- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Petyyyyy #43200 üzenetére
Nem, ez most elvi kérdés, tekintsük fixnek. Esetleg valami nem kruciális alkatrész lehet apróról (odd vagy router) ha nagyon szorít a cipő, de ez max. 3-4k megtakarítás, nem ezen fog múlni.
Jelenleg itt tartok:
SSD: Samu 850 evo 120 22,5k
PSU: FSP 350 60APN 11,5k
CPU: 3220 16k
LAP: Asrock H81M-DGS 13k
RAM: Kingston 10kEz eddig 73k
ODD: Samu SE-208 külső 7,5k
FAN: valami random 1,5kÉs így 82k
De assetommivan csak kattingattam, lehet full puki alkatrészeket válogattam össze. Aqua.
Jut eszembe nem ártana egy router sem...
TP-Link 841N 7k
89k
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #43201 üzenetére
ODD, router akkor inkább apróról, ha ezeknél valóban megengedőbb vagy, 5k-ért rémlik pl. új külső ODD.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Petyyyyy
addikt
A bolt garanciális ügyintézéshez való hozzáállása a kardinális kérdés a válogatás során. Ugyan Pcland-det nem ismerem személyesen, de úgy rémlik kedveli a nép. 350W tápot illetően Corsair VS350-et tudnám ajánlani onnan. 80 Plus platina és szintén 11,5K.
Szerk: akkor pcland kihúzva, me' hülyeséget írnak az adatlapra.
Balathruin - Kösz a felhomályosítást.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
DeFranco
nagyúr
ODD kb. arra kell, hogy semmire, max. beolvasni valamit vele, nagyon max. kiírni évente 2 dvd-t, szóval úgy hülyeség ahogy van, de mégis azért nem ártana, az ördög nem alszik.
A routerben meg nincs mozgó alkatrész, egy belépő szintűt se húzni se hackelni nem lehet, tök mindegy mennyit megy, ha nincs kitépve a csatlakozója akkor tök mindegy neki hogy használt vagy új.
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #43205 üzenetére
Ahogy mondom, ezeket jelentősen olcsóbban megkapod a Hardveraprón.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #43207 üzenetére
Na jó, de kifejtés nélkül is értettem. Csak leírtál új árakat ezeknél is, nekem meg pl. rémlik HA-s külső ODD hirdetés és az ott kiírt ár.
-
DeFranco
nagyúr
Nem is azért fejtettem ki mert nem érted Leírtam, mert elsődlegesen újban gondolkodom, ha nem férek bele, akkor marad az aprós. Egy helyről gyorsan összedobálva 89k, 85 a limit, szerintem hozható, ha találok még 3-4 megbízható boltot ahol válogathatok. Ha kijön ennyiből, akkor nem szórakozok a használttal. Saját célra tök mindegy lenne, így nem szívesen magyarázkodom, hogy biztos nem attól döglött meg hogy nem bolti.
-
macilaci78
nagyúr
válasz haromegesz14 #43179 üzenetére
Elvileg olyat kerestem, ahol egyedi mintát nyomnak boxerre...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #43209 üzenetére
Mondanám azt, hogy egy routeren mi döglik meg, ha a tápja oké, de ugye láttunkmárbrókert.
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #43213 üzenetére
Azért az ODD-t én így is bevállalnám HA-ról a helyedben, az nem szokott megpimpósodni.
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #43216 üzenetére
Átálltam subnotikra, az egyikhez van dokkoló, abban van ODD. Meg van kettő USB-s is, az egyiket lassan vissza kell kérnem MurdR-től.
Az apáméknak összerakandó gépben lesz belső író, de ott a gépnek DVD/CD lejátszó szerepköre is lesz.
-
Mercutio_
félisten
Lapba megy majd valamilyen bővítőkártya? (Hang, VGA, mittomén?)
Ház adott, valami batár?Boltok közül még a compkert is nézd meg, bár garizás szempontjából nem tudom milyenek, sok cuccot vettem már náluk, de még egyszer se volt rá szükség
SSD-ből esetleg A-Data SP900 19,8k
FAN alatt házhűtésre gondolsz? Mert az intel stock hűtő is csendes biosban leszabályozva amíg nem izzasztod meg a procit, ahhoz meg játék kell vagy renderelés
Dobok egy privit is.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
Jut eszembe, semmi "garanciális PC alkatrészekért görkorcsolyákat adok" advertising?
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #43218 üzenetére
Momentán nem tervezem a bővítőkártyázást, nincs rá szükség ha van integrált hang és video, de elképzelhető hogy a jövőben belepattan valami. Miért? Érdemes akkor valamilyen tényezőt figyelembe venni?
Igen, régi sárgásfehér batáriai toronyház. Mivel az adott felesleges pénzt adni egy design darabért.
SSD-kre majd úgy is rákérdezek a szaktopicban, de akkor felveszem a listára az a-datát is.
Házhűtésre gondoltam, bár végül is nem feltétlenül kell, elvileg hdd sem lesz a rendszerben (ha lesz akkor meg úgy is 2,5-ös, az meg nem melegszik)
Játék nem lesz, amíg a vezérigazgató úr bele nem nő, de addigra...
repü
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #43220 üzenetére
Saját lesz, vagy családtagnak?
Bővítési lehetőséget azért kérdeztem, mert nekem egyből a mITX lapok ugranak be, azokon egy pci-express 16x slot van, ebbe mehet vga vagy hangkártya, de együtt a kettő nem (külső usb-s füles erősítők mondjuk nem vészes áron vannak és az alaplapinál általában jobban szólnak már a 4k körüli ebay-es kínai cuccok is) persze ez esetedben szerintem nem játszik, mivel a mITX méret felára 4-6k
Nagy batárt én lecserélném valami pofásabb kicsi mATX házra, pl. Sharkoon CA-M, vagy nagyobb de még mindig emberibb méretű Fractal Design Core 1000
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Earl_Muttley
őstag
Mukodik nektek a link? [link]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Mercutio_
félisten
válasz Earl_Muttley #43225 üzenetére
Igen.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
igen
-
Tim82
félisten
Ezt el lehet adni ennyiért?
Az enyémben van 2 GB micro SD, van töltő meg aktív tok, az állapota meg karcmentes, mennyit érhet?
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
-
macilaci78
nagyúr
Nálam szar. Egy túlárazott telefont hoz be...
-
aizen92
addikt
válasz macilaci78 #43231 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
macilaci78
nagyúr
válasz aizen92 #43232 üzenetére
Céges telónak egy Bold 8790-et kaptam, imádom. Erre a munkára tökéletes nekem. De saját igényeimre már karcsú. A BB OS 6 egyszerűen avult. A játék nem szempont, de egy korban hasonló Wayteq xTab-100s-re rakott ES File Explorer, Mantano Reader, Chrome, Google Docs elférne rá. Sajna csak a BB OS 10-től lehet androidos alkalmazásokat telepíteni, onnan viszont már kötelező is.
Mindemellett a Boldnak van egy sor olyan kényelmi funkciója, amiket Sony-nál, Nokiánál, Samsungnál, LG-nél, stb-nél nem láttam. Logikusan, könnyen és gyorsan kezelhetően vannak megcsinálva az alkalmazások csoportosítása és használata, profilkezelés, hálózati kapcsolatok, testre szabhatóság, aktív tok, stb...
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #43233 üzenetére
Nekem erik lassan egy telocsere, tuti hogy BB-t veszek majd.
Volt egy 9000, az is kibirt mindent, remelem hogy a Passport is kifog -
macilaci78
nagyúr
válasz GabN73 #43234 üzenetére
Nekem is fáj a szívem egy új BB-re. Ami kellene: Dual Sim (haha...), szép nagy (>4") kijelző, gombos bill.
Pedig annyira jó lenne egy dual Sim-es echte BB, úgy tudnám szeretni a SIM-enként profilozhatóságát a kapcsolatoknak, telefonszámoknak, stb-nek...
-
GabN73
addikt
Na en mara vegeztem, valaki egy kv ? Mobilis vagyok
-
aizen92
addikt
Nem tudom ki nézte Spektrumon ezt a csoda sorozatot, de ezen most felröhögtem
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #43233 üzenetére
A régi BB-kkel nekem az a bajom, hogy 2012-ben a Google kinyírta a sync opciót. BIS/BES-t pedig egyszerűen már nem éri meg magánhasználatra előfizetni.
Az appokkal még kiegyeznék, ha jól emlékszem, meg volt működő Evernote és Dropbox kliens például OS 5-re is.
-
DeFranco
nagyúr
Magyarország nemzeti állata a Turul.
A Turul egy misztikus madár, a Wikipédia szerint valószínűleg egy nagyra nőtt kerecsensólyom.
Latinul Falco Cherrug.
Azaz angolul Falcon.
Ez a misztikus madár több ezer éves.
Tehát Magyarország nemzeti madara a Millennium Falcon.Ennyit szerettem volna elmondani.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Balathruin #43243 üzenetére
Most őszintén mit vársz tőlem szerda délután háromnegyed 4-kor?
(állványozzák amúgy az épületünket, szóval lehet benéz Huma )
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz DeFranco #43242 üzenetére
ez lesz a mai naPH! nyertese.
Vagy oric GTAV pc csúszás trollkodása gamepodon. Nem tudom még eldönteni.**************************************************************
Korit pedig elvinném 14.500-ért!
[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
válasz macilaci78 #43231 üzenetére
Kintre mindent túlárazok, aki itt velem üzletelt már tudja hogy alkuképes
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
GabN73
addikt
Gondoltam setalok egyet:
2 porke, 1 matyerati, 1 buntly,1 nji korvett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest