Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    (#28190) macilaci78 : A feltételezésem azon információkon alapszik amik Bandus írásaiban szerepelnek. Amennyiben tévedtem úgy nyilván megint más a helyzet. Ettől függetlenül a 2 eltérő országból származók párkapcsolatából adódó költözési kényszer továbbra sem értem mennyiben releváns azzal kapcsolatban, hogy valaki szerencsét próbálna külföldön?

    (#28192) DeFranco: Bizonyos dolgokban van tapasztalatom, és megint más dolgokra meg rálátásom. De a konkrétumokat nem akarom megosztani azok személyes jellege miatt... Ezért vagyok kénytelen úgy írni ahogy. Te költöztél már 100km-nél messzebb teljesen idegen környezetbe ahol az ismerősök száma max 1 fő volt? Nálam igen a válasz...nem is egyszer...

    (#28211) DeFranco: A vegyes társaság amiből ezt az általánosítást elkövetted, csak nem kitelepült magyarok voltak? (Svédországtól Máltáig.)

    Külföldön van igény az ingatlanra...mindenhol van. Csak míg nálunk elsődleges életcél, addig kint közel sem. Szerintem Saint_ is erre gondolt, de javítson ki ha tévedek.

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák