- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Na ja! Meg Ha szombat estére akarunk valami hasonlót mint az eddigiekben akkor a jelentkezéseket adjátok le Andrisnak! Csak jó lenne tudni kire számíthatunk...!?
-
szabozeee
aktív tag
válasz Boci_83 #10903 üzenetére
Ez jó ötlet, remélem mindenki jön a klánból, mert lenne egy kérésem..
Mi lenne ha csinálnánk egy csoportképet a klánról: 4 ember gugol 4 pedig áll mögötte és valakit megkérünk és ellő egy-két F12-őt.. Aztán a képet be lehetne tenni a honlapra..
Vélemény???Hala Madrid :)
-
-conrad-
addikt
Egy kérdés:
valaki tapasztalatból tudja, hogy dead silence esetén nem kell silencer, mert a lövés sem jelenik meg a radaron? Olvastam ilyet de elfelejtem megkérdezni folyton, hogy látszom-e a radaron, ha lövökSzabozeee:
Papával anno cod2 klánban együtt játszottunk, szóval van annyi tapasztalat, hogy cod4 pub ne legyen nagyon problémás, csak pályaismeret kell. Én vagyok a rusher, papa a kemper, néha bejön, hogy fedezzen is[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
válasz szabozeee #10911 üzenetére
Hülye vagyok, UAV jammerről beszélek.
"Az UAV Jammer perk segítségünkre lesz hogy eltűnjünk a radarról - még akkor is, ha közben tüzelünk."[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
válasz -conrad- #10910 üzenetére
Unoka meg aki rámköt és meg gyanusít hogy nekem mások a perkjeim mint neki! Pedig ő a silencert kérdezgette hogy van-e, nem a dead silencet..!? A kettő nem ugyan az, és azt nem értem hogy miért irtátok hogy nekem volt dead silencem, mert nem volt.
Végignéztem ma a scrennshootjaimat, nem találtam olyat, amit akkor csináltam volna. Ha készített valaki shootot az esetről kérem ne titkolja, mert igen bánt a dolog, és szeretném tisztába tenni!**********
-
-conrad-
addikt
válasz Boci_83 #10913 üzenetére
Nyugi, én ott sem voltam.
Unokával is egy klánban voltam anno, mint papával. Papa amúgy a munkatársam, és meg szoktuk beszélni, hogy mi volt előző nap. Ő mondta, hogy a pam-modnál volt olyan, hogy neked benn ragadt a lopakodás, aztán le tudtad késelni halkan, míg másnak nem volt elérhető. De szerintem ne vedd zokon, szerintem nem gondolt senki szándékos tettre, én azért is írtam, hogy szerintem téged nem vág ki a szerver mikor pam módba rakod, minket meg igen, és szerintem ez egy bug lehetett, mert a többieket ezzel "reseteli" le a szerver, téged meg nem mindig sikerül neki.
Nem kell vele foglalkozni, ez csak egy game.
Btw, megértem, hogy utálják mikor le vannak bökve, nálam is van "1x fordultam el b@meg, nem abban a másodpercben került mögém és vág meg?!" morgás mikor a killcamet visszanézem.Mod: Unokával én is regébe illő ordítozásokat tudtam anno csapni a ventrin, szóval ő ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
válasz -conrad- #10915 üzenetére
Engem is kidob a szerver. Csak lököm is konzolba a /reconnect-et és már megyek is vissza, amig mások felérnek én már ott vagyok, ezért gondolhatjátok hogy engem nem dob ki. Pedig De. És nem volt dead silencem, mert még mondtam is a többieknek ts-en hogy bazz ez a csoszogás megőrít, és a falon átlövős perkem volt bent emlélszem. Erre határozottam.
-
gyiku
nagyúr
pamela mod nekem nem jon be, hianyzik hogy nem tudok lamazni a barettemel
hüllő
-
-
szabozeee
aktív tag
Kiflee: látom egész jól elvagy egyedül a szerveren
Így ráérsz?? Mert ha igen fél 2-től 4-ig én is ráérek...[ Szerkesztve ]
Hala Madrid :)
-
Sirandrish
legenda
válasz Budaházy #10897 üzenetére
tegnap nem nagyn csipáztak le...lehet hogy te pont leszedtél nemtudom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #10923 üzenetére
akkr most 20:30körül várhatunk a szeron?
AKI SZMBATON AKAR JÖNNI AZ KÜLDJÖN PÜ-T!!!!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #10922 üzenetére
Majd megkérünk valakit aki fent van TS-en hogy legyen a fotós, persze előbb áttállítja a felbontását 1280x1024-re + mindent maxra állít, hogy jó legyen a felbontás és a kép minőség..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz szabozeee #10928 üzenetére
jó csak majd a záridőt rövidre kell állitani meg vakut sem szabad használni
-
szabozeee
aktív tag
-
szabozeee
aktív tag
Most méééér..
Tegnap töltöttem le 5 ff kiterjesztésű mapot, hogy kell őket megnézni?? Mert ahogy Boci_83 leírta hogy hova kell menteni akkor nem látta a progi amikor ki akartam próbálni a start serverrel... - Talán érted hogy-hogy értem...-[ Szerkesztve ]
-
vzsolo2225
tag
válasz vzsolo2225 #10888 üzenetére
Ez is csak nekem van?
-
szabozeee
aktív tag
válasz vzsolo2225 #10939 üzenetére
Én még nem találkoztam ilyen problémával, és tippem sincs hogy mi lehet a baj..
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
ha valaki mst érkezne meg az iskolából/melóbol annak JELZEM hogy SZOMBATON ZÁRTKÖRÜ buli lesz a PH szeron...így aki jönne az jelezze NÁLAM PÜ-be!!!
jah és szombaton szülinapom ugyhogy meglephet mki valamivel
-
gyiku
nagyúr
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #10942 üzenetére
Most akkor szombaton, vagy tegnap!? Nekem is nemsokára.... Márc 15. A tejcsokis Boci csokit szeretem, az sem baj ha mogyorós!!
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #10944 üzenetére
január 26..azaz holnap
én a sört is szeretem de minden apróságnak tudom örülni
-
gyiku
nagyúr
válasz Sirandrish #10945 üzenetére
pl van 2 fuled es nem vagy szatyor? vagy van 1 luk a seggeden, es nem esel bele?
hüllő
-
Sirandrish
legenda
hát nem egészen ilyesmire goldltam...ha ilyen fantáziája van mindenkinek azthiszem "ajándék" nélkül maradok
[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
válasz Sirandrish #10947 üzenetére
Én avval leplek meg,hogy nem kapsz tőlem 2 nagy pofont.
Szerintem ez az igazi ajándék.| www.diablohungary.hu
-
Sirandrish
legenda
az a baj hogy ha kapnék 2-t tőled te legalább 3 szor annyit tőlem..ezzel arra akarok kilyukadni hogy ez neked ajándék nem nekem
-
Neró
őstag
válasz Sirandrish #10949 üzenetére
Nehogy már a vakolat verje le a köművest!
Én így emelgetem a súlyokat:
Te meg így:
Az erő minden.Amúgy megnyitottam az Empire Total War topicot csak nincs nagy érdeklődés.
Szivesen várok mindenkit.[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs