- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mini PC
- Autós kamerák
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryu77
aktív tag
Üdv a közösségnek, éppen most vettem meg a GOTY verziót a játékból így csatlakozom.
Féláras volt a hétvégén. -
Ryu77
aktív tag
válasz BomiBoogie #8231 üzenetére
Volt már egy 52-es UVHM-es Zero-m de elölről kezdtem most Maya-val.
Már csak egy jó videókártya kéne hozzá.
5850-em van most de ehhez kevés. -
Ryu77
aktív tag
válasz fi:zi'k #8234 üzenetére
1680x1050-ben használom és néhány helyen leesik 60 alá.
Minden max csak a texture fade off mert nem tetszik és a PhysX low mert Amd a kártyám. Kevés fps akkor van ha bekapcsolom a PhysX-et de azok az effektek nagyon tetszenek. A másik amit nem szeret az az építkezéses pálya ultra látótávolsággal. Lehet az 1GB vram miatt? Más. Editorról mi a vélekedés? Ha a megszerzett cuccaimat felhúzom mindíg a karakterem aktuális szintjére az csalás? -
-
Ryu77
aktív tag
Üdv a csapatban!
Nekem nemrég még egy 5850-essel ment a játék és igen lehet állítani a PhysX-et, low-ra kell tenni de kell neki egy újraindítás. Ezzel az 5850-el és egy i5 2320-as procival vígan mindíg 30 fölött volt az fps de persze nekem kellett a 60 így költöttem és vettem egy 660TI-t.
Szerk:
Az AMD kártyám nem szerette a vsync-et, ki kellett kapcsolni mert bekapcsolt vsync mellett leesett az fps. Lehet a gyengébb hardver miatt volt de egy próbát megér. Inkább korlátozd az fps-t a játékon belül 60-ra.[ Szerkesztve ]
-
Ryu77
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #8634 üzenetére
Én azt sem tudom mi az az ini fájl de amikor még az 5850-el nyomtam a játékot akkor is tudtam állítani low medium és high között. Medium-on még elment de többször leesett az fps, ha meg high-ra tettem akkor elég sokszor volt 20 fps-em, érdekes de se több se kevesebb. Mintha direkt lett volna. Élvezhetetlen volt. Lehet, hogy a processzor számítási teljesítményétől függ, vagy a magok számától talán, hogy be lehet-e kapcsolni a PhysX-et vagy sem. i5-ösön engedi kétmagos AMD-n nem.
-
Ryu77
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #8636 üzenetére
Sőt! Mondok durvábbat. Lehet, hogy az AMD procikon nem engedi bekapcsolni az nVidia, mondván "nehogymár használd AMD VGA és AMD proci párossal a mi fizikszünket!" Ez csak egy elmélet mert akitől eddig hallottam, hogy szürke az a kapcsoló annak mindnek AMD processzor volt a gépében AMD videókarival. PeL fórumtársunknak kétmagos E6700-asa van Radeon 7770-el és neki engedi. Neked négymagos AMD és nem engedi. (Bár mégis tudja ha ini hekkelsz, szóval ez szimpla üzleti húzás.)
-
Ryu77
aktív tag
Hali!
Ilyet láttatok már?
Hol lehet ilyet kapni nálunk?
Esetleg ilyet? -
Ryu77
aktív tag
válasz [Prolixus] #12295 üzenetére
Kösz szépen, csak reménykedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest