Új hozzászólás Aktív témák
-
dombi81
senior tag
Új Vga driver esetleg, próbáltad? Nem cseréltél le, vettél valamilyen hardvert? Virusírtóban betetted a kivételek közé? Felmerülhetne kismillió kérdés..
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz dombi81 #4555 üzenetére
Az nem kevés. Nekem olyan 60.000 körül van, de annak sem látom értelmét, hogy a Collections-ben elköltsem, az MW megjelenése előtt valószínűleg már úgyis letörlöm.
Elég későn ugyan, de rájöttem, hogy nekem ez a lootbox vadászat cseszte el a játékot. Sokszor csak Shipment ment, hogy minél hamarabb meglegyenek az orderek/contractok, az élvezet meg kiveszett belőle. Mostmár nincs ilyen célom, meglátom milyen így, aztán az új résznél is próbálom majd ehhez tartani magam. -
dombi81
senior tag
válasz SH4D0W2011 #4556 üzenetére
Nálam ugyanez történt, már belefásultam a Shipmentbe.
-
melan
senior tag
Sziasztok! Megoldható, hogy közösen tudjak játszani, ha nekem PC-n steamen van meg a játék, másnak pedig xbox-on? Akár a Nazi Zombie, vagy bármely... vagy local multi... Vagy semmilyen mód nincs rá?
-
SH4D0W2011
őstag
-
shotika
őstag
válasz SH4D0W2011 #4560 üzenetére
Remélem idén elindul egy olyan tendencia az új CoDnak hála, hogy platform függetlenül tudjanak egymással játszani az emberek. NEm feltétlen csak multi játék, hanem mondjuk egy single playert co-operatív módban stb.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
lancellott
tag
válasz SH4D0W2011 #4560 üzenetére
feszülten várom a konzol ws PC játékot. Valamiért úgy sejtem, nem sokáig lesz ez így. Mármint pc-s + konzolos szerverek. Kizárt, hogy paddal gyorsabban lehet ragálni mint egérrel. Bár ha egeret raknak a konzolra.. akkor talán. De bejöhet még a teljesítménykülönbség is. Magas számú FPS miatti találati ráták pl.. Szal nem tudom mi lesz de kiváncsi vagyok.
Ne higgy olyan élőlénynek, amelyik 5 napig vérzik, de nem döglik meg!!!
-
SH4D0W2011
őstag
válasz lancellott #4564 üzenetére
Én nem várom, de talán én vagyok az egyetlen, aki semmi értelmét nem látja ennek. Ugye input alapú matchmaking lesz, ha egérrel játszol konzolon, akkor egeres PC-sekkel is összerak, akiknél még mindig ottlesz a hardver miatti magasabb fps, nagyobb fov előny. Amúgy szerencsére kikapcsolható, én biztosan így fogom tolni. Barátok nagy részével közös platformon játszom, így lesz is kivel.
-
dombi81
senior tag
válasz SH4D0W2011 #4565 üzenetére
Nem a maximalizmusra kell törekedni, hanem a játékélményre. Nagyobb probléma az, hogy játékmódtól független, a játékosok állandóan a stat-ra hajtanak, és minden bizonnyal egér-billentyű combóval fognak próbálkozni azok is, akik eleve nem rendelkeznének vele. Controllerrel nekiállni pedig, komolyan nem fognak sokan.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Az adatlapomon lévő konfigon nagyjából hogy futna a multi? Nem Ultrán tolnám, hanem mondjuk Highon, 1080p-n, és a ha lehet minimum 85Hz-en. Humble Monthlyban lesz és 12$-ért nem hangzik rosszul a Crash Bandicoot-tal.
Szerk:
Ja igen, megnéztem youtube-on, de ott leginkább húzott K procikkal tolták és általában komolyabb VGA-val.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
voodoo98
addikt
Tudtok olcsó Season Pass-t PC-re? Már végignéztem az összes ilyen oldalt. 40eur alatt nem is nagyon van. (hátha tud valaki vmit)
Illetve SP nélkül hogyan tudnám kipróbálni a mapokat?
Van 3 map: Sandbox, Valkyrie és Gröesten House amiket bedob és tudok rajta játszani.
Ez egyébként miért van? (és csak ezeket dobja be)Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
nawa93
újonc
Hali.
Konzolon(PS4) játszok és az utóbbi napokban esti órákban nem enged belépni a multiba.
error code 4220, 36988 és még egy rakás másik...
A net jó, BO4 simán beloggol, kábeles net, NAT type-ot átállítottam, 300as letöltés/100as feltöltés, 10-20közötti ping.. Se az activision supportban se a sledgehammer supportban nincs válasz...
Nap közben simán beloggol csak este kb 6 után érkezik meg az error code áradat, pont amikor lenne időm játszani...
Valakinek valami ötlet? -
Sanyikaaa
csendes tag
Üdv
Nálam szintén ugyanez a probléma psen, s akikkel sikerült még beszélni ps4es játékosokkal nagyjából mindenkinél fenn áll ez a hiba. Viszont az érdekes az hogy van akinél gond nélkül működik.
Arra rá jöttem, ha mobil netről osztok hotspotot, arra csatlakozva azonnal felenged amikor a kábeles netről nem.
Kb 2 hete kezdődött el ez a hibakód áradat, hétköznap este játszhatatlan, hétvégén szinte egész nap nem működik. Nat type open - korábban szinte azonnal felcsatlakozott - semmilyen beállíás nem változott.
-
Sanyikaaa
csendes tag
A poén az, hogy múlt héten még munka után hazaérve 6ig pár meccset engedett végig játszani, egyből fel csatlakozott. Ahogy elérkezett a 6 óra fél7 azonnal elkezdett vacakolni végül ledobott.
A héten már 6 előtt se igazán akar felcsatlakozni. Ha fel is enged meccs közbe kidob hogy a szerver nem elérhető próbáljam később.
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Milyen a játék a jelenlegi állapotában? Értem a technikai megvalósításra (pl. bugok) és a játékosállományra nézve egyaránt. Ez a 12eurós ár elgondolkodtatott kicsit..Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Süni 1985 F
senior tag
Ne lenne benne ennyi cheater...
TDI POWER
-
davidhalasz
újonc
Sziasztok!
Lattam par hozzaszolast elottem es segitsegre lenne szuksegem. A napokban PS4-en a COD MW Reamstered es a COD WW2 nem tud csatlakozni, eddig tudtam vele jatszani problema nelkul, az utobbi napokban meg csak "connecting to online services..." vagy "Fetching online profile..." es a hibakodok utana 4220, 36988. Mar tarsalogtam az Activision support-al is, mar volt port forwarding, fix IP DMZ-vel, de semmi. Jelenleg 3 napja zsinorba nem tudok online jatszani. Csak a COD-okkal van baj, minden mas tokeletes mukodik. Telekomos netem van, ha ez valamit segit. Elore is koszonom, ha valaki tud segiteni.
-
Süni 1985 F
senior tag
Valaki tudna segíteni, hogy miért mosódik el a kép de csak a cod-ban?
samsung-c27fg73 monitort használok és azóta van ez.
Ez a monitor ilyen vagy valami beállítás miatt?
Mindenhol éles a kép de cod-ban minősíthetetlen.TDI POWER
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Süni 1985 F #4587 üzenetére
Ne nagyon van ötletem. Játékban a motion blur ki van kapcsolva?
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz SH4D0W2011 #4588 üzenetére
Igen az ki persze.
Monitor csere óta van ez csak.
Sharpness(elvileg élesség) 60-ról feltettem a monitoron 100-ra úgy éles lett viszont a win lett ocsmány így
Ez normális lehet ezzel a gamer Va paneles monitorral?TDI POWER
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Süni 1985 F #4589 üzenetére
Nem tudom tényleg sajnos, nem vagyok egy nagy hardverguru, egyetlen tippem a motion blur volt.
-
HANDO88
senior tag
Kedvenc témám a WW2 ezért vettem meg a játékot,sajna csalók miatt játszhatatlan ezért nem ajánlom senkinek.Szóval ha valaki nem akar idegbeteg lenni akkor hanyagolja.
Szerintem semmiféle szűrő nincs a játékban,csak a pénzed kell,undoritó.Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
A kampányt szerettem volna elkezdeni, de max 1 percen belül kidob asztalra a játék hibaüzenet nélkül. A videók lemennek, a partraszállás közben hajigál ki.
Találkozott más is ilyennel? Van esetleg ismert megoldás?
R2600+5700XT+16GB DDR4
W10, friss driverek, grafikai beállítások kimaxolva (lehet valamit nem szeret?)Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Köszi, végül úgy sikerült megoldani, hogy először levettem az összes grafikai beállítást minimumra, és nem lépett ki. Utána amikor egyesével toltam vissza a beállításokat, fura dolgokat művelt egy idő után, és egyszer egy videómemóriacím hibával el is szállt a játék (még a menüben!)
Végül minden felkerült maxra, kivéve ezek:
- Shader preload (offon van)
- Shadows (normálon van)
- Cache sun shadow maps (offon van)Így nem lép ki. Kicsit olyan, mintha túllőné a vga memóriáját és emiatt hibára futna. Mondjuk a beállításoknál azt mutatja, hogy a 4GB-ot se éri el a GRAM telítettség, és 8 áll rendelkezésre, de persze simán lehet, hogy ez is fals.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Tomko78
őstag
válasz Mosqu!to #4595 üzenetére
beállításoknál mutatott vga memória használat , köszönő viszonyban sincs a tényleges vga memória használattal , egy msi afterburne game alatt egyből fogja mutatni a ténylegest , de ugyan ez van COD MW is játékba mutatja nekem highon alig fog használni 3.5 gb vga ramot erre valósba meg túlfut a 8 gb vga memória használaton 1080p -en , nesze neked 1080p elég a 8 gb vga ram
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
az a baj nekem valamiért rühelli a WWII a vgam , olyat csinál belövőm 144 fpsre , erre game alatt van vagy 70-80 fps addig míg nem célzok na akkor egyből 144 fps lesz , amint leveszem a célzást egyből beesik az fps
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
válasz dombi81 #4599 üzenetére
vagy maga a RX 5700 XT szériát nem kedveli , mert előtte AMD R9 290 volt azzal semmi gubanc nem volt de ezzel , hát nem 87 fps kéne lennie mikor 250 lőttem be most , de látszik MSI AB is valami nem stimmel vele
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest