- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
Sziasztok
Remélem tegnap senkit nem bántottam meg, főleg spyt meg napster (@) nem. Nem volt célom. Egy kicsit elment a hétvégi szórakozás pub szintre, na de remélem majd alakul a csapat összeverődés. Pont ezért kellene egy állandó csapatot összehozni! Egyetlen egy bosszantott, ha védekezik egy csapat, akkor kemp a lelke mindennek, ha támadunk akkor ne kemplejünk ha a bomba úton!!! Ezt mindenki vésse a fejébe!WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Sirandrish
legenda
Azt énis szeretem értékelni mikor támadnak és bebujik mindenki (tisztelet a kivételnek) 1-1 sarokba...a másik amit "IMÁDOK" az az hogy pl én viszem a bombát (de tökmindegy hgy ki) és a többiek nem utánna mennek fedezni hanem mindenki oda ahol pl az előző körbe ölt hátha kap még egy fraget vagy oda ahol meghalt hátha bosszut tud állni...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Nunder
őstag
válasz Sirandrish #10550 üzenetére
Az jó ha vannak partyk mert nekünk volt még anno CoD2 szerverünk és az is sok jót tartogatott számunkra Ha lehet és még szívesen láttok egy új tagot akkor jönnék a magán játékra is de ne vegyétek tolakodásnak! És ígérem fejlődök szorgalmasan
Tényleg CoD2vel nem szoktátok tolni mert abban vagyok jobb a 4 még egy kicsit szokatlan.“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #10553 üzenetére
Na akkor te képben vagy, hogy tegnap este a szívfrekvenciális pulzusérték mekkor szintet súrolt. Ja és közben csak magamba lehet, mert a gyerek alszik, ezt add össze... A lentebbi hsz-omban volt két csapat, na azt a háborút mikor játszuk le? Az lenne az igazán szórakozás.
Nehogy megsértődjön a fiatal PHs társaság, de én többet 18 év alatti gyerekekkel nem játszom hétvégi szórakozást.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Napster
tag
Részemről semmi gond,nem volt Egyébként Én megértelek... néha azért nekem is HUUHH ... de sztem a mi csapatunkal nem volt nagyon gond , néha mikor kitaláltuk hogy hová menjünk , meg ide oda dobjátok a füstöt csak sikerült összehozni
erre a 18+ ra nemtudom mire célzol... csapattárs ellenség ? :S
[ Szerkesztve ]
...N@PsTeR***
-
Sirandrish
legenda
válasz Nunder #10555 üzenetére
lehet jönni mert van általában még hely..szerdán ugyis leirom mi a teendő...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
már nem emlékszem a két csapatra...leirnád mégegysze?
viszont ha te állitttad össze akkor elbirom képzelni hogy annak a csapatnak amelyikbe nem vagy mennyi esélye lenneEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #10560 üzenetére
támogatom....viszont reagálhatnálmár a tegnapi szövegemre amit pü-ben irtam
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #10561 üzenetére
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Sirandrish
legenda
LOL...hát ez nehezen fog összejönni...jó lenne amugy a "vehetetlen csapat"-ot legyalázni...DE Bagi sosincs pl
ugyhgy őhelyette is kéne valakiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bencus88
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz Bencus88 #10565 üzenetére
Még össze se ált a Klán..plussz még egymáshz iskéne szkni szerintem
ugyhogy várjá még pindurtEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
CséZé
őstag
Figyeljetek már, COD2-re nem akartok átállni?
-
DeSanto
őstag
Lenne egy kérdésem.
Akinek Nvidia kártyája van az lát a robbanáskor hőhullámot?
Mert nekem NV kártyám volt fullon játszottam és ilyet nem vettem észre.
Most ATI-m van és ilyet is felfedeztem -
mr.saint
tag
Mondtam már én is amit irt az ent azt a derbit megszervezhetnénk! Na az lenne még egy nagy harc!
-
cucmalajmc
tag
válasz Sirandrish #10566 üzenetére
Ha tgf-re lehetne ajánlani szerintem Nap$ter és Csyppa lenne a legalkalmasabb.
mod: OFF
[ Szerkesztve ]
-
Napster01
tag
válasz cucmalajmc #10576 üzenetére
annyi a bökkenő h számodra ismeretlen ember klánjában játszunk, de tárgyalásokat fogok folytatni - nem mondok róla senkinek semmit -.- te meg még gyakorolj, sztem NorbZ már jobban nyomja mint te - 1x lejelszavazom nektek a servert és 1v1-be meglátjuk ki a jobb
1x eljön a te időd is, hogy jobb legyél..... de nem lesz túl hamar
_.(-.-)._
-
macipajti
tag
Sziasztok!
Lenne egy eleg lama kerdesem:a perkek hany szazalekban novelik az adott kepesseget?Gyógyszerre inni az ugyanolyan,mint akupunktúrára talajtornázni!
-
DeSanto
őstag
Nem lehetne egy Tactical Night Mod-ot benyomni pár órára?
-
VSZM
tag
Van olyan aki esetleg tud original cod4-el vagy csak original cd kulccsal szolgálni? Például megunta, vagy nem multizik vagy talált egy kamionról leesett darabot Ha van ilyen az pls privátban jelezze
SWBF2 4 EVER
-
SzlobiG
félisten
Na ezt írja ki amikor tölti a mapot. Vmi ötlet?
-
Malachi
addikt
Helló!
Bocs a láma kérdés miatt, de hiába keresek nem találok segítséget.
Hogy a rákba lehet saját szervert indítani? Találtam angol oldalakon mindenféle leírást de nem sokat dobott az egészen. Nem ftp, saját gépen, haverokkal, neten nyomnánk.
A lényeg: elég egy link is, ahol MAGYARUL, ÉRTHETŐEN le van írva a szerver indítás menete. Nagyon hálás lennék, előre is köszi. Gáz, de kifogott rajtam, na. -
Atomgeszi
veterán
válasz viktor82 #10588 üzenetére
Igen így, kövesd vele, amig el nem kezd pittyegni, mert ez egy hő követős rakéta, és be kell mérnie. Majd gyorsab fog pittyegni, akkor lőheted.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Nunder
őstag
válasz Malachi #10589 üzenetére
Nem láma kérdés de nem tudom mi a problémátok? Mi a haverokkal a mái napig úgy CoD2-zünk hogy valamelyikünk (ált. én) Start New Serverrel csinál egyet és aki akar jönni az csak /connect .....(IPje a gépnek amelyik a szerver) a konzolba és már megy is simán. Nem kell hozzá más csak egy privát szerver "crack" a multi exe file-jára és az is csak annak aki a szervert csinálja. Ez még nem warez igaz
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Malachi
addikt
válasz Nunder #10593 üzenetére
Na ez cod2-nél így is volt, de itt ha "start new server"-t nyomok kidob a programból egy konzolablakba egy rakás "warning!" hibaüzenettel. onnan meg se visszalépni nem tudok, semmi. Találtam már leírást róla, de csak angolul az meg nem egyértelmű. Hátha valaki tud jobbat magyarul.
-
bigdigit
addikt
kérdésem van
főleg assszem nvidiásokhoz..
milyen dirverrel nyomjátok most?a nevem alatt lévő konfiggal egy ideje csontra fagy a cod4
de annyira, hogy vagy resiznem kell mert semmire nem reagál a gép vagy esetleg fagyás és még a monitor is kikapcsol de a gép csak zúg tovább.más nagyobb hardverigényű game meg megy rendesen(crysis).ebből gondolom nem hardveres a gond hanem szoftveres.. -
VSZM
tag
Egyik haveromnak mindig lefagy a gépe Backlot betöltése után egyből kifagy még a menüben. Nem tudja valaki miért van ez? Reinstell, driver frissítés sem segített. 1.4es a verziója.
SWBF2 4 EVER
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest