Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
Menü akadozást javították, egyelőre mást nem vettem benne észre.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
kribe
őstag
Egy helyen azt írják megszűnt a 6Gb-os memória korlát, ez vajon igaz? Hivatalos patch note még sehol...
-
kribe
őstag
válasz Tomko78 #3569 üzenetére
Melyik playclaw verzió? Nekem a játék nem hajlandó elindulni ha fut a playclaw, és akkor is leáll ha játék közben ki alt-tabozok hogy elindítsam.
Live Gamer HD-t vagy Portable-t meg egyelőre nincs (ujjak összedörzsölése) "kedvem" venni...
-
kribe
őstag
válasz gygabor1981 #3596 üzenetére
Neked megy HD 4000-es sorozatú kártyával? Nem arról volt szó hogy DX11-es a minimum? Ha tényleg azzal játszod akkor pár ismerősöm nagyon fog örülni...
Catalyst-ban nézd meg a képminőség beállításokat, illetve próbáld a játékban a textúrák minőségét Auto-n hagyni hátha...
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
válasz mikrosuttii #3601 üzenetére
Töltsd fel megint más néven szerintem mert én szerzői jogi sz*rakodás miatt nem tudom megnézni és gondolom más se...
-
kribe
őstag
válasz mikrosuttii #3603 üzenetére
Nekem tiltott le videót azért mert a thumbnail kép a videóról hivatalos black ops 2 logót tartalmazott
-
kribe
őstag
De komolyan gyerekek, ez már tragikomédia ami itt megy néha...
Kijött a Ghost, és mindenki fikázza. Miért? Mert ugyanolyan mint sz előző 3-4-5 COD volt? Persze hogy ugyanolyan, addig amíg egy recept beválik, nem változtatnak rajta. És ha nem olyan lenne mint a COD-ok szoktak lenni, lehet nem is játszanék vele, vagy rosszabbul menne ezért kiszeretnék belőle... Mindenki játszhatna más multi shooterrel is, én is megtehetném, de nem teszem mert szeretem a COD-érzést. Ennyi.
A grafika és a gépigény. Igen, mindenkinek igaza van. A grafika elmegy, én szerintem nem is csúnya, de nem lett sokkal szebb mint volt, sőt, az hogy kicsivel szebb lett is csak jóindulattal mondható el, és ez azért egy komoly szegénységi bizonyítvány IW és Activision részéről. Szomorú, de nem tudsz ellene tenni. És hogy ehhez a grafikához erős -indokolatlanul erős!- gép kell, na az már sokat zsebében kinyitotta a bicskát. Még az enyémben is, pedig a gépem elég erős ahhoz hogy gond nélkül menjen a játék. Tudunk ezen változtatni? Nem. Sokszor panaszkodtunk rá itt a fórumon is, de nem fog megváltozni se a gépigény, se a véleményünk a gépigényről, úgyhogy ez egy olyan téma amiről a játék megjelenése után 3-4 héttel lassan már leszállhatunk. Reménykedhetünk patchekben, optimalizációban? Naná, a remény ingyen van. De amennyire a pc-t mostanában magasról le szokták csinálni a fejlesztők, nem tudom érdemes-e. Még szerencse hogy a 6 gb ram-os probléma megoldódott, mert az tényleg röhejes volt, a rá adott magyarázatok pedig még röhejesebbek.
Lagcomp, az van. Szerintem kb. olyan szinten lehet mint a BO2-ben volt, viszont mivel a fegyverek nagyon gyorsan ölnek, a view kick pedig brutális, a lagcomp valamivel rosszabbnak érződik. Az mw3-féle szintet (ahol a létező legrosszabb lagcomp volt, ami a jó kapcsolattal rendelkezőket konkrétan büntette) nem éri el. MW3-ban és BO2-ben jól lehetett védekezni ellene a net sebességének lassításával (BO2-ben nekem az engedélyezett sávszél 200/80 kbps volt), itt is meg lehet próbálni. Aztán vagy beválik, vagy nem. Ez a játék engem komolyan óvatosságra nevelt, és ez a KD-men is meglátszik, meglepő módon az IW játékoknál megszokott 1.4 körüli helyett itt már 1.7 fölött vagyok és a tendencia továbbra is emelkedő. A Black Ops-okban hozott 1.9 körülitől azért még messze vagyok.
Spawn rendszer. "Elk*rták. Nem kicsit, nagyon." Ezt lehetne patchelni, érdemes is zaklatni vele őket.
Most meg mit van? AMD vs nVidia? Komolyan? Ennél parttalanabb vita nincs. Régen volt az AMD vs Intel de az mára eléggé okafogyottá vált szerintem...
1. A COD-ok jobban szeretik az nvidiát mint az amd-t. Igaz, ez már régóta így van.
2. Jelentősen gyorsabb a COD nvidiával mint amd-vel. Jelentősen? Nem. Észrevehetően? Igen.
3. COD-hoz csak nvidiát értemes venni. Ugyan már, dehogy. Ha van két kártya ami a két gyártótól játékokban kb. egyforma teljesítményt nyújt, azok közül COD-ban az nvidia valamivel jobb lesz. Az amd meg valamivel olcsóbb. Az nvidia nagyon komolyan vesztésre áll az árversenyben a közép- és felső-középkategóriában, ha nekem aközül kellene döntenem hogy GTX 780-at vagy R9-290-et vegyek (édes a dilemma...), még azt figyelembe véve is az amd mellett döntenék hogy főleg cod-ra használom a gépem. És a helyzet a teljesítmény létrán lejjebb is nagyon hasonló.
Ha valaki csak amiatt morog, hogy milyen rossz a COD, az nyugodtan menjen, és játsszon mást. Itt beszéljünk inkább arról, ki milyen loadout-tal szeret menni, mik a kedvenc pályái, taktikái, használ-e egyáltalán lethal és tactical gránátot vagy rámegy a perkekre, megéri-e a Deadeye az öt pontot (szerintem rohadtul meg...), buz1-e a quickscope-os sniper vagy csak erősen valószínű hogy a saját neméhez vonzódik szexuálisan, tényleg annyira f0s-e a Stonehaven...
Vagy arról mennyire király lesz a Titanfall...
-
kribe
őstag
válasz DokiBaxxi #3676 üzenetére
Hardcore-ra be se merem dugni az orrom egyelőre...
Whiteout-ot én inkább a bosszantó mapok közé sorolom, főleg a középen a barlangban illetve a szélén a hajón kempelők miatt. Egy ideje szokásommá vált hogy én kempelek be a barlangba, és mivel arra hatalmas a forgalom, mindig van jópár csóka akit leszedek aztán angolosan távozom (néha egy c4-et hátrahagyva) mert egy idő után már csoportosan jönnek hogy onnét kiszedjenek.
Nálam automatikus kilépés a lobbyból ha a következő pályák közül lehet csak választani: Siege, Stonehaven, Chasm, Whiteout, Stormfront.
Múltkorában csajom jött azzal hogy félautomatára állított assaulttal fog játszani. Gondoltam majd megbánja, de bejött neki a dolog, úgyhogy felhívtam a figyelmét a DMR-ekre, nagyobb tűzerő ugyanúgy félautomata módban, és beléjük szeretett.
Én még nem próbálgattam őket, most LSAT-ot vettem elő, első meccsen csalódás volt aztán beállítottam a classt rendesen és eredménye egy 23-4 -es (vagy 24-3?) hentelés...mikrosuttii: teljesen igazad van, ebből a motorból, grafikából nem fognak sokáig megélni. De az is igaz hogy olyan grafikát sz*rozunk ma le, amitől pár évvel ezelőtt még bokáig esett volna le az állunk. Csak túlhaladt rajta az idő, de ez a grafika nincs olyan rossz hogy tönkretegye a játékélményt. És mindegy mennyit vitázunk itt róla, úgyse lesz jobb a grafika. Bf4 sokkal szebb, Crysis 3 sokkal szebb.Játékélmény? Cod jobb. Nekem. Ez erősen szubjektív...
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
A titanfall-os dolog csak vicc volt a végén.
Csak annyit akartam mondani hogy inkább a játékmenetről beszéljünk mint a szoftver és hardver dolgokról. Tényleg nincs sok taktika benne az tény. Csapattal vagy klánnal, "objective" játékmódokban, ott talán...
Egyik kedvenc youtube kommentátorom kérdezték egyszer hogy mi a legjobb taktika cod-ban, erre ő (xbox-on játszik) azt válaszolta: "right trigger, hold." (PC-s magyarra fordítva kb. "bal egérgomb, nyomva tart')Amúgy gratula a KEM strike-hoz, jó dolog az a field order care package.
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
válasz tDr1v3r #3687 üzenetére
25-ös killstreak fegyverekkel, mint MW3-ban volt a MOAB.
Ezek egyébként úgy látom pálya specifikusan jönnek package-ból, Strikezone-on KEM, Warhawk-on a bombázás (aknavető?), Sovereign-en a halon gáz... aminél még nem tudtam eldönteni hogy aki behívta jobban lát-e benne mint az ellenséges csapat...
-
kribe
őstag
Még két care package spéci: Satellite Crash Whiteout-on és Missile Strike Siege-n.
-
kribe
őstag
Keressetek rá jutúbon egy SSSniperWolf nevű bigére, állandóan KEM strike gameplay-eket tölt fel
-
kribe
őstag
Most beszóljak akkor hogy nekem nem akad 7870-nel csak hogy legyen vita?
-
kribe
őstag
Az AK-rá még nem találtam meg a megfelelő setupot, valahogy mintha az a fegyver az ellenség kezében jobban működne mint nálam. Majd még próbálkozom vele.
Honey Badger-re pedig nálam Grip és Extended mags van berakva, perknek meg Deadeye, nagyon nagyon jó lopakodó classra.Norbika88: közvetlen közelről kell lelőni az ellenséget, ki is írja ha ilyet kapsz, meg kis plusz pont.
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
válasz laca000 #3796 üzenetére
Lagcomp-ról nem tudok, de nekem most szinte az összes meccsem laggolt. Kettő is volt ami disconnectelt, egyben pedig nagy nehezen a vége felé átvesszük a vezetést 73-71 -re amikor mindenki leáll, óriáslag, de után szerencsére visszajött a meccs vége és nyertünk.
Ebben szereztem eddig a legtöbb killt, 34-11, Tremor, TDM, Vector big ammo.My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
kribe
őstag
válasz adammkaa #3801 üzenetére
-az ellenfél hamarabb észrevesz mint te őt, néha úgy tűnik mintha már tüzelve fordulna be sarkon, ajtón
-a szemtől-szembe tűzpárbajokat rendszeresen elveszíted, gyakran akkor is ha elsőnek lőttél
-úgy tűnik mintha az ellenfél fegyvere azonnal ölne
-elvesztett tűzpárbaj után killcamben úgy látod mintha nem is lőttél volna egyáltalán, vagy legalábbis kevesebbszer találtad el az ellenfelet mint amennyi hitmarkered volt
-brutálisan lekéselnek a golyózáporon keresztül (ez egyébként is jellemző a cod-ra szóval nem biztos hogy éppen a lagcomp okozta )
Felkerült az első COD: Ghosts videóm jutúbra. A gameplay eléggé átlagos, igazából a felvelő progit teszteltem, csak felvettem az első meccset amibe bedobott. Ráadásul az agyam se nagyon működött tegnap éjszaka, legalább ötször rugdostam magam teljesen értelmetlen noob halálok miatt úgyhogy ne húzzátok le nagyon
-
kribe
őstag
Gyönyörű volt.
-
kribe
őstag
A gépedről írtak alapján jól kellene futnia... nekem 7870-nel jól fut, nem full grafikán persze, minden ami azt eredményezi hogy nem látok meg valakit ( "blur", "distortion", stb..) ki van kapcsolva.
Új driver, win frissítések, win reinstall... kb. ebben a sorrendben próbáld ki. Egérgyorsítást is lődd ki, esetleg az egér driverében, ha gamer egered van, de a win vezérlőpultban a "rámutatás pontosságának javítása" (LOL) mindenképpen legyen kilőve.My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
kribe
őstag
Én most két napja nem játszottam mert a játék elkezdte azt csinálni hogy pár kör után fogja magát és hibával leáll, jellemzően amikor a pályabetöltés elkezdődik. Nem találtam még megoldást a problémára és túlságosan idegesít.
Ebben a játékban annyira jól hallhatóak a lépések hogy aki figyel rájuk és esetleg még egy jó fülese is van az nagyon eredményesen tud jó statokat gyártani. Amplify pedig nem csak erősíti a lépések hangját hanem ezt szelektíven teszi, az ellenség lépései lesznek elefánt-trappolás hangosak, a csapattársak nem. A dead silence-es ellenfelek hangja olyan lesz mint a csapattársaké.
RMZ250: Steam-mel csinálj képernyőmentést, azt hiszem alapból F12-re van állítva.
-
-
kribe
őstag
válasz Süni 1985 F #4066 üzenetére
Lag kompenzáció, ha jobb a neted jobban érezhető.
Melyik játékban vannak magyar szerverek?
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
Na végre, ma egy kifagyásom se volt eddig, és a játék is jól megy (bár annyira nem mint szeretném)
A következőket kapcsoltam ki:-PhysX
-Dynamic fur
-nVidia ShadowPlayMost kezdem őket egyesével visszakapcsolni, a ShadowPlay-jel kezdve, hátha működni fog, vagy legalábbis rájövök melyik okozta a program fagyását.
Legjobb mai meccs eddig:
Legjobb meccs de ebben is kikaptunk...
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
válasz sylvia_1988 #4214 üzenetére
Mikor kerülnek a videók youtube-ra?
-
kribe
őstag
Juhé, én is elvesztettem Ghosts-ban a cheater szüzességem ^^
Eddig volt egy-két gyanús eset,
de ez már biztos.My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
kribe
őstag
Én este 6 körül megyek pár menetet, aki akar jöjjön, pár alázós meccs hátha összejön...
-
kribe
őstag
Én ma este is szeretnék játszani, hátha nem lesz olyan idegesítő hullámvasutazás mint tegnap. Csapattal jobb lenne...
-
kribe
őstag
Egy kis soundwhoring gameplay.
Nem tudom mi volt velem, úgy rángattam az egeret mint egy remegő kezű alkoholista... pedig ittam eleget.
-
kribe
őstag
Végig ugyanazokat, Ready Up, Marathon, Off The Grid (csak azért mert van kapok érte ruhát, egyébként mást tennék be), Dead Silence és Amplify.
Casanova*: nVidia ShadowPlay -jel veszem fel élőben. Az új verzió végre -ha akarod- már mikrofon hangot is rögzít meccs közben, és a fájl méretek is kisebbek lettek valamivel.
-
kribe
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.