Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Melack #23807 üzenetére

    csak droid jöhet szóba több ok miatt.

    1 gb ramos teló jó lenne, erre én is gondoltam, de ebben az árkategóriában nincs, még kicsit felette sem, úgy meg főleg nem akarok kompromisszumot kötni, hogy még mellette péklapát is.

    de ha van tipped, mondd, azért kérdeztem, hogy ki-mit-tud, mert több szem többet lát.

    jól látod romolni nem fogok, és a dzsunkoid csungcsaoling márkák is kizárva.

    jelenleg nálam az E1 vezet a 28k-s akcióban az akku miatt (meg tetszik az UI, és legalább 4.3), de szívesen veszek minden ötletet.

    az L-el kapcsolatban meg annyit tudok mondani, hogy ha a 2.2-vel elvoltam eddig tökéletesen, és csak ma reggel csesztem fel magam, hogy még ami a market szerint elérhető is az sem települ, akkor szerintem nem ez az elsődleges szempont. a ram nekem is fáj, de nem tudok ebben a kategóriában gigás ramos telefont.

    @MurdR: lumiára nincs google ökoszisztéma, tudtommal nem mutatja a forgalmat a maps, nemszeretem a mail kliens, nincs rá torque (fontos), taszít a csempés ui, opera mini nem tudom van-e rá, de ha nincs, az válóok.

    szerk: a droid egy idő után minden telefonon szenvedés, mert egy fosch, széttagolt rendszer, és az alkalmazásfejlesztők pazarolják az erőforrásokat, amit a gyártók is előszeretettel támogatnak, mert ezért veszel új telefont. ilyen szempontból nincs jó választás, vagy megveszed horror áron a nexust, vagy fél év múlva szívod a fogad, hogy baszki nem erre fizettél be. ezért is nem adok többet érte. lumia jó lenne, ha lenne alá google ökoszisztéma, meg lenne belőle touchwiz launcheres verzió :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák