Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ent

    őstag

    válasz mr.saint #1011 üzenetére

    Muszáj leírnom amit kigondoltam.
    Megoldást találtam mindenki bajára. lsd Boci baja, Andris baja, mi bajunk.
    Egy jó közösség moráljának pozitív hagnulatának megtartására érdekében egy megoldás van CSAK! Ha szavazásra kerülne bármi, illetve megbeszélésre kell felhozni vmilyen témát, csak akkor lenne az ötlet elfogadva, ha mindenki egyhangúan elfogadná. Ha lenne egy a sok közül (és ez lehet név nélkül is!) akinek nem tetszik vmi az ötletben vagy vitban, akkor nem lesz az ötlet megszavazva!

    Ebben az esetben senki senkire nem fog haragudni, hanem gondolkozunk KÖZÖSEN a következő ötleten!!!!

    Úgy gondoltam ennek a rendszernek a bevezetését, hogy felvállalom vagy bárki más, hogy neki jönnek be a PÜ-k és ő fogja kihirdetni: Téma = igen/nem!

    De fontosnak tartom, hogy mindenkinek legyen beleszólása az adott ötletbe, témába!!! Bármi legyen az. Pl.: legyen a custom map a szerveren, legyen e PAM mod a szerveren, legyen e a klán WARozos klán, legyen e tagfelvétel, rugjuk e ki ent-et, legyen e szerver bővítés, legyen e ts bővítés stb.

    Kérem szépen a TAGOKAT, DE CSAK ŐKET, hogy szóljanak a témához és ha mindenki, hangsúlyozom mindenki IGEN-t mond, akkor szentem be lehetne ezt vezetni és nem lesz soha többet ilyen félreértés. Ha netán 1 db NEM is érezik, akkor elvetve!!! Elnézést kérek a líderektől, hogy velük ezt nem beszéltem meg, de úgy érzem ebben a zürzavarban nem tudnak reálisan gondolkozni egymás mellett! :R

    WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)

Új hozzászólás Aktív témák