónak tartom, bár még messze vagyok attól, hogy teljesen kiismerjem.-= Nem a szegénység a legnagyobb gond a világon =-
-
roadside
csendes tag
pitman: hidd el tudom mi az a stabilizátor. A Canon márciusban mutatta be Kenyában a 350-est, ahol a meghívott 80 fényképészben volt egy magyar is, Dékán István. A lágyulás éppen az ő tapasztalata, idézem is őt:
''A dzsippes túrák alkalmával, teleobjektívvel dolgozva, nem mindig volt elég a fény a megfelelően rövid megvilágítási időhöz. A képstabilizátor azonban sokat segített. Letámasztva a fényképezőgépet sikerült időnként teleobjektívvel is viszonylag jól kiexponálnom az 1/30 vagy az 1/60 záridőket. Tapasztalatom szerint a képstabilizátor legtöbbször enyhén lágyított kontúrokat okoz. Ezt már különböző márkájú fényképezőgépeknél is megfigyeltem. Ezért ha mégis van mód rövid megvilágítási időt használni, a teljesen éles kép érdekében jobb kikapcsolni a stabilizátort. ''-= Nem a szegénység a legnagyobb gond a világon =-
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest