- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Blue Mobile
Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz radicspeter1 #6200 üzenetére
A vége majd nagyon bő egy hónap múlva lesz, addig nem érdemes izgulni.
-
DS39
nagyúr
válasz szlibud #6197 üzenetére
számomra jogilag maga a kormányrendelet aggályos, hogy ha ezt nem teszed meg, töröltetik a számodat a mobilszolgáltatóval. azt a számot, amin előre kifizetett percek vannak, és rendelkezésre állási idő ugye.
ha nagyon hozzáértő lennék, simán az európai bíróságra vinném ezt az ügyet...[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Nem mindenki olvasgat napi szinten fórumot, meg híreket. Másrészt az sms-t sem időben küldték ki, legalábbis én csak mostanában kaptam meg.
Aztán ott van az is, hogy kinek van kedve foglalkozni ilyen hülyeségekkel? Megint az agyhalott magyar bürokrácia, aminek abszolút semmi értelme nincs. Akinek pl. egyetlen darab sim kártyája van, azt minek szívatják? Miért nem azt, akinek van 5-10-20 stb.?
Amúgy igen, június 30. a határidő. El tudom képzelni hogy 29. és 30-án térerő is épp hogy lesz, annyira le lesz terhelve a 3 hálózat
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
szlibud
tag
-
g0dl
addikt
Nekem két simem van, egy a telefonban, egy modemben. Egy hívással nem lehetett megoldani.
Ez tegnap 30 +45 perc volt. Kihangosítva zenélgetett, míg én ettem, olvastam stb.
Mikor már nem mondja, hogy több, mint két perc, akkor már tíz percen belül vagy.Azt nem értem, ezzel mennyire azonosítottak be, mert a megkérdezett adatokból nem lehetnek biztosak benne, hogy én a saját adataimat mondtam meg.
-
lugosi
MODERÁTOR
Majdnem 2 hónap van még, ha jól tudom. Szerintem akik most csinálják nem hagyták a végére.
-
Bandus99
őstag
Egy kérdést meger, bar gondolom nem lesz ra megoldas.
Blue kartyat egy gyerek "okosoraban" hasznalom.
Azt el tudom erni hogy felhívjam vele a megadott szamot, de keptelen vagyok 1.es gombot nyomni ugyanis nincs rajta szambillentyu. Valami megoldas erre ?
Ha nem valasztok hogy 1 vagy 2 akkor egy ido utan elkoszon, nem leptet tovabb a menubentudom szedjem ki a kartyat tegyem bele telefonba, csak nem szivesen szedem szet es raadasul telefonom sincs jelenleg amibe uzemelne a blue kartya
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
nagyúr
válasz Bandus99 #6212 üzenetére
hívd fel a 0680630045 telefonszámot (ingyenes) és mond azt, hogy a kártya riasztó berendezésben üzemel.
"Mivel a riasztóban használt SIM-kártyákra küldött - adategyeztetésre vonatkozó - tájékoztató SMS elolvasása a felhasználás jellegéből adódóan nehézségekbe ütközhet, ezért javasoljuk, hogy ilyen esetekben mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot az azonosítás érdekében."
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
otps
aktív tag
@Fecogame: Köszi, látom, frissítetted a GYIK-et mindenféle haszon infóval! Talán az az egy maradt ki, hogy T-Mobile-os telefon használható-e Blue-s SIM-mel (úgy emlékszem, nem).
Másik kérdés, ez nem a GYIK-hoz: ezek a T-Mobile-os mobilnetek, amikre oda van írva, hogy 30 napig jók, valójában egy évig jók? Szóval, ha valaki csak csetelne, VOIP-ozna, annak nem éri meg a Blue-nál maradnia (A T-Mobile-nál 19/9 Ft a percdíj, 455 Ft egy évre a lassított net), csak akkor maradj Blue-s, ha sokat netezel, jól látom?
Illetve várjuk a Digit, ami reményeink szerint mindkettőnél jobb lesz, addig meg minek ugrálni pár forintért.
-
jozsi968
tag
"(A T-Mobile-nál 19/9 Ft a percdíj, 455 Ft egy évre a lassított net), csak akkor maradj Blue-s, ha sokat netezel, jól látom?"
Nem jól látod! Az általad példának felhozott Maraton NEM lassított net. Ha elfogy lelövik, vehetsz másikat.
A Blue-s netek viszont lassítósak ! Egyelőre. -
otps
aktív tag
jozsi968: köszi, fontos!
lugosi: apró kiegészítés.
Tressy: ez is fontos (eddig nem is tudtam), esetleg érdemes lenne beleírni az első GYIK hozzászólásba.
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
Nektek jó a mobilnet? nálam jelzi hogy fel tud menni de nincs adatforgalom.. 1 órája még jó volt. Előfizetés természetesen van rá..
-
Apollyon
Korrektor
válasz hodostamas #6229 üzenetére
Nekem sem jó, de konkrétan nem csak a mobilnet, hanem nálam hálózat sincs, szóval telefonálni sem tudok, yeah.
Javítok, telefonálni tudok, csak a 1777 nem megy, meg az adategyeztetős zöldszám[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz hodostamas #6231 üzenetére
Én is szenvedtem, átraktam másik slotba a sim-et, úgyse ment, amikor megláttam a te kommented én is megnyugodtam
-
customer114
őstag
válasz hodostamas #6229 üzenetére
Itt se megy se a 3g se a 4g.
-
customer114
őstag
válasz customer114 #6233 üzenetére
Visszajött.
-
pinnacle
nagyúr
BlueNet S - 33 MB, az összefoglaló szerint 84 Ft-t 1777-en keresztül, utána meg 455Ft? Ha viszont 133MB-ot rendelek, az megint 84 Ft lesz?
-
enen
kezdő
válasz Black_Raven #6243 üzenetére
De ezt hol?- ha egyszer a 3 automatan elerheto szolgaltato egyike se enged fel. A tekom sem. Hiaba tennem a halozatokon belul ra,nem engedi. Az en laikus logigam szerint vag mindent enged vagy semmit. Emiatt bambulok a kollega s2 torteneten, hogy neki nete megis vqn az amugy szurt - tiltott kartyajan. :S
-
Gézengúz
addikt
2 szám egyeztetése, 2*40 perc várakozás.
-
Jégkokó
veterán
Olyan problémám volna hogy a tegnapi naptól kezdve nem megy a telefonomon semmilyen internetes oldal, viszont a külöféle netet használó alkalmazások meg gond nélkül futnak. A havi adatmennyiségemet pedig elhasználtam. Furcsa mert eddig a korlátozásnál is ment a böngészés, igaz csiga tempóban.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Black_Raven
veterán
válasz Jégkokó #6249 üzenetére
Néha egy ki/bepacsolás segít.Akkor döglik meg teljesen ha 2-3kb/s a sebesség. Ha van 5kb/s akkor "hasít" minden.Én mindig a netet kapcsolgatom ki/be párszor és begyorsul picit.Most is a sima Operával irok lassitott neten.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...