-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz Gebriel #11751 üzenetére
igen.
ezért 7es.mert gazdag tulaj veszi meg aki milliomos és nem számít neki ha havi 100k.ért törlika hibakodokat netán 1 forrasztást cisnálnak.
a 7es az ilyen.eza világ.ez a szubkultura.az e36ot cisnáld meg mondom!
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
!Overdose!
őstag
Minden gyártó a felső kategóriás autóiba teszi be először a legújabb drága fejlesztéseit, mert csak így lehet tartani a versenyt a konkurenciával. Ez gyakran azt eredményezi, hogy sok kiforratlan technika kerül az autóba érdemi tesztelés nélkül. Ez persze nem csak a BMW-nél van így, hanem a többieknél is. Ezért is kerül ilyen sokba fenntartani ezeket a kategóriás autókat. Sokan azt hiszik, hogy megbízhatóbbak, mint a kisebb kategóriás gépek, de ez óriási tévedés. Volt fateromnak 7-ese és S-Klasse is anno, tudom miről beszélek.
Mellesleg Premium Selection nem játszik? Vagy azok nagyon drágák?
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
MPowerPH
félisten
Sajnos normális. Sok-sok új fejlesztés, nem egyszerű. És itt ha valami elromlik, jó esetben csak BMW szakszervizben tudják megcsinálni, és ez a nagyobb probléma. Ugye azt nem kell mondjam, ami egy maszeknál 30.000, szervizben 100.000.
Értem én, hogy mire kell Neked. E36 és egy E65 között óriási különbségek vannak, minden téren. Nem is érdemes összehasonlítani, ha Te az E65 nyújtotta extrákra és kényelemre vágysz, akkor érthetetlen hogy bírod ki egy E36-ban. Meg az is, hogy hogy vetted meg az E36-ot, miért nem egyből 7-essel kezdtél. Vagy most jött ki Nálad ez a 'mánia'?
Találni fullos 730D-ket is, vagy mi az ami Neked hiányzik az extralistából?Tessék, full-full extra.
Egyébként ha ilyet veszel, akkor a maszírzós hűthető ortopéd üléseket ki ne hagyd, eszméletlen úgy vezetni, nem fülledsz be és új emberként szállsz ki az autóból.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest