Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ent

    őstag

    Skacok, kitartás, holnap jön új proci és új memó.

    MÁS!!!!!

    Három hétig tartandó 1v1 kupát szervezek a -=PH!=- és =NYEV= klántagok részére. A játékszabályok a cb war szabályaival megegyeznek! 2 map, pam mód, döntetlen esetén bash-sal eldöntendő 3. map.
    Az első helyezet: 1 db Scythe NINJA LG775 Rev. B jelölésű 1 hétig használt cpu bordát kap ajándékba gyári állapotban és csomagolásban, postán. Második helyezet: 1 db Razer Copperhead egeret kap dobozában, minden tartozékkal (2 éves, kicsi szépséghiba, hibamentes). Harmadik helyezet: 1 db 500Ft os étkezési utalvány+válbaveregetés.

    A jelentkezés: 2008.03.14 13:30 ig lehet leadni.

    Lebonyolítás: a beérkezett jelentkezők neveit Andrish egy bézból sapekba dobja, párokat húz. Ezen párok megbeszélnek egy időpontot, lényeg, hogy az összecsapás következő hét péntek, azaz 2008.03.21. 13:30 ig lebonyolításra kerüljön. A párok által lebeszélt időpontokat 2008.03.15. 13:30ig küldjétek el PÜ-ben személyemnek. Aki nem küld időpontot, az helyből kiesett a küzdelemből. A war időpontok a fórumra kikerülnek, hogy mindenki tudja mikor lesz lezárva a war szerver. Az első forduló győztesei 2008.03.26. 23:00ig csapnak össze a sapekos módszer alapján. A következő győztesek 2 nap war határidőt kapnak... stb. stb. A jelentkezők száma határoza meg a további lebonyolítást.

    Mindenkinek demo kötelező, melyet ha kérek meg kell küldeni emailre vagy bármi más formátumban. Az eredményt a győztes közli PÜ-ben a war után azonnal nekem, elmulasztása kizárással jár. Csít és cfg hamisításból eredő győzelmet töröljük, valamint ezért a klánból való kitíltás jár.

    Szerver kezelése: (map váltás, map újra indítása, jelszóval lezárás) <- ez a párok közül (megbeszélés alapján) egy ember keresse meg Andrish-t vagy Boci-t. Minden párnak saját érdeke, hogy ezért keressétek az illetékeseket.

    A kupa lebonyolításához minimum 14-16 ember jelentkezé szükséges!!!!!

    Sok sikert és jó játékot!

    3nT

    A szabályzat és lebonyolítás leírása módosulhat!

    WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)

Új hozzászólás Aktív témák