Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz Mercutio_ #74859 üzenetére
En hulye voltam es 19:10 keparany helyett 16:10-et olvastam, nyilvan mast is jeloltem, mint amit kellett volna...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #74976 üzenetére
nem akarok celebkedni, már rég az lennék, ha erre vágynék (elmentem volna egy valóvilágba, hidd el, én nyertem volna meg, kivéve, ha az agyhalottak korán felismerik a szellemi fölényt és kisavaznak idejekorán ), egyszerűen érdekel, hogy ezek a nyugdíjasok hogy jutnak el ezekre a szarokra?
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #75146 üzenetére
Vezettem tablat rola. Benzint es biztit nem szamolva, csak az elofordulo hibakra es olajszervizekre elment 3ev alatt majdnem 270k. Persze nyilvam nem szaGszervizben.
12-15 eves autonal nem olyan gaz ez a majdnem evi 100k szerinteMercu: en tudnek, de elvbol nem rendelek azt onnan nrked, mert kedvellsk. Mast igen
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #75160 üzenetére
Nem, azért annyira nem volt meredek a történet. Mindössze "tanakodtak" rajtam a lányok, hogy akkor most jó lesz-e vagy sem, de végül a nagy hasam miatt kihagytak a buliból.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
hszilard666
veterán
válasz Mercutio_ #75160 üzenetére
2002 utániak nagyon drágák, de ha pici lenne nekem akkor tárgytalan a felvetés. A golf nemtetszik, és szerintem az is szűkös lenne.
Más:
Mivel Ti brutáltapasztalt emberek vagytok segítsetek!
Milyen képet érdemes rakni CV re? Gondolom hogy nem árokbahányósat, de olyat sem akarok ami full egyszerű lélektelen pikcsör.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #75351 üzenetére
Hajnali 3-kor.
Jó hí, hogy a főnök visszajött beksiből, így gyorsan le is zavartunk ma egy tárgyalást, úgy néz ki lesz még egy kis munkánk az idén, meg utána, meg utána...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Mercutio_ #75345 üzenetére
Kb. azok, ahol fogalmazni, agyalni kell, és nem kell hozzá se matek, se fizika, és a legfontosabb, hogy valamilyen szinten mozgásban legyek. Angoltanárnak elmennék amúgy, csak nem a sok kis neveletlen mamakedvence közé...
Most ezt minden egoizmus nélkül, de rengeteg olyanba belefogtam, ahol kb. 1% esély volt a sikerhez. Szóval nem tartom reménytelennek, hogy mást nem az alvás rovására, de össze tudok egy melót és egy tanulást is egy napra tenni.
Tudom, ismerős csinálta az OKJ-t, adminisztráció is része a képzésnek.
De nagyon nem tudom mit kezdjek magammal... +1 lábnak agyalok a nagy kategóriás jogsikon is, de az meg iszonyatosan sok +pénz, vagy valami cégnél rabszolgamunka...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
fant0mi
őstag
válasz Mercutio_ #75367 üzenetére
Vagy lehet motorvonat-vezető is a vasúton. Június 20-ig lehet jelentkezni.
Követelmények: érettségi, betöltött 20. életév, orvosi alkalmasság, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, műszaki ismeretek, számítástechnikai alkalmazások felhasználó szintű ismerete. -
Earl_Muttley
őstag
válasz Mercutio_ #75367 üzenetére
No, most tudok írni, egész nap szarakodott a mobilom valamiért.
A BKV-sra még 3 év múlva lehet be is tudnak szervezni, család jó barátja mondja ezeket a képzéseket folyamatosan, és még el is tudnám magam képzelni egy rövid ideig (2-3 évig) a szakmában, vagy tovább.
Az alkatom folyamatosan under construction, mert tudom, hogy egy interjún elég hátrányos tényező.
Forgatókönyvírónak nem lennék jó, hol van ihlet, hol nincs. Standuppal is így vagyok, már pl. új helyen csak a régit adom elő, ami már "bevált" vagy hogy mondjam.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
hszilard666
veterán
válasz Mercutio_ #75810 üzenetére
Bocsás meg kéremszépwn nagyuram hogy nem tudok feléleszteni egy 15 éves dellt, ami megmurdelt tegnapról mára!
Meg is javítottam fuckyeah!
Megfújtam a gép alját hajszárítóval és bekapcsoltam, most már ad képet!
Ennek is reball kéne, megdöglöttek a GPU forrasztások.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #75917 üzenetére
Haggyama.
Sutszi: azert, mert vannak ugyanilyen arban jobb supporttal es megbizhatobb (es a ketto egyben) markak es tipusok. Tudod, mint a notebookoknal
Qru: ez a downsizing amugy is a halalom, kivancsi is vagyok, mint fog birni a Jetta...
Majd jossz velem diohejszorasraAmugy tudod mi lesz majd majd majd a kovetkezo autom? Mazda. Ha meg akkor is tartjak magukat a szivo benzinhez.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Watch SE2 Cellular 44mm Silver garanciális
- Gtx 1650 4gb gddr6 dual oc low profile ( nem kell neki tápegység ) csere hasonló erejű kártyára
- Számítógépeinket 79 999 forinttól megrendelheti webáruházunkban!
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Gps+Cellular ( eSim ) karcmentes, garanciális
- Árnyékolt HI-FI tápelosztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest